|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
"Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :) Wątek ten gromadzi dziewczyny, które - wbrew pozorom - zazdroszczą niekoniecznie pierścionka zaręczynowego, ale przede wszystkim poczucia bezpieczeństwa i stateczności w związku Zapraszamy do dyskusji, na tematy nie tylko zaręczynowe (chociaż mogłoby być w tej części więcej zaręczynOto link do ostatniej części: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317698 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom" sezon IV :)
hhaaa
jestem pierwsza
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
to się melduję
przeleciało jak z bata strzelił
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
po pierwsze miałaś dać fajniejszy tytuł
a po drugie ja niczego nie zazdroszczę, poza mieszkaniem z facetem ale jakby się oświadczył byłoby miło w tej części to już na bank będzie Aelitka i Sanrioo, więc jest 'lepiej' na wejściu
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się! No to w końcu jestem od początku
Mam nadzieję, że w tej części będzie duuuużoooo zaręczyn Życzę tego Wam i sobie
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc nie wiem co tu robię![]() a co do "pewniaków" dzieczyn to zależy jak szybko przeleci ten sezon
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja pracuję ciężko!
więc dopiero w ost. postach się odezwałam co do podobania się tytułu wątku, to nikt tu nie ma nic do gadania poza mną (dżołk, oczywiście )a teraz kończę pracę i spadam do domku, pa |
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja tez sie melduje
![]() i jak tam dziolszki leci? ![]() ja bylam oddac telefon w komisie, bo moj SE kochany sie psuje a jej dalam ten niefajny (sama sie zgodzila) ![]() za mna chodzi Milka z nadzieniem karmelowym z calym orzechem i z polewa mleczna
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a kto zamknie poprzednią część? Trzeba napisać do moderatora pw, czy ktoś sam zobaczy i wtedy zamknie?
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Powariowałyście dziś
Witam w nowej części- oby była szczęśliwsza ![]() ja poprzednią część zaczynałam i kończyłam rozstaniem.... W tej mam zamiar być stała w uczuciach ![]() : 1. albo zaczniemy się dogadywać 2. albo się rozstaniemy na zawsze. napisałam to po to, żeby do tego powrócić jakby co za jakiś czas i przypomnieć sobie, co postanowiłam ![]() Ja dziś byłam na wagarach z Pietrkiem
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe jakie postanowienia na poczatke:PP to moze i ja tez ale z innej beczki!!!! schudne!!!:PP
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
No ja muszę wreszcie sobie coś postanowić, bo inaczej będę się tak szarpać jeszcze nie wiadomo ile
![]() tajlaa ile chcesz schudnąć?
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
chceeee
![]() ![]() osz Ty niedobra, teraz bede musiala leciec do sklepu po cos slodkiego a tak mi sie nie chce to ja z moich postanowien: schudne, bede sie uwazac za superbabke , wzrosnie poczucie mojej wartosci, zaczne ogolnie o siebie dbac i bede podchodzic do niektorych rzeczy bardziej na luzie i z dystansem ![]() uaaa nazbieralo sie ktora ma wiecej? edit: a w ogole to moj TZ mnie wkurza, niby taki ciaciany ale mimo tego, ze ma pare godzin wolnych to nie chce ze mna na spacer isc, zawsze sam mnie wyciagal a teraz to zrobila sie z niego wygodna dupa (niedawno auto kupil) i mowi, ze chce popierdziec w stolek i nie chce mu sie nigdzie isc albo by do pubu szedl spedzic jakos czas (piwo, bilard, lotki) albo w domu na dupie siedzial ... a mi sie nie chce samej na spacery po raz 100 chodzic musialam ponarzekac Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2009-04-21 o 20:17 |
|
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ulaaaa:P ale jak siedze juz ponad 3godz przy kompie to nigdy nie schudne chlip;p uzalezniam sie
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ojej nowa część... A ja tamtej nie doczytałam, tyle naskrobałyście
![]() Może ktoś się pokusi o streszczenie ?Ja dopiero do domu weszłam, było baaaardzo fajnie, pogoda dopisała Po kursie poszliśmy na plażę, pojechaliśmy na kebaba, był plan, żeby zostać na noc - ale w sumie doszliśmy do wniosku, że nic nie ma w tej wiosce (no serio, ani jednego sklepu otwartego, knajpy niemalże żadnej na kebabie byliśmy aż w Pucku ) i prawdopodobnie siedzielibyśmy w hotelu i pili, więc dalej "zwiedzaliśmy" było bardzo fajnie
|
#18 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oki to ja poki co uciekam ta race pisac trzymacjie kciuki bym cos naskrobała... ![]() |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
dopisuje sie
|
|
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się
![]() Wchodzę na wizaż po kilkugodzinnej nieobecności a tu IV część szok
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
nie zagalądałam godzinke i mysle zajrze bo potem nie zdołam przeczytac a t tak spokojnie
;p ok wracam do pisania pracy;*
|
|
|
|
#22 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Właśnie się dowiedziałam, że moja matka jest w szpitalu.
Z przepicia, oczywiście. A TŻta dzisiaj nie będzie, jutro nie będzie, w czwartek będzie, ale maksymalnie do 20, bo idzie grać. Chciałabym z nim pobyć ![]() W czwartek może se go nie być, dam se sama radę do tego czasu....
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że TZ nie ma, bo pewnie potrzebujesz rozmowy z kimś bliskim... Trzymaj się i jakby co to na nas możesz liczyć
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
o jaaaa
to już 4 część ![]() ![]() ![]() z części na część czuje sie coraz bardziej stara Mimo to witam wszystkie ja dziś spedziałam cudny dzionek z Tż ahh, ten wizaż uzależnia ![]() Ins przykro mi, ściskam Cie mocno, wiem jak to jest mieć w domu picie picie picie
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-04-21 o 21:26 |
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
no i nie zdazylam sie dopisac do poprzedniej czesci
![]() ale juz sie melduje w nowej... a tak apropo cioci to ja tez korki tylko i wylacznie uznaje ![]() a apropo fastfoodow to nie wspominajcie, bo mam pod nosem Mc Donalda i sie powstrzymuje zeby ciagle na tortille nie chodzic ktora uwielbiam bardzo.... ale czas diety i nie wolno
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedactwo, obyś się jak najszybciej wyrwała z tego domu3mać jutro kciuki plisssssss o 7.45, bo mam ważne kolokwium (a zaraz po nim muszę uczyć się na kolejne czwartkowe). Idę się kąpać i jeszcze raz wszystko przeczytam, ehh stresa mam, jak przed jakimś egzaminem Dobranoc |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam nadzieje że w tej części wszystkich Tżtów olśni i sie nam oświadczą ahh ahh ahh
![]() ![]() ![]() zrobiłyście mi smaka na Mc Donalda i pysznego szejka i czisburgerka mniam coż najbliższy jakies 20km ode mnie
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja się zamelduję
jeśli oczywiście można ![]() Claris piękne powitanie dałyście radę dziewuszki ![]() ja jestem po dość poważnym tajfunie TŻ miał ciężki dzień w pracy i musiał się na kimś wyładować a oczywiście ja byłam najbliżej a że po rozmowie z tatą humor się dość radykalnie popsuł i myślałam że jak on przyjdzie to mnie przytuli i na duchu podniesie a że wszedł do mieszkania w bojowym nastawieniu więc doszło do ostrej wymiany zdań która zakończyła się moim dość konkretnym płaczem poszłam się położyć na łóżko bo stwierdziłam ze mam dość po kilku minutach jak ochłonął oczywiście przyszedł, przytulił i powiedział że mocno mnie kocha i bardzo przeprasza ale miał bardzo zły dzień bo klienci byli dziś bardzo upierdliwi i jeszcze ten kolega od którego mieliśmy kupić samochód się wkurzył że jednak nie kupiliśmy od niego i jeszcze jakiś koleś się pytał o nasz samochód bo ponoć był umówiony na oglądanie i nie chciał zrozumieć że to już nie aktualne bo samochód już sprzedany i po prostu nie dał rady…… a mnie się chyba z tych nerwów helikobakterki odezwały bo mnie żołądek tak napiep…. że ledwo siedzę
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam w KFC z TŻtem naszym znajomym i jednym zakonnikiem było całkiem fajnie. bo ja mam takie dla niektórych właśnie dziwne towarzystwo i sie chyba ludzie dziwili co zakonnik robi o 22 w KFC zamiast się modlić ![]() moja mama ma świra na punkcie sprzątania zaraz mnie rozwali tu. jednak wiem że to nic w porównaniu z sytuacja Ins no i witam w 4 części czy potrwa do sierpnia?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

Wątek ten gromadzi dziewczyny, które - wbrew pozorom - zazdroszczą niekoniecznie pierścionka zaręczynowego, ale przede wszystkim poczucia bezpieczeństwa i stateczności w związku
Zapraszamy do dyskusji, na tematy nie tylko zaręczynowe
(chociaż mogłoby być w tej części więcej zaręczyn
jestem pierwsza

ktora ma wiecej?
albo by do pubu szedl spedzic jakos czas (piwo, bilard, lotki) albo w domu na dupie siedzial 

po kilku minutach jak ochłonął oczywiście przyszedł, przytulił i powiedział że mocno mnie kocha i bardzo przeprasza ale miał bardzo zły dzień bo klienci byli dziś bardzo upierdliwi i jeszcze ten kolega od którego mieliśmy kupić samochód się wkurzył że jednak nie kupiliśmy od niego i jeszcze jakiś koleś się pytał o nasz samochód bo ponoć był umówiony na oglądanie i nie chciał zrozumieć że to już nie aktualne bo samochód już sprzedany i po prostu nie dał rady……