|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jaki buiet do bordowej spodnicy i gorseciku w kolorze zlotawym?
Hallo, Dziewczyny pomozcie mi, jak wg Was najlepiej wygladalby bukiet slubny do kreacji dwuczesciowej - bordowa spodnica w ksztalcie A i zlotawego gorsetu z koronkowymi rekawkami? Prosze o pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki buiet do bordowej spodnicy i gorseciku w kolorze zlotawym?
moze cos kremowego...
suknia slubna bordowo-zlota? dziwne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a co za różnica biała, kremowa, czy czerwono złota. Ja niedawno widziałam dziewczynę w soczyście czerwonej sukni. Z bukietem czarnych cantadeskii wyglądała cudnie
![]() Ja myślę też, bukiet jakiś w jasnych odcieniach ale z mocnymi akcentami,żeby góra nie wyglądała za mdło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
odważna suknia ślubna
![]() a do tego zestawienia też bym chyba dala jasne odcienie z jakimis czerwonymi wstawkami albo taki jak na zdjęciu tylko opleciony złotym materiałem a nie bordowym
AR (D) ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez aniaa22 Czas edycji: 2009-02-17 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może wyślij swoje zdjęcie w sukni z opisem także stroju PM oraz waszej urody (kolor włosów, oczu, skóry) do działu Bukiety ślubne - tam są świetne specjalistki, np. Ewalena, bardzo kreatywne i znające się na rzeczy - m.in. nie wszystkie kwiaty i we wszystkich kolorach można dostać o określonej porze roku. Poza tym one patrzą też na charakter sukni, a Ewalena - którą miałam przyjemność poznać osobiście - patrzy też na charakter Panny Młodej, i to też bierze pod uwagę komponując bukiet. To artystka z pasją, która może kilka godzin rozmawiać o kwiatach
![]() Nie żeby dziewczyny źle Ci doradzały - tylko moim zdaniem im więcej opinii, tym lepiej. Zwłaszcza profesjonalistek, a nie tylko utalentowanych amatorek ![]() Tak na marginesie, to uważam, że propozycja bukietu Anii22 jest całkiem, całkiem, i rzeczywiście potrzeba tu jasnych dodatków. Edytowane przez arinitti Czas edycji: 2009-02-17 o 12:21 Powód: dopisek i bład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Cięzko jest mi sobie wyobrazić tą suknie
![]() Moż ewstaw zdjęcie, to odrazu zobaczymy charakter sukni... Ale też mi się wydaje, że propozycja anii22 powinna byc ok...
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jaki buiet do bordowej spodnicy i gorseciku w kolorze zlotawym?
Sukienka ma wygladac mniej wiecej tak
![]() Dzieki arinitti, a jak sie skontaktowac z Ewalena? Moglabys mnie pokierowac...nie ukrywam, ze to dla mnie wazne, wiem, ze Dziewczyny maja rozne doswiadczenia, dlatego na takie rady nie profesjonalistek tez jestem otwarta... a jak najbardziej wierze, ze profesjonalista jest w takich sprawach konieczny. A jak myslicie, w jakim kolorze buty bylyby odpowiednie? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-18 o 17:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklej zdjęcie sukni, dziewczynom będzie łatwiej coś doradzić. A jeśli liczysz na pomoc ewaleny, zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=140822 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.