|
Notka |
|
Zostań ambasadorką Garnier Jedyna, niepowtarzalna okazja aby zostać ambasadorką Garnier. Weź udział w naszej akcji i wygraj wspaniałe nagrody. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czysta skora ... ale z meskiej strony ;)
Witam wszystkich!
Chetnie zaprezentuje moj malutki, dzienny planik pielegnacji twarzy, ktora troche problemow jest ... niestety! Blada i szara skora po wyjsciu z lozka, tlusta i swiecaca sie w ciagu dnia no i oczywiscie zostaje jeszcze zmeczona po pracy. Do tego te "wielkie", zanieczyszczone pory, ktore zawsze sie znajda na samym srodku twarzy .. haha! Rano ... Po wyjsciu z lozka pierwsze co widze w lustrze to spuchniete oczy... tutaj pomaga tylko kosteczka lodu, 5 minut masuje te "worki" i co mnie zdziwilo - na mnie to dziala! Nastepnie myje buzke uzywajac juz od jakiegos czasu Pianki oczyszczajaco - detoxujacej NICKEL ![]() Zel na bazie sokow z grejfruta, bogaty w witaminy i aminokwasy. Lekka, bezzapachowa, niepozostawia zadnej tlustej warstwy na skorze. Tak jak to robi Vichy Skinset mousse, ktorej uzywam przed goleniem: ![]() Ta mleczna pianka jest lekka i ma swiezy zapach. Dobrze oczyszcza skore i pozostawia na zaroscie oleisty osad. A do golenia Vichy Homme Anti-Irritation Foam (Oczyszczajaca pianka do wszystkich typow skory z tendencja wrastajacych wloskow) ![]() I w koncu ... Krem gleboko nawilzajacy NICKEL ![]() Pierwszy krem, z ktorego jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobrze matuje skore, przy czym nie zatyka porow. Ciezko jest ta serie dostac, ale warto sie nameczyc. Te same czynnosci powtarzam rowniez wieczorem, oprocz golenia - to tylko 3 razy w tyg. A w Soboty rano, po "heavy clubbing-u" Morning After Rescue Gel Collector od NICKEL-a ![]() Energetyczny koktail z zielonej kawy i miety. Nie chce tutaj robic reklamy, ale W KONCU ktos pomyslal o nas ... haha Oprocz tego, jako dodatkow, ktore uzywam jak mi sie przypomnie ze kurza sie na polce uzywam serie Vichy Normaderm i krem do twarzy serii Skinset. Scrub Normaderm, lekki i nie za bardzo ziarnisty, bardzo dobrze zluszcza i tutaj nie czaruje. Krem matujacy na dzien. ![]() Ja wygladam jakbym sie podkladem wysmarowal ... haha ![]() Do tego krem na noc. ![]() Podsusza ta oleista cere i rano, ja przynajmniej czulje sie swiezo i skora wyglada inaczej. Mam nadzieje ze "cos" zaprezentowalem ![]() Jakies pytania .. pytajcie smialo! Pozdrowki z deszczowego Rotterdamu! xx Edytowane przez kozerapm Czas edycji: 2009-02-26 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.