Victoria's Secret - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-10-26, 14:14   #1
cheetah
Zadomowienie

GG do cheetah

Victoria's Secret

Hej,

Mam pytania do wszystkich dziewczyn, ktore robia zakupy via i-net. Czy ktoras z was robila zakupy juz ze sklepu Victoria's Secret, albo jakiegos innego sklepu znajdujacego sie w USA, czy mialyscie jakies problemy z przesylka, platnoscia itp.?
A moze sa sklepy Victoria's Secret w Europie, a ja jestem nieswiadoma? A moze jakies sklepy sprowadzajace takie rzeczy w Polsce...?

Dzieki za wszelaka pomoc w tym temacie
Pozdrowienia,
Cheetah
cheetah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-27, 10:00   #2
noa
Raczkowanie

Re: Victoria's Secret

Cześć!
Moja koleżanka kupuje przez inet bieliznę Victorii i nie ma najmniejszych problemów. Najpierw zamawia katalog do domu, potem z niego wybiera.
Nie ma się czego bać
Tylko pamiętaj by Twoje zakupy nie przekroczyły 100$ ( nie jestem pewna tej sumy, lepiej sprawdź) - inaczej bedziesz musiała zapłacić horrendalne cło.
Pozdrawiam
Noa
noa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-27, 11:48   #3
Kapioh
Przyczajenie

Cześć!

Kupowałam bielizne w sklepie internetowym Victoria's Secret. Kupuje sie szybciutko i łatwiutko, zadnych problemow nie ma. Niemniej trzeba uwazac by kwota naszych zakupow nie przekroczyla wartosci 70 Euro, w urzedzie celnym przeliczaja wartosc naszych zakupow na Euro. Kupowalam dwa razy, za pierwszym razem paczka przyszla po 3 dniach od otzrymania maila potwierdzajacego wyslanie, za drugim razem mialam przygode z Urzedem Celnym , ktora byla dosc uciazliwa, nie mniej jednak wyszlam z niej zwyciesko : cla nie zaplacilam, doszli do wniosku ze zamawiane rzeczy nie sa na sprzedaz. jelsi clo bedzie doliczone to wynosi ono 17 % ceny zakupow, do tej kwoty dolicza sie jeszcze podatek, wiec cena wychodzi dwurotnie wyzsza,
pozdrawiam
KaHa
Kapioh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-27, 12:10   #4
malenstwo797
Raczkowanie

Jak się kształtują opłaty za przesyłkę zakupionej bielizny??? Z tego co widziałam na stronie internetowej to przesyłka ze Stanów bardzo dużo kosztuje!!1
malenstwo797 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-10-27, 12:37   #5
Kapioh
Przyczajenie

Do tanich nie nalezy. W zaleznosci od naszych zakupow waha sie pomiedzy 20 a 100 $, dokladnie opisuja na stronie jakie sa granice dla danej kwoty przesylki, wiec przy malej kwocie zakupow raczej wychodzi drogo.
Kapioh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-12-18, 16:50   #6
Ania_
Raczkowanie

Mam problem. Chciałam się założyć konto na ich stronie żeby zrobić zakupy, ale tam do wyboru jest tylko USA albo Kanada. Czy coś źle robię przy wypełnianiu formularza, czy od waszego ostatniego posta coś się zmieniło i nie wysyłają ubrań do Polski? Bardzo proszę o odpowiedź.
Ania_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-13, 14:00   #7
Gabik1234
Przyczajenie

Dot.: Victoria's Secret

Polecam sklep
www.victoriassecret.grafi x2.pl
Kupuje w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Koszty wychodza nawet nizsze niz jakbym sprowadzala to z USA sama tyle ze przy sprowadzeniu ciuchow bezposrednio od Victorii mialam troche problemow -do zakupu wartego 60zl(20$) musilam doplacic kolejne 60 za sama przesylke. A po dotarciu ciuchow do Polski bylo jeszcze gorzej musialam doplacic 17%za clo +22%Vatu-i te niby niewielkie ale dajace z zaskoczenia po kieszeni problemy zrazily mnie do sprowadzania ciuchow z zagranicy.
W Polskim sklepie za to bez problemow...

Edytowane przez Gabik1234
Czas edycji: 2007-06-14 o 05:43
Gabik1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-13, 14:09   #8
Maniwa
Wtajemniczenie

Ceny są powalające
Nie mieści mi się w głowie, jak można sobie TYLE doliczać za dystrybucję... Ubieram się w VS, ale ciuchy przywozi mi TŻ osobiście, dlatego nie wiem jak jest z przesyłką do Polski. I śmieszne kilka $ płacę za te rzeczy. Ech... Ludzie nie mają umiaru, chcą się nachapać z każdej storny
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-13, 14:28   #9
iwONKA595
Zadomowienie

a moze zna ktos odpowiednik angielskiej str?
Stary 2009-02-22, 14:33   #10
kaatheerinaa
Przyczajenie

Witajcie
Czy może któraś z Was bedzie coś w najblizszym czasie zamawiała z vs ? )
Bo mam już upatrzone rzeczy i chciałabym się dołączyć do zakupów vs!!!!
kaatheerinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-22, 14:46   #11
czesterka
Zakorzenienie

GG do czesterka

Wejdź na ten wątek, dziewczyny robią zamówienia z VS:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274098
arkusz
czesterka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości