|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
KREW A RH "-" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: KREW A RH "-" potrzebna pomoc
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nexx skąd wzięłaś to ogłoszenie?
Bo kiedyś w necie było tego mnóstwo. ...i niestety nie chodziło o pomoc dla nikogo tylko ktoś umieszczał numer tel wroga i świetnie się bawił, że tamten odbierał po kilkadziesiąt niechcianych telefonów dziennie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no własnie tego typu łańcuszki zazwyczaj sa po prostu głupim kawałem.
dlatego rozsyłanie takich smieci jest chore,pozatym jesli ktos potrzebuje krwi to nie bedzie orzsyłał tego po sieci tylko zgłosi sie do odpowiednich organizacji ,itp. pzdr paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dostałam od znajomego. Pytałam się… powiedział, że sprawdzone. Poza tym grupa krwi A Rh „-„ jest dość rzadka (6% w naszym społeczeństwie), więc dużo ludzi pod ten nr. nie będzie dzwoniło (niestety czy -stety) – jeśli oczywiście okazałoby się, że jest to nieprawda.
Mylicie się. Ludzie chwytają się wszystkiego, żeby pomóc ukochanej osobie. Wywieszają ogłoszenia na mieście… na przystankach, w szkole itd. więc ta prośba tak bardzo mnie nie zdziwiła. Ale dziękuję za taką informację. Nie wiedziałam o tym. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
też bym uważała z takimi ogłoszeniami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.