|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
różnych niezbędnych mi kosmetyków
NIEAKTUALNE
Witam ![]() Euphoria Calvia Kleina – chętnie miniaturę lub odlewkę płynu micelarnego Sensibio dla cery wrażliwej, płynu micelarnego Maybelline, dwufazowego płynu do demakijażu oczu Lancome, wody termalnej maseczki upiększającej Clarins, olejku do twarzy dr Hauschka Effaclaru K Diacnealu filtru Lirene SPF 50+ balsamu do skóry suchej z mocznikiem – LRP, Eucerin, Emolium bazy pod cienie Lumene zawsze chętnie minerały: podkłady – w jasnych odcieniach i róże – mogą być odsypki na wypróbowanie koenzymu Q10 ekologicznego naturalnego olejku pomarańczowego pilingu z bromelainą z BU olejku regulującego Lemon z BU serum antyoksydacyjnego flavo-C15EF kosmetyczki z lusterkiem, takiej do torebki szklanej buteleczki z pompką opakowania typu airless z mazideł puderniczki po Prisme Again w miarę potrzeb listę będę uzupełniać ![]() Pogrubione pozycje to rzeczy pierwszej potrzeby, które chciałabym jak najszybciej widzieć u siebie. Chętnie poszukam poza wątkiem – zwłaszcza jeśli masz rzeczy z mojej listy Zapraszam
Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2009-03-19 o 19:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: różnych niezbędnych mi kosmetyków
Moge dolozyc do paczki odlewke SVR Xerialu 10 tak ok.10ml -moze byc?
Wg mnie to swietny balsam do suchej i problematycznej skory ![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: różnych niezbędnych mi kosmetyków
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.