|
Notka |
|
Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sokowirówka Philips HR1861
hej dziewczyny,zbieram sie z zamiarem kupienia sokowirówki i wpadla mi w oko Philips HR1861,aluminiowa,wyglada na konkretna i opinie w necie ma tez niezle,ale tym sie nie chce sugerowac,bo opinie moze napisac kazdy ,nawet pracownik philipsa.dlatego chcialabym sie dowiedziec cos na jej temat,na pewno ktoras z Was uzywa wlasnie tego modelu.z checia sie dowiem o plusach i minusach sokowiroweczki
![]() Edytowane przez Pasadena24 Czas edycji: 2009-03-24 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: sokowirówka Philips HR1861
Ja mam, tylko nie alu tylką czarną. Sokowirówka naprawdę dobra, ładnie wyciska sok, separator piany dobra rzecz no i fajnie bo ma dzbanek. Można wkładać całe jabłka, tylko nie za wielkie bo się nie zmieści, bez obierania ze skóry. Mam ją od lata, zakupiłam w sklepie int., sporo taniej niż w normalnym. Ja osobiście polecam,.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dziewczyny a jak wyciska sok,naczytalam sie duzo opini i w wielu z nich ludzie skarzyli sie ze słabo wyciska sok,wióry zostaja mokre itp jak jest u Was?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
sokowirówka jest bardzo dobra,oprócz ceny oczywiście,mam ja 2 lata,wyciska świetnie,ja robie za jej pomocą pyzy tak doskonale wyciska sok ze wióry które zostają już sa suche i nie musze juz nic przeciskać przez szmatkę,ja kupiłam w internecie -taniej ok.2oozł,polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
najprosciej porownac ceny w przegladarce cenowej np.ceneo.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
tak sprawdzałam tam. najmniejsza cena to 484 zł a gdzie można kupić za 200zł tak jak koleżanka pisała???????? Sprawdzałam też na allegro też podobnie....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja jej nie kupiłam za 2oo zł tylko 2oozł mniej zapłaciłam niż np. w euroagd(czytaj dokładnie posty), ona kosztowała wtedy niecałe 500zł,dużo ale w sklepie ok.700zł,,cena jest wysoka ale jeśli ci zależy na sokowirówce to polecam ,naprawde wyciska doskonale sok,na tańsze modele szkoda kasy bo podobno z wyciskaniem jest kiepsko, jedyny minus to taki że trzeba ją potem myć- a nie cierpie tego i zajmuje sporo miejsca w szafce,
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki! Też jestem zdania że lepiej kupić lepszą niż się męczyć z byle czym przez własne sknerstwo.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.