|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo grube uda...
hej.. mam 166 cm wzrostu i mam OKROPNIE GRUBE UDA!! w najgrubszym miejscu maja one 58cm!!!!!
... czuje sie przez to nic nie warta, ni moge chodzic w zadnej mini, ani w spodniczkach.... moze znacie jakies cwiczenia na te moje okropnie grube uda???? blagam o pomoc...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bardzo grube uda...
polecam duzo biegac
|
|
|
|
|
#3 |
|
♥
|
polecam forum fitness a tak poza tym. poprawna dieta + aeroby/interwały+ trenign siłowy
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Anniaa mądrze pisze... jaka dieta? trening? Na te pytania także znajdziesz odpowiedź, trzeba tylko szukać. Polecam wątki podwieszone i... wyszukiwarkę ![]() Pozdrawiam.
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Tusia wybierz się na siłownię, na pewno instruktor na siłowni powie ci jakie ćwiczenia robić aby wzmocnić i wymodelować te części ciała, na pewno też bieganie, jazda na rowerku, pływanie pomogą Ci pozbyć się tłuszczyku z ud
![]() trzymam kciuki |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam strasznie grube uda i nie wiem co robic.. Moje koleżnki wszstkie maja ladne i zgrabne nogi tylko ja z nich wszystkich sie wyrozniam.mam 167cm wrostu a obwod w najpelniejszym miejcu 55cm to trgedia..jak ostatnio dziewczyny sobie mierzyly, mi tez chialy mierzyc ale sie nie dalam... " no ja mam 47cm no ja 50 ale w spodniach to pewnie gdziec 48cm.. " ..
siedzialam i sluchalam tylko jak sie przechwalaja..
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

... czuje sie przez to nic nie warta, ni moge chodzic w zadnej mini, ani w spodniczkach.... moze znacie jakies cwiczenia na te moje okropnie grube uda???? blagam o pomoc...