|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() "Zostań Ambasadorką Garnier, Czysta Skóra" by Duniaaa ;]
Witam Wizażanki
![]() Siedzę siedzę siedzę.. i czytam ![]() ![]() "Mini blog"? Ależ owszem, czemu nie ![]() Także zapraszam do codziennego zaglądania, komentowania i oceniania ![]() 3... 2... 1... Let's get IT started! ![]() Środa, 11 lutego 2oo9 Tuż po zakończonej sesji i powrocie do domku postanowiłam, że zasadą nr 1. będzie "Wyspać się w końcu za nieprzespaną sesję!" ![]() Niestety (a moze raczej stety? ![]() 1.30: Niemiłosiernie dzwoni budzik.. Dunia prezkreca sie na drugi bok i przykrywa głowę poduszką.. Przychodzi mama i w bestialski sposób wyrywa mnie ze snu.. Przypomina mi powód dla którego wstaję tak wcześnie.. Jadę z nią do hurtowni po odzież do Jej sklepu ![]() Zabieram się za mycie buźki. Używam do tego antybakteryjnego żelu Soraya Care & Control. Ładnie odblokowuje on pory, ma działanie antybakteryjne i nie pozostawia po sobie uczucia ściągniętej skóry. Następnie czas na tonizowanie: do akcji przystępuje Tonik ogórkowy Ziaja. Nawilża on i odświeża skórę i do tego ten zapach.. mmm.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Godzina 2 z kawałeczkiem- wyjeżdżamy ![]() ![]() ![]() ![]() W drogę powrotną jechało sie troszkę krócej, i ogółem do domku dotarłam tuż przed 19 ( no bo towar trzeba było na sklepie rozpakować) Czuję się zmęczona..? No niekoniecznie ![]() ![]() ![]() Zaglądlądam na wizaż, i postanawiam w końcu napisać tą notkę, mając nadzieję że Ktoś (ktokolwiek:P ![]() ![]() Ciąg dalszy mego dbania o buźkę jutro wieczorkiem ![]() Buźź ![]()
Edytowane przez Duniaaa Czas edycji: 2009-02-12 o 18:19 Powód: Zauważyłam że napisałam 'tonikiem'zamiast 'mleczkiem' ;P |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Zostań Ambasadorką Garnier, Czysta Skóra" by Duniaaa ;]
oo, podoba mi się ;d w takiej formie bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Arwena_ - dziękuję za zainteresowanie
![]() Moja buźka.. hmm.. cerę mam mieszaną, strefa T jest tłusta, a policzki mają skłonności do wysuszania. Od 3 tygodni walczę z okropnymi zaskórnikami, które przeistaczały się w stany zapalne na brodzie i żuchwie (podejrzewam ze strasznie mi się roznosiły od szalika ![]() ![]() hmm.. Ogólny stan mojej buźki w chwili obecnej oceniam na dobry ![]() ![]() ![]() Moje samopoczucie i samoocena jest teraz o wiele lepsza, odważyłam sie wychodzić z domku bez podkładu etc., no i jak narazie nie planuje do niego powracać ![]() ![]() Zapraszam do dalszego śledzenia wątku ![]() ![]()
#4 |
Raczkowanie
|
Czwartek, 12 lutego 2oo9
Godzina 11 z kawałeczkiem.. Dunia otwiera oczka i leniwie się przeciąga.. No, nareszcie wyspana! ![]() Leniwie kieruję się do łazienki.. a tam niemiłe zaskoczenie :/ Na czole wyskoczył mi 'nieproszony koleżka' :/ Podejrzewam że to od suchego powietrza wczoraj w busie. Non stop ogrzewanie włączone, no i mam efekty ![]() ![]() Umyłam buźkę wczoraj opisanym żelem Sorai, ztonizowałam ogórkowym tonikiem Ziaji i wysmarowałam problematyczne miejsca brevoxylem.. I teraz chwilka zastanowienia.. Hmm... Czym potraktować pryszcza..? Już wiem ![]() ![]() Na 14 umówiłam się z przyjaciółką na mały shopping ![]() ![]() Po powrocie do domku zmyłam makijaż wczoraj wspomnianym mleczkiem ogórkowym Ziaji, przemyłam buźkę tonikiem z tej samej serii i zaatakowałam ponownie pryszcza żelem punktowym (na marginesie.. zdaje mi się że już zaczyna sie zasuszać ![]() No i oddaję się błogiemu lenistwu.. Bo wiadomo, jak człowiek jest wypoczęty to i piękniejszy ![]()
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi sie podoba, taka fajna forma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Piątek, 13 lutego 2oo9
"13-tego wszytsko zdarzyć się może..." ![]() Witam wizażanki ![]() Zacznę od tego.. że jest piątek 13-tego.. (w sumie to już się kończy) a ja jestem cała i zdrowa i żyję ![]() ![]() Kolejny dzień wstałam wypoczęta. Skóra rozpromieniona, uśmiech na twarzy ![]() Jak codzień umyłam buźkę żelem Sorai, look w lusterko.. i co widzę? Nie widzę pryszcza na czole! ![]() ![]() ![]() ![]() Spojrzałam jeszcze raz na buźkę troszke bardziej krytycznym wzrokiem i stwierdziłam, że robię się bladziutka ![]() -po pierwsze: Nie uśmiecha mi się przedwczesne starzenie skóry, wiec na solar nie można! -po drugie: smaruję czasem buźkę brevoxylem, więc nie można chodzić na solar! -po trzecie: biorę hormony, wiec na solar nie można! -po czwarte: wyblaknie mi tattoo, więc na solar nie można! Uff.. No i tak szybko i prosto przemówiłam sobie do rozsądku ![]() Sięgnęłam po Relaksujący krem brązujacy Ziaja Sopot i wysmarowałam nim buźkę ![]() ![]() Po południu wybrałam się z braciszkiem na basem.. Mmmm.. to co Tygryski lubią najbardziej ![]() ![]() ![]() ![]() Po prostu uwielbiam takie wypady ![]() Teraz siedzę sobie i dochodzę do wniosku że mam fajnie odżywioną buźkę.. Już lubię tą maseczkę ![]() Smaruję brodę brevoxylem i lecę oglądać film ![]() Do jutra! ![]()
#7 |
Zadomowienie
|
Bardzo ciekawie napisane
![]() Dlaczego nie działasz dalej ?? ![]() Powodzenia - naprawdę dobrze ci idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.