|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
suknia annais model kate...
hej dziewczyny macie pomysł jakie dodatki do twj sukni ona wsumie juz wyglada bogato al ezastanawiam sie nad tym....a kwiaty ??? prosze o pomsly a jezeli ktoras z was posiada zdjecia jej to prosze przeslac...bo niestety nie moglam zrobic zdjec na przymiarce a na modelce to oczywiscie super wyglada...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: suknia annais model kate...
ta suknia?
dodatki można zawsze podpatrzeć u modelki, co modelka ma do danej sukni i się np pokierowac tym i cos podobnego znaleźć ![]() a kwiaty... może wrzos?? albo jeśli z wrzosem za bogato to skromniejsze tulipany Edytowane przez wizazucha Czas edycji: 2010-05-22 o 20:25 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
hejka
ja rowniez mam ta suknie,, dzisiaj własnie byłam w centrum i biegałam jak szalona za dodatkami...ale kompletnie nic nie mogłam znajsc! chciałam kupic bizuterie dosc delikatna...a fotek niestety nie mam tutaj ze soba ja zamawiałam suknie w pl poniewaz mieszkam w angli...jak długo Ty czekasz na swoja SUKNIE? Pozdrawiam cieplutkooo!
Edytowane przez Jayne Czas edycji: 2010-05-24 o 21:14 |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
tak sie sklada ze rowniez nie mieszkam w Polsce...suknie zamawialam w styczniu i pierwsza przymiarke mialam 11 maja a druga bede miala tydzien przed weselem bo tak przyjezdzam takze bardzo jestem nie zadowolona bo jak ja przymiezalam to byla na mnie za duza ze 3 rozmiary i nie wiem dokladnie jaki kroj jest bo byla pospinana spinaczami i wszedzie cos odstawalo
a powod tego ze takich malych rozmiarow nie szyja..takze strasznie sie obawiam jak to wyjdzie...
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki...ja kate zamawiałam w lutym, mierzyłam rozmiar 38 i był wielgaśny, wiec babka zamówiła mi 36.. na 2tyg przed ślubem mam miec przymiarke, wogole to ja na suknie czekam 4 miesiace tzn powinna byc w pl pod koniec czerwca ehh i tak bedzie na mnie czekała w tym salonie
.do tego dobrałam sobie bolerko -bardzo delikatne i welon, całość wyglądała świetnie tylko teraz dręczy mnie biżuteria nic nie mogę znajść.. ah i moja kate jest w bieli...długo zastanawiałam sie bo w ecru prezentowała sie tez fajnie dziewczyny a jakie bedziecie miec dodatki? ah i kiedy ślubujecie ?pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
hej ja bede miala naszyjnik podobny do tego co modelka tylko bardziej delikatny od swarowskiego przymiezalam go podczas przymiarki sukni tylko mam warunek ze jak naszyjnik to nie ramiaczka bo zabardzo przesadnie to wyglada i mama wlasnie mi go kupila a teraz nie jestem pewna czy go zaloze.. bolerko i welon mam z tej samej kolekcji ale bolerko mi nie odpowiada takze niepotrzebnie go kupilam....a slub mam 26 czerwca wiec juz niedlugo.....
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
smoking fajna sprawa..dlaczego by nie? jezeli twoj narzeczony fajnie sie czuje w nim a ty uwazasz ze pasuje mu ? to pewnie! to tak eleganckooo
a mi nawet nieproponowali ramiaczek do tej sukienki? dziwne:P czerwiec to przeciez juz nie długo! Miłych przygotowań..ja biegne na kocyk bo cieplutkoo ! do usłyszeniaa
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Jayne a Ty w jakim salonie kupiłaś suknie bo widzę ze Lublina pochodzisz bo ja to w Demi na Lubartowskiej i tam wlasnie dokupiłam biżuterie nawet duzy wybor mieli...moja suknia bedzie w kolorze ivor..bo w bialej sie zle czulam za bardzo się różniła od mojej karnacjia znowu ecri zlewa sie z moja karnacja i wybralam pomiedzy ecri a biala....
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
---Jestem
. tak tak ja tez kupywałam suknie w salonie Demi ale na narutowicza..i tam tylko mieli kate w kolorze ecru...wiec tak naprawde nie widziałam tej sukni w kolorze białaym tylko na zdjeciach w inter..ale ja od zawsze chciałam miec biała...moj narzeczony tez chciał mnie widziec w bieli wiec zamowiłam biała...ale nie powiem bo w kolorze ecru była bardzo sliczna! Na narutowicza to ja ta suknie zamowiłam a na lubartoskiej mam miec pierwsza przymiarke..nigdy w tym 2 salnie nie byłam, pewnie dosc wiekszy jest? podoba mi sie ten naszyjnik co jest na modelce...ale jak sobie cos takiego kupie to nie wiem czy nie bede miała na sobie za dużo tego wszystkiego... bo modelka nie ma welonu i bolerka a mi dojdzie... i tak sobie mysle ze lepiej za mało niż za dużo! wiec chyba kupie cos skromnego..oj juz mam metlik w gowie.. a Martucha--->tobie pokazywali jak sie zawiazuje tren? on jest na sznureczki czy guziczki? wogole boje sie a czy sobie poradze w kosciółku z tym trenem...mam gdzies bukiety jakie mi sie podobaja...chciałam cos z rozem bo druzki bede miała ubrane na różowo... |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
to sa bukieciki ktore mi sie podobaja
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
ja tez dokladnie nie pamietam jakie ceny byly welonu i bolerka ale zaplacilam za wszystko3500...bardzo piekne te bukiety wlasnie planowalam miec bukiecik z tego drugiego zdjecia tylko wiecej zieleni i fioletowe kwiatki....bo mam wesele w namiocie i caly bedzie w bieli a tylko dodatki w fiolecie i zieleni....tren jest na guziczki i one sa schowane pod koronka...ja tez sie obawiam tego trenu bo on dosyc dlugi jest...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
...a może taki wachlarzyk w fiolecie
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę przyznać, że sukienka przepiękna .A gdzie weselicho? |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie że Ci sie podoba sukniaa Twoja suknia rownież jest śliczna! wazne zebys dobrze i pieknie sie w niej czuła a jakie dodatki masz miec do sukni? jezeli chodzi bukiet? itd Pozdrawiam!
Edytowane przez Jayne Czas edycji: 2010-05-24 o 22:53 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo ale to bardzo elegancko )
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
no moj przyszly tylko i wylacznie chcial cos oryginalnego nie tak jak wszyscy no trafilismy naprawde na super sklep i pani dobrze doradzala takze zdecydowalismy sie na smoking rowniez z mucha i pasem co do tej muchy to nie jestem przekonana ale niestety krawata nie zalozy
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
hej! dziewczyny
a może macie jakieś fotki, pomysły na ubranie pana młodego!?![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
hej
muszę przyznać ze mało Nas tuuu...
|
|
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
hej smoking byl zakupiony w galieri orkana a w sklepie Vistuli...wsumie nie wiem co mi sie nie podoba w muszce ale chyba to ze rzadko kto ja zaklada ale ja sie nie wtracam jezeli on chce zalozyc to prosze badzo wazne zeby sie dobrze czul w niej...
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
hejka
dziewczynki! Jakie macie pomysły co do fryzury ślubnej? ja mysle nad loczkami...mam włoski do ramion, ale mysle nad przedłuzeniem a zakupione macie już buty ślubne? moze macie namiary na fajne sklepy w Lublinie gdzie jest duży wybór ...jakie wam sie podobaja butki?Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
.......co myślicie o perłach do tej sukni??
|
|
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
mi się podobają bardzo bo są eleganckie
tylko mama mnie katuje tymi zabobonami chociaż akurat nie wiem czy do tek sukienki by pasowały..jakos mi się nie widzi
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
hej! fajny znalazłam komplet i dosc delikatny pereł no ale tak sie własnie zastanawiam...bo kate ma cyrkonie (gorset) i pewnie pasowało by cos w kolorze srebrnym...a moja suknia biała....no juz mam metlik w głowie....a ty jaka wybrałas? a co do przesadów to akurat mało istotne dla mnie
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Może połącz srebro z perełkami, mi się takie coś baaardzo podoba i chyba właśnie takie coś zakupię
śliczne maja w aparcie albo też ładne powynajdywałam gdzieś w necie (załączniki)http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,3306 http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,3305 http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,4,3307 http://www.apart.pl/pl/bizuteria,c,srebro,3,3308
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Hej
mi wpadł w oko ten pierwszy naszyjnik-tak jak mowisz połaczenie srebra z perełkami, ale czy nie ze tak powiem za skromne? a ten naszyjnik z pereł to nie za przesadnie? pomocy!ehh... |
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny- a czy widzicie róznice w kolorze pereł jeżeli chodzi o 1 i 2 fotkę?od lewej?( naszyjnik +srebro i kolczyki)
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a w ogóle to moim zdaniem perły nie sa ani za skromne ani za przesadne o! chociaż ja do tek sukienki raczej bym widziała coś na łańcuszku chyba
Powietrze pachnie jak malinowa mamba ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100911580213.html Edytowane przez Lensss Czas edycji: 2010-05-31 o 13:20 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

ja rowniez mam ta suknie,, dzisiaj własnie byłam w centrum i biegałam jak szalona za dodatkami...ale kompletnie nic nie mogłam znajsc! chciałam kupic bizuterie dosc delikatna...a fotek niestety nie mam tutaj ze soba ja zamawiałam suknie w pl poniewaz mieszkam w angli...jak długo Ty czekasz na swoja SUKNIE? Pozdrawiam cieplutkooo!
a powod tego ze takich malych rozmiarow nie szyja..takze strasznie sie obawiam jak to wyjdzie...

.
Bardzo ale to bardzo elegancko 
...jakie wam sie podobaja butki?Pozdrawiam!