|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
kolor i fryzura. jak?
hej. mam pewien 'problem'. otóż chciałabym jakoś zmienić mój wygląd. teraz noszę włosy lekko opadające mi na ramiona i grzywkę na bok. kolor ciężko sprecyzować. teraz mam na głowie 'ciemną czekoladę' i 'tycjan' palette zmywalny po 24myciach, ktory sie nie zmywa. (taki mam naturalny: http://wd2.photoblog.pl/lvp1/200904/33/37121771.jpg , taki mam teraz: http://wd5.photoblog.pl/lvp3/200904/B0/36893564.jpg).
włosy się puszą, ejst ich dużo. w sumie czasem ciężko nad mini zapanowac, więc żyję w zwiazku z prostownica. ![]() i tutaj moje pytanie: jaką fryzurę? nie mam kompletnie pomysłu, a fryzjerzy jedyne co potrafią to 'wycieniować'. i na tym konczy sie zmiana wyglądu... chciałabym jakieś widocznej zmiany ale bez ruszania włosów z długości. drugie pytanie: rudy kolor. wielu mówi, że mi nie pasuje. niektorzy zebym probowała. na stronach piszą, że do mojego typu urody będzie ok. w tym wszytskim mam ochote zaryzykować, ale boje się. w koncu nie chcę wyglądać gorzej niz wyglądam... ;D dzięki z góry za wszystkie rady. jak trzeba jakieś zdjęcia czy coś to oczywiście dam. ;] pozdrawiam. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-04-26 o 15:08 Powód: zaläczenie zdjec do zaläczniköw/wätek przenosze na forum Metamorfozy. |
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kolor i fryzura. jak?
Ja bym Cię widziała w ciemniejszym niż Twój naturalny, złotym brązie (tak pod kolor oczu, masz śliczny). Albo może miodowy blond? (coś jak Marta Żmuda-Trzebiatowska)
Nie jestem ekspertką, więc to takie subiektywne sugestie
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
kolor z drugiego zdjecia za ciemny (wg mnie). bardzo ladnie Ci w brązie, moze by go pogłębić. co do rudości - moze byc ladnie - masz ladna jasną cere
![]() a wloski zamiast prostowac, to odżywiaj intensywnie. przestana sie puszyc, nabiora blasku, beda zdrowsze
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
a co powiesz na coś w tym stylu?
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Według mnie rudy i jego odcienie odpadają. Sama spójrz na zdjęcia.
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny. ; D
natka: ja w tak krótkich włosach wyglądałąbym tragicznie. a poza tym... usiłuję zapuścić. ![]() mmaagda: dzięki po stokroć. odwiodłaś mnie od największej głupoty jaką mogłam zrobić. byłabym jeszcze wdzięczna za przeróbkę 'mnie' w we włosach w odcieniu jasny brąz i we wspomnianym miodowym blondzie. a i z ciekawości: czerwień!
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo oto czerwień. Resztę postaram się zrobić niedługo.
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
A tutaj miodowy blond, i dwa jasne brązy.
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
czuję się jakbym chciała zrobic sobie krzywdę.
![]() tak czy inaczej, dzięki raz jeszcze. ;] |
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.