|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Romantyczny wieczór...
Kochane Dziewczyny, 11 września mamy z moim Ukochanym 4 rocznicę... chcemy sobie gdzies pójść na troche romantyczny wieczór (ale nie za bardzo) generalnie chodzi o jakąś miłą, przytulną knajpkę, nie jakąś ekskluzywną, tylko taką z klimatem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Romantyczny wieczór...
ja lubię Presto na Kruczej [wejście od Wilczej] - choć tam jest dość nowocześnie, ale jasno i moim zdaniem przytulnie. lubię też Jazz Bistro na Pięknej. jak coś mi się jeszcze przypomni to dam znać
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, jak to możliwe, ale wiedziałam, że Sarenko odpowiesz pierwsza
![]() sarenka napisał(a): > ja lubię Presto na Kruczej [wejście od Wilczej] - choć tam jest dość nowocześnie, ale jasno i moim zdaniem przytulnie. Czy chodzi Ci o taka kawiarnię? Bo nie pamiętam jej nazwy, a wiem, że na Wilczej jest kawiarnia gdzie sa przepyszne coctaile! ![]() >lubię też Jazz Bistro na Pięknej. jak coś mi się jeszcze przypomni to dam znać ![]() O, byłaś tam? Jak jest? Firma w której pracowałam w recepcji miała podpisaną umowe z Jazz Bistro na catering i żarcie podobno mają ok. A w środku przytulnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() Presto to włoska knajpka. Raczej wytrawna niż słodka ![]() Jazz Bistro.. Jedzenie kiedyś było lepsze. Ale teraz też jest OK. W Jazz Bistro [na Pięknej] jest fortepian [albo pianino -> nie dlatego, że nie rozzróżniam ![]() Jeszcze na Wilczej jest Bacio - tam jest bardzo romantycznie. A tak naprawdę to powinnaś się przejść i zajrzeć, bo co się jednemu podoba to drugiemu niekoniecznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.