|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Sukienka z kokardką Zara
Drogie Wizażanki mam do Was wielką prośbę-poszukuję sukienki XS lub S pudrowej z kokardką Zara- to już ostatnie sztuki , bardzo proszę Was o pomoc w jej zakupie!!!!Oczywiście wszelkie koszty zwracam!!!
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka z kokardką Zara
Cytat:
ostatnio widziałam ich calkiem sporo w złotych tarasach, niestety nie wiem jak z rozmiarami nie mam mozliwosci pojechania ze wzgledu na sesje ale zbliza sie weekend wiec moze jakas inna wizazanka tam zajrzy?
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
W Łodzi te sukienki wczoraj jeszcze były.
Swoją kupiłam juz jakis czas temu, wiec nie patrzyłam teraz na rozmiary. Być moze w ten weekend będę w Zarze, ale nie jestem pewna. Jeśli bym jechała to dam znać
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Tych sukienek jeszcze w zeszłym tygodniu w prawie każdej Zarze było po kilka sztuk, ale jak byłam przedwczoraj to już ich niestety nie widziałam
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kica jeśli będziesz w Zarze to proszę rozglądnij się jak możesz... ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- A czy któraś z wizażanek będzie na pewno na weekend w którejś z Zarze???
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.