|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Torba, która nie istnieje...?
Szukam torby, podobnej do tej:
http://photos03.allegroimg.pl/photos...9/34/889093489 Czyli wykonanej z różnych "ścinków", na dłuugim pasku, do noszenia przez ramię. Poza tą widziałam tylko jedną, jedyną u mojej znajomej - kupioną ileśtam lat temu w górach. Czy któraś z Was spotkała się kiedyś z podobną i wie, gdzie można takową nabyć? A może ktoś chce się pozbyć swojej? ;> Pozdrawiam, kyć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Torba, która nie istnieje...?
w krakowie w sukiennicach
![]() albo w słoniu torbalskim ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
W Słoniu już szukałam, niestety, to jeszcze nie to.
A Kraków... Cóż, byłabym wdzięczna za jakiegoś linka, jeśli takowy w ogóle istnieje, bo nie wybieram się tam w najbliższym czasie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
proponuję poszukac jakies uczciwej i uczynnej wizazanki z Krakowa, która mogłaby w wolnej chwili poszukac czegos takiego i kupic dla Ciebie na rynku czy gdzies, czesto sie tak robi ![]() proponuje załozyc wątek własnie o takim tytule-szukam wizaznki z krakowa, porezbna pomoc w zakupach czy cos takiego no i w opisie tez ![]() powodzenia pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
sprzedawałam podobne we wrześniu w Dębkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna...
Wizażystka z Krakowa - muszę przyznać, ciekawe rozwiązanie, gdy już mój internet uzna, że chce chodzić nieco szybciej, wezmę się i za to -^ Wielkie dzięki za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.