![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
A ja tam uciekam !!!!! :)))
Są jeszcze takie miejsca nad polskim morzem
![]() Nic nie będę robić, będę spać do 9, nie będę gotować obiadów ( yes, yes!! )a jak będzie deszczowo ( no,no !) to będę czytać same głupie brukowce i harleqiuny ![]() pozdrowię od Was lodowaty Bałtyk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: A ja tam uciekam !!!!! :)))
Zazdroszcze... ja w tym roku nie zobacze Bałtyku
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że będzie okazja ściągnąć polar, brrrr.
Nie wiem czy widać na zdjęciu z plażą ale zrobione jest 18 lipca, godz. 10 rano, słoneczny dzień ( był ciepły, to zdjęcie z zeszłego roku ) a na plaży taaaakie tłumy. ![]() P.S. to moja prywatna plaża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To drugie zdjęcie...
![]() Ja tak kocham Bałtyk... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No masz, a ja bym wolała do Grecji a jadę nad Bałtyk,
![]() ale prawdą jest, że nigdzie nie ma takich plaż jak nasze, no i uwielbiam ten morski "smrodek" - mieszankę zapachu jodu, glonów i lasu iglastego, mniam. A ten widoczek miałam z okna, rano okno na oscież,nogi na parapet i kawusia z takim widokiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Nie zazdrość Grecji, tak urokliwych miejsc jak nad naszym Bałtykiem, tam nie znajdziesz. Jedyną zaletą południa jest ciepła woda (ale pamiętaj, że ciepła woda nie likwiduje cellulitu
![]() ![]() ![]() ![]() Nie będę udawać, próbuję się pocieszyć, u nas pogoda "pod zdechłym azorkiem", w planach też mam Chorwację/ Grecję vs Tatry i Bory Tucholskie. Zobaczymy co wygra? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja też w tym roku jadę nad Bałtyk. Próbuję się cieszyć, że w ogóle gdzieś wyjeżdżam, ale jak sobie przypomnę ostatnie dwa lata, Egipt i Tunezję, to wątpię, czy Bałtyk.........a może jednak??? Uwielbiam CIEPŁE KRAJE, gorący piasek, przewidywalną pogodę, no i egzotykę. Zaraz spróbuję wkleić zdjęcie, które mi to przypomina i na które patrząc wracam TAM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ale wiecie dziewczyny jak to jest, człowiek chce to czego akurat nie ma
![]() Ja do polskiego moża nie musze sie przekonywać - przekonały mnie wakacje 2 lata temu : cuuudo, prawie 2 msce pogody, a że woda zimna i fale - a gdzie znajdziecie lepsze bicze szkockie gratis? Do madmorskich rejonów mam wielki sentyment, póki co jeździmy ze względu na dzieci - są alergikami, ale jak chcę ciepeeeełkoooo ![]() Może w przyszłym roku uda mi się wyjazd do tej koszmarnej ![]() A do jakiej miejscowości jeżdzisz Totku ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Kocham morze.... i zazdroszczę, bo w tym roku raczej go nie zobaczę
![]() Może wyślesz mi kartkę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Przyślę Wam jakieś zdjątko jako kartkę wirtualną
![]() Wszystkie inne zawsze wynoszę się w torebce, zaadresowane, obklejone i ... przywożę do Krakowa i tu rozdaję znajomym. Poprostu nigdy nie mam czasu ich wrzucić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Przyślę Wam jakieś zdjątko jako kartkę wirtualną
![]() Wszystkie inne zawsze wynoszę się w torebce, zaadresowane, obklejone i ... przywożę do Krakowa i tu rozdaję znajomym. Poprostu nigdy nie mam czasu ich wrzucić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Świetne zdjecie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Świetne zdjecie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
To dobry pomysł. Może nawet tak mi się spodoba zdjęcie, że trzepnę sobie taką tapetkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jadę do Jastrzębiej Góry. I przy okazji mam pytanie do dziewczyn, które tam były: jak wrażenia???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ja co roku jezdze do Łeby. A raczej do Nowęcina ktory do niej przylega. Zawsze wyjezdzalam tam w lipcu wiec pogoda byla nienajlepsza- przez wieksza czesc mojego pobytu padalo. Nawet nie pamietam czy rok temu sie w morzu kąpalam... Moze jeden raz. Ale jakos nie ciagnie mnie za granice. Uwazam ze Polska jest piekna i najpierw chce dobrze poznac swoj kraj. Tez zalacze zdjecie :P łebskiego zachodu słońca
![]() ![]() Aaaa nie... jednak nie zalacze, za duze jest ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Jedziemy w piątek w nocy. Mamy kwaterę na zasadzie znajomy znajomego itd... Przedewszystkim jeździmy tam gdzie będzie najlepiej dzieciom ( ah,kiedyż ja sama pojadę z mężęm na wczasy, eh ). Kwatery takie sobie ale jest duży wypas ( czyt. teren ) dla dzieci, świetni gospodarze, którzy nie krzywią się jak dzieci kopną trawkę itp, ognisko, grill i hulanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jedziemy w piątek w nocy. Mamy kwaterę na zasadzie znajomy znajomego itd... Przedewszystkim jeździmy tam gdzie będzie najlepiej dzieciom ( ah,kiedyż ja sama pojadę z mężęm na wczasy, eh ). Kwatery takie sobie ale jest duży wypas ( czyt. teren ) dla dzieci, świetni gospodarze, którzy nie krzywią się jak dzieci kopną trawkę itp, ognisko, grill i hulanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
To bardzo fajnie wygląda tak jak opisujesz, super atmosfera musi być. My jedziemy z jeszcze jedną parą, kolega mojego M. z dziewczyną. Jego już znam "wyjazdowo", jej nie, ale mam nadzieje, że bedzie OK.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Moja siostra była kiedyś na koloniach w Jastrzębiej Górze, gdzie wraz z rodzicami i kuzynem pojechaliśmy ją odwiedzić. Ja mam pozytywne wrażenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Mój M. też jest b. wygodny, jak to większość facetów
![]() ![]() ![]() A tak mamy zapewnionych znajomych na 2 tygodnie z dostawą na miejsce ![]() ![]() Mam nadzieję, że uda Wam się urolp czego serdecznie życzę. I.... BYLE NIE PADAŁO , upałow nie musi być. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Mój M. też jest b. wygodny, jak to większość facetów
![]() ![]() ![]() A tak mamy zapewnionych znajomych na 2 tygodnie z dostawą na miejsce ![]() ![]() Mam nadzieję, że uda Wam się urolp czego serdecznie życzę. I.... BYLE NIE PADAŁO , upałow nie musi być. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
lisica napisał(a):
> No masz, a ja bym wolała do Grecji a jadę nad Bałtyk, ![]() hehe Lisiczko, ja też bym wolała Grecję ![]() ![]() No i w związku z tym wyjazdem muszę się zaopatrzyc w nową kurtkę przeciwdeszczową i może jakies odlotowe gumowce, co, jak myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
<center>Ja miałam jechać do Jastrzębiej Góry w sierpniu na obóz MłodychDemokratów
![]() ![]() A ja tam jakoś wolę Grecję (może dlatego, że do Bałtyku mam blisko...hehe...)-byłam 3 lata temu, i chętnie bym to powtórzyła, ehh...JA CHCĘ DO GRECJI!!! ![]() Do wszystkich wyjeżdżających: wypocznijcie sobie, nawdychajcie się jodu, żeby po powrocie mieć siłę na nadrabianie wizażowych zaległości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
ja teraz jadę do Jastrzębiej góry tzn. od 18 do 23. Spędziłąm tem podróż poślubną. nie zamieniłabym tego czasu na nic.
Z Jastrzębiej wszędzie blisko. Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.