|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Wakacyjne wspomnienia
Miłe Panie!
Lato już prawie za nami, może opowiecie coś o swoich wakacjach? Gdzie byłyście w tym roku, co polecacie, jak było. W szczególności liczę na zdjęcia z cudownych zakątków świata, bo na pewno takie macie. I nie ważne, czy to Polska czy zagranica, wazne, ze bylo pieknie. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Re: Wakacyjne wspomnienia
Moje wakacje były bardzo miłehttp://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon29.gif[/img]
Zdobyłam nowe doświadczenia, zauważyłam, że jeśli naprawdę w coś mocno wierzę, to ma to duże szanse na spełnienie! Dotąd ciężko było mi w to uwierzyć, a tu proszę, mam już kilka dowodów na prawdziwość tych słów... Edytowane przez youare Czas edycji: 2006-02-01 o 22:51 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie to! Dlaczego mówicie, że wakacje się już kończą???? Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! Nie chcę
ja mogę zacząć, ale końcówka będzie potem, bo dla mnie wakacje jeszcze się nie skończyły - pojutrze wyjeżdżam z rodzinką do Wiednia, a potem do Chorwacji a wcześniej byłam we Włoszech i było fantastycznie, poznałam kilka świetnych osób (niestety było też i sporo "buraków", ale o tym nie wspominam) no i odwiedziłam moje ukochane miasto - Wenecję... Jak sobie znajdę bogatego męża to poproszę, żeby kupił mi mieszkanie w Wenecji, bo ja już płaczę i tęsknię za nią... (ostatnio jak pokazywali fragment Canale Grande w TV to się popłakałam...) poza wyjazdem siedziałam godzinami na Wizażu, nauczyłam się baardzo dużo, zmieniłam sposób malowania (chyba na lepszy pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Od pewnego czasu mieszkam poza Polska, w miescie ktore wciaz poznaje. Dlatego wakacje w miescie staralam i dalej staram sobie urozmaicic. Poniewaz wiekszosc lata spedzilam na szukaniu pracy (dyplomik zrobilam w kwietniu), chcialam zaoszczedzic pieniazki i raczej nie wyjezdzalam (wyjatkiem jest tu prezent od tescia - weekendowy pobyt w hotelu z parkiem wodnym
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie byłam nigdzie w tym roku - i w poprzednich też - od czasu mojego wypadku mam troszkę róznych komplikacji, które w ciągu roku olewam - bo wymagają dużej interwencji lekarskiej a ja jestem kobieta pracująca. Kiedy przychodzi lato, lekarze stawiają mi ultimatum i idę pod nóż
A było dużo miłych akcentów tego bolesnego lata - jak choćby perfumy od Cleo (czy kiedykolwiek się odwdzięczę???), spotkanie z Youare!!! Youarek - sorki że ja tak odpisuję na te listy... widzisz jaka wiśnia jestem, wstyd, wstyd! Będę się poprawiać, słowo! Odpisz jak znajdziesz chwilkę A i znalazłam jeszcze jedną bratnią duszę - założycielkę tego wątku
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wakacje spędziłam w domu. Ale jakoś nie narzekam. Poznałam kilku fajnych (m.in. z Wizażu) i niefajnych ludzi, byczyłam się na necie, czytałam książki do granic możliwości, jeździłam sobie na rowerku szukając ciekawych miejsc w mieście. Jutro idę do pubu aby świętować urodziny koleżanki ze studenckiej grupy. Więcej grzechów nie pamiętam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wakacje wlasnie sie koncza... wlasnie wrocilam z ostatniego wyjazdu... Niezbyt przyjemnego ale i tak musi byc
Z czym mi sie kojarzy to lato? Bylo zupelnie inne niz wszystkie. Byly chwile mile i przykre... Wyjezdzalam glownie na dzialke do chlopaka lub przyjaciolki i do mojej rodziny mieszkajacej na wsi. Nie odwiedzilam swojej ukochanej Łeby... (youare bardzo dziekuje za kartke Niestety te wakacje zapisza sie w mojej pamieci jako dosyc przykre. Kilka dni temu zmarl moj ukochany dziadek. Towarzyszyl mi podczas wszystkich moich wakacji, kiedys spedzalam u niego nawet cale dwa miesiace... Uczyl mnie zycia na wsi... Zabieral na wycieczki, opowiadal rozne historie... Bardzo go kochalam. A w tym roku nawet nie dane bylo mi z nim porozmawiac. I w koncu przyszedl ten przykry dzien
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Re: do Youare!!!
Miło Cię widzieć!!!
Również pozdrawiam Cię serdecznie!!! Emilkę i Dziewczynę również |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
totek napisał(a):
> Miło Cię widzieć!!! No właśnie, kto to mówi! Totku, skrobnę Ci coś niedługo, aż mi wstyd, że się nie odzywam! Nie obraziłabym się też, gdybyś Ty coś do mnie napisała |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
>Od Youare też dostałam bardzo piekny prezent... ach Ty
Smoczuś kochany, już nie będę pisać, co ja od Ciebie dostałam, nawet nie chodzi tu już o tą super szmineczkę – chociaż jest piękna, dziękuję!! - ale o te zaraźliwe ciepło, którym wręcz emanujesz...Ech, zobaczysz, kiedyś Cię ściągnę do mnie choćby i na jeden dzień, nie ma to tamto! Ściskam Cię mocno i całuję!!! Edytowane przez youare Czas edycji: 2005-09-22 o 00:28 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
>youare bardzo dziekuje za kartke
Ceiszę się, że podobała Ci się karteczka Edytowane przez youare Czas edycji: 2006-02-01 o 22:43 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyna napisał(a):
>Jutro idę do pubu aby świętować urodziny koleżanki ze studenckiej grupy. Mam nadzieję, że dobrze się bawiłaś Edytowane przez youare Czas edycji: 2006-02-01 o 22:49 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Tak??? To zobaczymy, która z nas pierwsza coś napisze
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Było spoko
Ja też jestem za kolejnym spotkaniem |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyna napisał(a):
> Było spoko > Ja też jestem za kolejnym spotkaniem wnosiłaś do lokalu własne "napoje"?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Khem,khem...owszem. Pewnie zataz spadną grzmoty, że tak nie można
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Ja na 4 tygodnie pojechalam na dzialke na wies. Zabralam ze soba konie (klacze swoja i swojego faceta). Pojechalismy tam zreszta konno, co juz bylo fajna przygoda
A potem wyjechalismy z przyjaciolmi na kilka dni na Mazury w nasze ukochane i kultowe wrecz miejsce |
|
|
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines wspolczuje, mialam identycznie- moj dziadzius ze wsi umarl jakies 2 miechy temu
Gdzie znajduje sie wieś do której jeździsz? Bo wydaje mi sie, ze moja jest w okolicy Pozdro
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Lee napisał(a):
> Gdzie znajduje sie wieś do której jeździsz? > Bo wydaje mi sie, ze moja jest w okolicy > Pozdro Koło Radomia A twoja?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyna napisał(a):
> Khem,khem...owszem. Pewnie zataz spadną grzmoty, że tak nie można Jakie grzmoty. Rób co chcesz. Chciałam założyć wątek na ten temat, bo nie tyle przeraża mnie wnoszenie [i wstyd mi za Polaków poza naszą granicą] co szczycenie się swoim sprytem i pomysłowością
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie moja też- dlatego pytam
Miedzy Warszawą a Radomiem - Żardki, Domaszno, Drzewica, Odrzywół... te tereny (podałam jedne z większych wsi :P) 10 km od Nowego Miasta nad Pilicą
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Lee napisał(a):
> no własnie moja też- dlatego pytam > Miedzy Warszawą a Radomiem - Żardki, Domaszno, Drzewica, Odrzywół... te tereny (podałam jedne z większych wsi :P) 10 km od Nowego Miasta nad Pilicą No to moje okolice sa blizej Radomia... 10 km od miasta. Ale z tych co podalas najlepiej kojarze Odrzywół. Przejezdzalam kiedys przez to miasteczko. P.S. Wybaczcie nam ta prywate
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
No i niepotrzebnie się wygadałam. Wniosłam swoje piwo z powodu niezbyt wysokiego funduszu na ten cel. Ponieważ niestarczyło mi na kupno piwa za 4,5 + prezent dla koleżanki, więc postanowiłam kupić jedno % za połowę niższą cenę. Tylko tyle.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyna napisał(a):
> No i niepotrzebnie się wygadałam. Wniosłam swoje piwo z powodu niezbyt wysokiego funduszu na ten cel. Ponieważ niestarczyło mi na kupno piwa za 4,5 + prezent dla koleżanki, więc postanowiłam kupić jedno % za połowę niższą cenę. Tylko tyle. No niepotrzebnie
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.