|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
przyjęcie urodzinowe.
Mam proste pytanie, które prześladuje mnie od paru dni- jak zorganizować przyjęcie urodzinowe? Jakie miejsce wybrać- w domu, a może gdzieś indziej? Czy zaplanować jakieś 'zabawy'? Nigdy nie udzielałam się towarzysko, więc jest mi ciężko powiedzieć, czego oczekują zaproszeni goście (których będzie niewiele, maksymalnie sześć osób). Górna granica wieku to 17 lat.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyjęcie urodzinowe.
Jak jest fajne towarzystwo, to sie wszędzie można fajnie bawić.
![]() Jeżeli do 6 osób to domówka Zaprosić do domu, włączyć muzykę, a impreza się sama rozkręci
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie co do tej samorozkręcalności imprezy nie jestem pewna... Już kilka razy zostawiałam wszystko na pastwę losu, a teraz słyszę prośby, żeby było coś innego, niż zwykle
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja bym zapewniła muzykę, jedzenie plus picie i jakieś zajęcie (może gry? jakieś twistery, monopole, gry strategiczne, scrabble - można grać np parami... może karaoke? Są chyba programy na komputer). Dalej powinno pójść
![]() Można też iść do knajpy jakiejś, ale wydaje mi się że fajniejsze są jednak domowe imprezy, większy luz i więcej opcji w kwestii rozrywki. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-04-18 o 23:22 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
A jeśli pogoda dopisze to może impreza na świeżym powietrzu? Grill, ognisko czy piknik jakiś? Zawsze ciekawiej i trochę inaczej niż zwykle
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

Zaprosić do domu, włączyć muzykę, a impreza się sama rozkręci
wystarczy Marzena