|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Diete czas zacząc... 1200kcal
Witam drogie wizazanki !
Chciałabym od jutra (12.02) zacząc dietę 1200kcal... tylko mam wielki problem. Nie moge przestac jesc słodyczy tzn. od kilku miesięcy czuje że jestem uzależniona. Czuje się z tym strasznie, jak cos zjem słodkiego mam potem straszne wyrzuty... cały dzien staje się całkowicie beznadziejny. Bardzo chcę przestac ale to jakby było silniejsze odemnie I codziennie jest "zaczne od jutra..." tylko to jutro nigdy nie nadchodzi nie potrafie się zmotywowac a własciwie nie moge prawie wogóle jesc słodyczy poniewaz mam podwyższony poziom cukru i byłam w zeszłym roku u dietetyka i zalecił mi tą dietę 1200kcal. Pragnę schudnąc do wakacji 10-15 kg ale czuje, że sama bym sobie z tym problemem nie poradziła więc bardzo was prosze kochane wizazanki o pomoc i wsparcie w drodze do upragnionej wagi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Diete czas zacząc... 1200kcal
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hej, głowa do góry, dasz sobie radę
![]() Gdybyś chciała, to zapraszam do naszego wątku. Diety niełączenia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post10931492 Poczytaj, może Ci podpasuje ![]() Pozdrawiam!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nindżopesz
|
Ale czemu nie od dzisiaj?
![]() Ze swojej strony proponuję dietę SB, hamuje apetyt na słodkości o ile przestrzega się I fazy ![]() I trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Trzymam kciuki i przylaczam sie- jesli oczywiscie moge.. I tez od jutra
![]() ![]() ![]() Moze pomogloby wyznaczenie daty ukonczenia? Albo lista rzeczy zakazanych? ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dziękuje wam dziewczyny za odpowiedzi
![]() an_ya pewnie, że możesz, bardzo się ciesze, bo razem zawsze łatwiej i myśle że bardzo by się przydała taka lista rzeczy zakazanych. Zaczynam od jutra poniewaz dzisiaj niestety nic mi się nie udało zrobic i dzien był podobny do poprzednich ;/ A i oprócz diety oczywiscie także zaczynam cwiczyc. Wasze komentarze bardzo pozytywnie mnie nastawiają więc jeszcze raz wielkie dzięki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jesli ciezko Ci wytrzymac bez slodycze poszukaj alternatywy- zamiast snickersa batonik muesli z czekolada (uwieeeeelbiam
![]() ![]() ![]() ![]() pozostaje mi tylko zyczyc powodzenia i wytrwalosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
hihi.. bardzo sie ciesze, ze to dopiero jutro ![]() ![]() ale zeby nie bylo - zaraz ide na rowerek- moze uda mi sie chociaz kilka minut na nim wytrzymac ![]() Ps. moze jutro zrobimy liste rzeczy niedozwolonych? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja np., aby przestać w końcu jeść słodycze wypisałam sobie Plusy i minusy jedzenia słodyczy.
Jak nie trudno sie domyslić wyszło mi wiecej minusów ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hey!!! dziewczynki!!! przyłączam się do Was..razem jesteśmy silniejsze w walce ze słodyczami!!!! ![]() ja jestem na diecie od 11.02..czyli niedawno..ale trzymam się..=)) musimy zrobic tą liste rzeczy zakazanych..których nie wolno nam TKNĄĆ!!! ja mogę zacząć od tego czego unikam ja=) więc: 1. czekolada, ciasta, drozdzówki, paluszki, ogólnie zadnych slodyczy!!!!!! 2. soki owocowe które mają w składzie cukier..czyli prawie wszystkie (lepiej jesć tylko swieże owoce) 3. naleśniki, gofry..( ograniczamy makę pszenną najbardziej jak to mozliwe!!!!!) 4. tłuste wędliny, mieso ( jemy raczej mięso drobiowe, mozna jeść tłuste ryby) 5. ograniczamy smazone potrawy!! jak coś mi przyjdzie do głowy napisze.. ![]() teraz napiszcie cosik wy..=)) czekam na kolejne zakazane jedzonko!!=)))) buziole ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ja bym tylko radzila wam zrobic to z glowa... nie musicie koniecznie tego wykluczac...po prostu jedzcie normalnie tylko zamiast 5 nakesnikow zjedzcie 3... itp.. a inne produkty maczne.. makarony,ryze itp nie tucza...wiec nie bojcie sie tego jadac
![]()
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
fast foodow akurat nie jem od daaawna... slodyczy... hm... od grudnia tak na maxa... a w wakacje teoretycznie tez ale lody to nalog...teraz nawet ich boje sie jesc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
1. czekolada, ciasta, drozdzówki, paluszki, ogólnie zadnych slodyczy!!!!!!
Czekolada i drożdżówki !! aa to mnie najbardziej dobija ![]() Mam nadzieje że dzisiaj pójdzie dużo lepiej i w końcu będzie 1 dzien bez słodyczy, a potem następny i następny... najgorsze jest czekanie aż się w końcu pojawią jakies efekty.Długa droga przede mną... Edytowane przez SyntheticBlaze Czas edycji: 2009-02-13 o 06:22 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nie poddawaj sie a jak chcesz drozdzowke albo czekolade to zjedz ale o polowe mniej- np wloz kostke czekolady do ust i poczekaj az sie rozpusci- bedzie Ci tak slodko ze przejdzie ochta na dalsza konsumpcje:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Będe się starac, chce chociaz 7 dni nie zjesc nic słodkiego a po tym czasie zrobic sobie jakas malutką nagrode. Teraz cały czas motywuje się zdjęciami tych wspaniałych ciałek
![]()
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez tak miałam ze codzienie popełnialam grzeszki..tera już postanowilam...jak mam ochotę na slodycze..( ale teraz z czasem coraz mniej) to zjadam jogurt owocowy lub jakiś owoc czy warzywo...uwielbiam pogryzac marchewke=) ale nie poddawaj sie.. i nie załamuj..daj sobie jeszcze jedna szansę i zobaczysz ze się uda..wierzę w Ciebie.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
hey dziewczynki!!
co tak puściutko?? czyzbyście nagrzeszyly wczoraj??? i boicie się pokazać ..???heheeh=)))) ja wczoraj miałam ooooogromna ochotę na slodkie!!!!!! i do tego miałam 3 princesse..heh,...i tak chodziłam..tak się kręciłam...ale nie!!! nie zjadłam nic słodkiego!!!! wafelki schowałam do biurka..i zjadłam trochę makaronu z salatka z selera..mniammm=)))) i ochota na słodkie mi przeszla,,!!! jestem zadowolona bardzooo!!!!! że udało mi się wytrwać..!!! od 11 lutego..=)) buziole!!!! jak myslicie ..mozna zjeść od czasu do czasu ciasto drozdzowe?? takie robione w domku...bo wydaje mi się ze takie ma stosunkowo mało kalorii..tzn..mniej od tych wszystkich z kremem itd..=) macie jakiś przepis na dietetyczne desery??? i co myslicie o budyniu?? buźki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Od wczoraj bez słodyczy ;D Przeraża mnie tylko to, że za pare dni tłusty czwartek ;] ale mam nadzieje, że będzie dobrze i obejdzie sie bez pączków
![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie TŁ ![]() ja nie chce!!!! buziole ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]()
ja dopiero zaczynam odchudzanie....mam w planach ok 9 kg...
ale moim problemem nie sa slodycze, juz sie chyba oduczylam ich jesc...mialam czas ze zgubilam 10 kg...ale znowu wszytsko wrocilo ![]() moim problemem jest niestety podjadanie :/ nie wiem jak sie od tego uwolnic... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
a ja zjadlam POL paczka i to jeszcze od gory zerwalam ta taka "skorke"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez xxolushiaxx Czas edycji: 2009-02-19 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
hej co sie dzieje ?? co tu tak cicho ??
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.