|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zmiany
Witam Szanowne Wizażanki
![]() Ostatnio razem z koleżankami plotkowałyśmy na temat chłopaków , mężczyzn poruszałyśmy wszelakie tematy , ale zauważyłyśmy pewną zależność , a mianowicie , że większość chłopców , mężczyzn po zakończeniu długiego związku stają się "lovelasami" znaczy , że często zmieniają swoje partnerki. A jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Pozdrawiam cieplutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmiany
Wszystkie blondynki są głupie, wszyscy faceci zdradzają, dzieci DDA również są alkoholikami, a mężczyźni wychowywani bez ojców są beznadziejnymi ojcami dla swoich dzieci.
Nie istnieje generalizacja - nie, nie wszyscy mężczyźni stają się lovelasami po zakończeniu związku.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast mój były w pewnym stopniu chciał pokazać przede mną jakiego to nie ma powodzenia itd itd ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Niektórzy po prostu są zmęczeni związkiem i czerpią radość z podrywania wielu panienek na raz, bycia z różnymi na raz bez zobowiązań i takie tam.
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
w swoim otoczeniu jakoś tego nie zauważyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Przyczajenie
|
Za to ja w swoim otoczeniu znam , aż 4 .
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
Chyba raczej nie większość... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.