|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nabłyszczacz - jaki polecacie?
Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś nabłyszczacz? Wczoraj byłam u fryzjerki i polecała, że do moich włosów dobrze by się sprawdził, mówiła, że jedna z klientek jej pokazywała, ale nie pamiętała firmy. Czy Wy używacie i jaką firmę mogłybyście polecić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nabłyszczacz - jaki polecacie?
ja wiem, że z matrixa jest super - nie wiem jak się nazywa dokładnie ale ostatnio pozyczyłam u kumpeli i mialam bajeczne wlosy , zapytaj w sklepie fryzjerskim, cmok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mialam MARIONA, nie byl zly, ale szału tez nie bylo
![]() |
#4 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Revlon Professional - glam shine spray: shiny hair days Serdecznie polecam, kupiłam jakiś czas temu w promocji za 21 zł, jednego spray'a jeszcze nie zużyłam i kupiłam juz drugi (na zapas) bo regularna cena jest chyba ponad 35 zł. Bardzo fajny, daje porządny błysk tylko trzeba uważać żeby przy samej głowie nie pryskać nim za dużo bo włosy wydają się być wtedy jakby tłuste. Nie ma mocy utrwalającej, włosy są po nim mięciutkie. Można by też wyprópować jakiegoś jedwabiu na końcówki włosów, ja mam teraz Natura silk i jestem nawet zadowolona, używam tylko na mokre włosy po umyciu i to też bardzo malutko ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
Revlon Professional - glam shine spray: shiny hair days Serdecznie polecam, kupiłam jakiś czas temu w promocji za 21 zł, jednego spray'a jeszcze nie zużyłam i kupiłam juz drugi (na zapas) bo regularna cena jest chyba ponad 35 zł. Bardzo fajny, daje porządny błysk tylko trzeba uważać żeby przy samej głowie nie pryskać nim za dużo bo włosy wydają się być wtedy jakby tłuste. Nie ma mocy utrwalającej, włosy są po nim mięciutkie. Można by też wypróbować jakiegoś jedwabiu na końcówki włosów, ja mam teraz Natura silk i jestem nawet zadowolona, używam tylko na mokre włosy po umyciu i to też bardzo malutko |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Farouk biosilk srebrne opakowanie z dodtkiem jedwabiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
tzn w niewielkiej ilości był nawet ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Z nabłyszczaczami trzeba uważac, żeby nie przedobrzyc, bo wtedy każdy tłuści włosy. Fajnie robi na mokro OSiS Smooth Glow w kremie, a dla wolących spray do włosów już na sucho OSiS Sparkler.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.