|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Moja kosmetyczka na wymianki :D Avon, L'oreal, Yves Rocher, Tutti Frutti :)!!! Nieaktualne !!!
Edytowane przez 6c83b4aff39ed44dcc30583a084480335ce224c0_624f6d1bb52e7 Czas edycji: 2009-04-16 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moja kosmetyczka na wymianki :D Avon, L'oreal, Yves Rocher, Tutti Frutti :)
To zaczynamy
![]() 1. 5 błyszczyków antonia scala lipgloss - bardzo trwałe, nie dają się "zjadać", przez co trochę się kleją, co mi nie odpowiada. Kolorki jak tubek na zdjęciu - mogę posłać wyraźniejsze zdjęcia. Taki prawie czerwony, ciemny róż, średni róż, jasny róż, brzoskwinka ![]() Nie mam już pudełka (bo były razem w pudełku) a data ważności była coś koniec 2009 ![]() 2.Błyszczyk do powiek AVON NOWY, odpakowana tylko folia - kolor golden lights, ważny do 25.03.11 3.LA CROSS - polerka do paznokci, idealna 4. AVON - Walentynkowy balsam do ust, daje różowy kolorek ze srebrnym brokacikiem, ważny do 09.01.10, kilka razy maźnięty 5. L'OREAL PARIS - szminka nr. 201 Invincible kiss proof kolorek ciemniejszy róż, nie ma daty ważności, ale niedawno ją kupiłam, maźłam 2 razy i stwierdziłam, że dla mnie za ciemna ![]() 6. AVON - puder sypki - personal match, kolor warmest beige, ważny 24m od otawrcia, dostałam go nie dawno, kilka razy wypróbowałam, jest chyba z 80%, o wiele za ciemny dla mnie 7. CONSTANCE CAROLL - puder w kamieniu nr. 13 Tea rose, nowy, trochę używany, dla mnie za ciemny - zostało 70% 8. FRANCE MERY - nowa spinka 9. AVON - Szminka z musem - odcień frozen rose, kilka razy użyta, zostało 85% ważna do 09.11.10 Ślicznie pachnie 10. TUTTI FRUTTI - masło do ciała karmel i cynamon, jest 98%, prawie całe, delikatnie maźnięte, cudnie pachnie, zawiera afrodyzjak, ważne do 10.2009 (zdjęcie dodam jak będę miała aparat - jutro, max pojutrze) -> adusiadu 11. Yves Rocher - perfumy Nature, 45% flakonika bez atomizera, mam je ok. roku, przysłane z niemiec, znudziły mi się ![]() CO DO ZDJĘĆ TUTTI FRUTTI I NATURE TO NA RAZIE NIE MAM DO NICH DOSTĘPU, GDYŻ PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO KRAKOWA. ALE MOŻLIWIE NAJSZYBCIEJ JAK DAM RADĘ TO JE DODAM. !!!!!17.10.2008 DOKŁADKA!!!!! 12. CHALOU - perfumki, zostało tyle ile na fotce.13. Paletka pastelowych cieni. Cienie są dość nietrwałe, ale przez to delikatne, mocno pachną. ZAPRASZAM Edytowane przez 6c83b4aff39ed44dcc30583a084480335ce224c0_624f6d1bb52e7 Czas edycji: 2009-04-15 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moja kosmetyczka na wymianki :D Avon, L'oreal, Yves Rocher, Tutti Frutti :)
<< 21.02.2009 DOKŁADKA >> 14. Perfum firmy FM Classic Collection nr. 34 30ml <użyte tylko raz> <<Ten zniewalający zapach napawa kobietę seksem i uwalnia jej skrywane namiętności. Świeża fala cytrusów, hiacynta, zmysłowego jaśminu, irysa z odrobiną ostrej paczuli nadaje energii i wigoru, natomiast odrobina różowego pieprzu pozwala byś kobiecie odważną i wyzwoloną.>> allegro 15. AVON Krem nawilżająco - rozświetlający na dzień SPF 15 50ml NOWY POLECIAŁ DO vega2000 16. AVON Odbudowujący krem na dzień do cery dojrzałej SPF 15 50ml NOWY 17. Ziaja nuno Tonik antybakteryjny dla cery zanieczyszczonej, skłonnej do wyprysków. WYMIANA z Kasza Manna **NIE ZAWIERA ALKOHOLU Nuno przeciw pryszczom: *łagodnie oczyszcza i zamyka rozszerzone pory *intensywnie nawilża naskórek *stosowany systematycznie ogranicza wydzielanie sebum *przygotowuje skórę do dalszych zabiegów pielęgnacyjnych Efekt nuno: skuteczna tonizacja skóry i łagodne oczyszczanie nawet przy częstym używaniu <<zużycie zaznaczone na zdjęciu>> 18. Oriflame Odżywczy krem do rąk o zapachu korzennego piernika. 75 ml. Raz użyty. WYMIANA z Kasza Manna Natychmiast zmiękcza i wygładza suchą skórę. Edytowane przez 6c83b4aff39ed44dcc30583a084480335ce224c0_624f6d1bb52e7 Czas edycji: 2009-04-15 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Masełko Tutti-Frutti i antonia scala lipgloss brzoskwiniowy i czerwony mnie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
u mnie za TUTTI FRUTTI - masło do ciała karmel i cynamon
![]() |
#10 |
BAN stały
|
5 błyszczyków antonia scala lipgloss - bardzo trwałe, nie dają się "zjadać", przez co trochę się kleją, co mi nie odpowiada.
Kolorki jak tubek na zdjęciu - mogę posłać wyraźniejsze zdjęcia. jasny róż, brzoskwinka TUTTI FRUTTI - masło do ciała karmel i cynamon cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
cos za tuti frutti?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
[1=6c83b4aff39ed44dcc30583 a084480335ce224c0_624f6d1 bb52e7;9124329]To zaczynamy
![]() 1. 5 błyszczyków antonia scala lipgloss - bardzo trwałe, nie dają się "zjadać", przez co trochę się kleją, co mi nie odpowiada. Kolorki jak tubek na zdjęciu - mogę posłać wyraźniejsze zdjęcia. Taki prawie czerwony, ciemny róż, średni róż, jasny róż, brzoskwinka ![]() Nie mam już pudełka (bo były razem w pudełku) a data ważności była coś koniec 2009 ![]() 10. TUTTI FRUTTI - masło do ciała karmel i cynamon, jest 98%, prawie całe, delikatnie maźnięte, cudnie pachnie, zawiera afrodyzjak, ważne do 10.2009 (zdjęcie dodam jak będę miała aparat - jutro, max pojutrze) [/quote] coś u mnie?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hmm watpie zeby mi sie to oplacalo.. ile on jest wart?
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się u Ciebie:
10. TUTTI FRUTTI - masło do ciała karmel i cynamon, jest 98%, prawie całe, delikatnie maźnięte, cudnie pachnie, zawiera afrodyzjak, ważne do 10.2009 (zdjęcie dodam jak będę miała aparat - jutro, max pojutrze) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
ok, więc piszę PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za zestaw 5 błyszczyków --> https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1222206081 ? ![]() Odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
cos za:
fioletowy stanik antonia scala lipgloss - Taki prawie czerwony AVON - Szminka z musem - odcień frozen rose, L'OREAL PARIS - szminka nr. 201 Invincible kiss proof kolorek ciemniejszy róż, 11. Yves Rocher - perfumy Nature, 45%
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
moglabym wymienic czerwona bluzecze na te niebieskie perfumy z 1postu i korzenny krem do rak
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
miałam dokładki kolejne
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
jestem gapa i zapomniałam odpowiedzieć u Ciebie
![]() Cytat: Napisane przez unachica ![]() Na kiedy planujesz założenie wątku z ciuszkami? ![]() stwierdziłam, że - oprócz 2 białych bluz z H&M i Aeropostale ciuszki są za kiepskie, żeby je wrzucać na wymianki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a masz jakieś kosmetyki na oku?
![]() bo część mi ostatnio "wyszła" ... ![]() P.S. jaka jest szerokość rękawków? mają gumkę? nie wiem, czy moje bicepsy się zmieszczą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-04-08 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
zmierzyłam się szczegółowo i stwierdziłam, że nie będe ryzykować, bo wymiarki są "na styk". Jeśli chcesz, pogrzebię w innych Twoich rzeczach, przyjrzę się też kosmetykom, i może uda się wymiankę sfinalizować i tak
![]() przepraszam za zamieszanie z tuniką, ale wolę być pewna, że coś będzie pasowało ( tu z kosmetykami jest łatwiej ![]() pozdrawiam! ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- myślę tymczasem o toniku nuno i kremie do rąk piernikowym ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-04-08 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
no, to mi pasuje
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
leśny stwór
|
spodobało mi się u Ciebie:
6. AVON - puder sypki - personal match, kolor warmest beige, ważny 24m od otawrcia, dostałam go nie dawno, kilka razy wypróbowałam, jest chyba z 80%, o wiele za ciemny dla mnie 7. CONSTANCE CAROLL - puder w kamieniu nr. 13 Tea rose, nowy, trochę używany, dla mnie za ciemny - zostało 70% może coś znajdziesz u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mogłabym za bluzkę :
1. 5 błyszczyków antonia scala lipgloss - bardzo trwałe, nie dają się "zjadać", przez co trochę się kleją, co mi nie odpowiada. Kolorki jak tubek na zdjęciu - mogę posłać wyraźniejsze zdjęcia. Taki prawie czerwony, ciemny róż, średni róż, jasny róż, brzoskwinka ![]() Nie mam już pudełka (bo były razem w pudełku) a data ważności była coś koniec 2009 ![]() 3.LA CROSS - polerka do paznokci, idealna 12. CHALOU - perfumki, zostało tyle ile na fotce. Ale nie jestem pewna ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.