|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() CaSting...
29.01 organizowany jest casting na twarz uczelni na ktorej studiuje. Zastanawiam się czy mam na nim jakakolwiek szanse? jak myślicie na co mogą zwracac największą uwagę? jak się ubrac i ogolnie w jaki sposob przygotowywac sie do tego castingu? nigdy nie bralam udzialu na tego typu ,,spotkaniach'' i nie powiem... ciekawa jestem jak to wyglada. Bardzo chcialabym sprobowac.. sesja zdjeciowa to wspaniale przezycie
![]() ![]() ![]() P.S zaznaczam, ze nie jestem jakąś klasyczną pięknością ![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CaSting...
Cytat:
Życzę powodzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Ale nawet jakbyśmy wiedziały jak wygląda to nic nie da bo nie my jesteśmy jury
![]() Myślę, że ładny uśmiech i bądź miła i to zawsze działa. NIe wytapetuj się za bardzo i nie rób sobie mocnego makijażu i fajnie sie ubierz ![]() Sama nie wiem co jeszcze-to tak trudno określić czego oni wymagają Fajnie, że próbujesz bo nic na tym nie tracisz a zabawa i jakieś fajne doświadczenia i miłe wspomnienia będą twoje. Sama bym chciała żeby było coś takiego na mojej uczelni ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Nie bądź sztuczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Popieram-bądź sobą,bądź naturalna.Sztuczność zawsze się zauważy i nie wygląda to dobrze.Nie przesadzaj z makijażem i ubiorem ale zastanów się nad swoimi atutami i podkreśl je-uważasz,że masz ładne nogi?-pokaż je.Uważasz,że masz ładne oczy-podkreśl
![]() Poza tym napewno uśmiech,uśmiech i do tego uśmiech.I jeszcze uśmiech ![]() Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Delikatny makijaż, skromny-ale elegancki strój,
dużo uśmiechu, ładny zapach.. No i chyba musisz mieć to coś czego się nie da już zamaskować ![]() ![]() Powodzenia życze ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
bylam na castingu na statystę, z tym że nie był to typowy casting gdzie każdy wchodzi po kolei do pokoju jury, tylko wybierali ludzi z tłumu, tyyyle ich przyszło.
stanęłam na palcach (mam 175 cm), gość który wybierał osoby do statystowania mnie zauważył i dosłownie wyciągnął z tego tłumu, tak się ludzie pchali.. wybierali głównie charakterystyczne osoby które czymś się wyróżniały. uśmiechanie się i zachowanie nie grało roli. co do stroju to poszłam tam w szortach i zwykłej bokserce (było lato), makijaż mialam trochę mocniejszy niż zwykle. myślę, że w castingu na twarz najbardziej będzie liczył się wygląd i wybiorą po prostu ładną dziewczynę, niekoniecznie charakterystyczną. ja na Twoim miejscu nie robiłabym niczego specjalnego z wyglądem.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ano do filmu, niedawno w kinach grali.
napiszę Ci na PW ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
laylaaa oooooo mi też się pochwal
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.