|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: iwostin Solerin na sample mienarÓw EDM
może u mnie cos znajdziesz za niego ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja mam troche sampli EDM (z ciemniejszych m.in winged butter, soft butter peach)
Poza tym z EGM tez znalazlo by sie cos z ciemniejszych odcieni (napewno gayle tylko testowany) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam troche sampli EDM (z ciemniejszych m.in winged butter, soft butter peach)
Poza tym z EGM tez znalazlo by sie cos z ciemniejszych odcieni (napewno gayle tylko testowany)[/QUOTE] lorane te EDM winged butter i soft butter peach to są róże czy bronzerki? nie mogla znalesc w twoim wątku wymiankowym , masz moze zdjecia ? bo interesuje mnie jaki to kolor?
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To sa podklady, tutaj mozesz sprawdzic kolory, z tym, ze w rzeczywistosci sa nieco ciemniejsze, soft butter peach bardziej rozowy, winged butter zoltawy, dla mnie niestety za ciemne: http://www.everydayminerals.com/stor...ter-peach.html http://www.everydayminerals.com/stor...ed-butter.html Poza tym z EGM samel w odcieniu gayle: http://www.earthenglowminerals.com/c...mart/Itemid,6/ tez w rzeczywistosci wypada ciemniej, wydaje mi sie wlasnie zblizony do sredniego bezu z EDM I jeszcze moge oddac korektorki z EDM Sunlight i mint gdybys chciala ![]() przejrze jeszcze co mam, ale ja raczej blada jestem, wiec mam sporo sampli ale jasnych, jedynie te okazaly sie za ciemne ![]() Gydbys chciala poprobowac innych filtow(skoro ten Ci nie podszedl ![]() Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-09-22 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Rozy niestety nie mam zadnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Myslalam raczej o filtrze anthelios, o ktorym wspominalas na wymiankowym mineralnym
![]() ![]() ![]() Moze cos poza mineralami tez Cie interesuje? cos z BU, mazidel? ![]() EDIT: Wiec od lewej: EDM - wspomniany korektr sunlight, winged butter(semi matte), soft butter peach (rowniez semi matte), korektor mint EGM - podklad w odcieniu gayle (formula bare&natural) W strunach nie uzywane: Ann, claudine, ronnie,sophia wszystkie w kryjacej formule cover me. W przyszlym tygodniu bede tez miala EDM Fawn formula o-glo i intensive oraz light almond f.o-glo i roze w strunach:pink ribbon, salon fun, best friend, moge sie podzielic jesli kolory Ci odpowiadaja ![]() Edytowane przez lorane Czas edycji: 2009-09-23 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
oj co do anheliosa to musze to jeszcze przemyslec bo juz sama nie wiem czy on jest dobry dla mnie czy nie ? ale uprzedzam mnie szczypie w oczy
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
tez myslalam nad ta odlewką - polowe moge spokojnie oddac bo mi tyle nie potrzeba na twarz
![]() ja go blisko oczu nie dawaŁam a i tak po 3 godzinach zaczynal mi wŁazic , ale ja mam raczej wrażliwe oczy (na cienie, tusze , kremy itd.) co dziwne to mialam probke tego biodermy akn matt i innym wchodzil do oczu a mi nie wiec mysle nad nim teraz ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdybys chciala, to Ci zrobie jakies probki filtrow, ktore mnie nie szczypia w oczy nawet, jak niechcacy mi cos do oka wejdzie ![]() Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
I jak z tym filterkiem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.