| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-02-16, 23:00 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | Jaki buiet do bordowej spodnicy i gorseciku w kolorze zlotawym?

Hallo, Dziewczyny pomozcie mi, jak wg Was najlepiej wygladalby bukiet slubny do kreacji dwuczesciowej - bordowa spodnica w ksztalcie A i zlotawego gorsetu z koronkowymi rekawkami? Prosze o pomoc  Pozdrawiam | 
|     |   | 
|  2009-02-16, 23:37 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: wielkopolska 
				 | 

Dot.: Jaki buiet do bordowej spodnicy i gorseciku w kolorze zlotawym?

moze cos kremowego... suknia slubna bordowo-zlota? dziwne | 
|     |   | 
|  2009-02-17, 09:32 | #3 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

a co za różnica biała, kremowa, czy czerwono złota. Ja niedawno widziałam dziewczynę w soczyście czerwonej sukni. Z bukietem czarnych cantadeskii wyglądała cudnie  Ja myślę też, bukiet jakiś w jasnych odcieniach ale z mocnymi akcentami,żeby góra nie wyglądała za mdło. | 
|     |   | 
|  2009-02-17, 10:59 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: TOP/GD 
				 | 

odważna suknia ślubna   ale to zestawienie o którym piszesz azakowana tez musiało niezle wygladac. podobaja mi sie czarne cantadeski ale nie wiem czy by mi takie pasowaly do mojej sukienki. a do tego zestawienia też bym chyba dala jasne odcienie z jakimis czerwonymi wstawkami albo taki jak na zdjęciu tylko opleciony złotym materiałem a nie bordowym 
				__________________ AR (D)   http://s6.suwaczek.com/20090606640114.png  http://suwaczki.maluchy.pl/li-45579.png  Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-02-17 o 11:02 | 
|     |   | 
|  2009-02-17, 13:19 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Może wyślij swoje zdjęcie w sukni z opisem także stroju PM oraz waszej urody (kolor włosów, oczu, skóry) do działu Bukiety ślubne - tam są świetne specjalistki, np. Ewalena, bardzo kreatywne i znające się na rzeczy - m.in. nie wszystkie kwiaty i we wszystkich kolorach można dostać o określonej porze roku. Poza tym one patrzą też na charakter sukni, a Ewalena - którą miałam przyjemność poznać osobiście - patrzy też na charakter Panny Młodej, i to też bierze pod uwagę komponując bukiet. To artystka z pasją, która może kilka godzin rozmawiać o kwiatach   Ja byłam b. zadowolona, zrobiła mi przepiękny bukiet. Nie żeby dziewczyny źle Ci doradzały - tylko moim zdaniem im więcej opinii, tym lepiej. Zwłaszcza profesjonalistek, a nie tylko utalentowanych amatorek  Tak na marginesie, to uważam, że propozycja bukietu Anii22 jest całkiem, całkiem, i rzeczywiście potrzeba tu jasnych dodatków. Edytowane przez arinitti Czas edycji: 2009-02-17 o 13:21 Powód: dopisek i bład | 
|     |   | 
|  2009-02-17, 14:05 | #6 | 
| Zadomowienie | 

Cięzko jest mi sobie wyobrazić tą suknie   Moż ewstaw zdjęcie, to odrazu zobaczymy charakter sukni... Ale też mi się wydaje, że propozycja anii22 powinna byc ok... 
				__________________ Od dawna nie korzystam z tego profilu na wizażu tylko z innego. | 
|     |   | 
|  2009-02-17, 21:35 | #7 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Jaki buiet do bordowej spodnicy i gorseciku w kolorze zlotawym?

Sukienka ma wygladac mniej wiecej tak  Dzieki arinitti, a jak sie skontaktowac z Ewalena? Moglabys mnie pokierowac...nie ukrywam, ze to dla mnie wazne, wiem, ze Dziewczyny maja rozne doswiadczenia, dlatego na takie rady nie profesjonalistek tez jestem otwarta... a jak najbardziej wierze, ze profesjonalista jest w takich sprawach konieczny. A jak myslicie, w jakim kolorze buty bylyby odpowiednie? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-18 o 18:52 Powód: post pod postem | 
|     |   | 
|  2009-02-18, 18:54 | #8 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-08 
				 | 

Cytat: 
 wklej zdjęcie sukni, dziewczynom będzie łatwiej coś doradzić. A jeśli liczysz na pomoc ewaleny, zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140822 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.