poszukiwany stanik 70F/G - najlepiej w sklepie internetowym - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2004-09-10, 12:00   #1
baasia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15
GG do baasia

poszukiwany stanik 70F/G - najlepiej w sklepie internetowym

tak jak w temacie - od pewnego czasu okaza³o sie ¿e w³asnie taki - egzotycZny rozmiar mi pasuje, musze co¶ znale¼æ...
baasia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-09-10, 12:27   #2
iwciunia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 178
Re: poszukiwany stanik 70F/G - najlepiej w sklepie internetowym

Oj ja z moim 75 c to sie moge schowac
Prosze , moze cos sobie wybierzesz

http://venus1000.com/p1155x0.html
http://www.intymnie.com/?str=prod&id=192
http://www.bielizna.waw.pl/product_i...products_id=54
iwciunia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-09-14, 12:07   #3
baasia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 15
GG do baasia

dziêki wielkie za odpowied¼ - juz mi zaczyna³o odwalaæ od tego przegl±dania stron gdzie nie ma co liczyæ na "normalne" rozmiary powiem ci ¿e nie musisz sie "chowaæ" - tzn ja nosi³am rozmiar D/E a¿ posz³am do sklepu gdzie rozmiar dobiera specjalista, dowiedzia³am siê np. ¿e fiszbina nie mo¿e dotykaæ piersi - tylko musi zostawac u do³u jakie¶ 0,5 cm luzu, albo ¿e powinna koñczyæ sie gdzie¶ pod pacha a nie wbijac sie w cia³o tak jak w tych modelach które nosi³am wcze¶niej
bardzo polecam popróbowaæ, naprawdê teraz czuje siê du¿o lepiej, niestety w sklepie specjalistycznym mieli tylko jeden model, wiêc teraz szukam
baasia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-09-19, 13:04   #4
monyaa
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 581

Napiszê, bo te¿ noszê taki rozmiar:
nie polecam gaji, kupi³am jeden taki biustonosz, to by³ na mnie za du¿y w obwodzie pod biustem, momentalnie siê rozci±gn±³
Zauwa¿y³am,¿e mieszkasz w Warszawie, w GC mo¿na dostaæ staniki polskich producentów, ³adne, wygodne i dobrej jako¶ci
monyaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-09-19, 13:45   #5
beakarp
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 427

hej!
tez mam taki rozmiar, i polecam Gajê ale model Maddalena. Mam go od roku i jest ok. W sumie to Triumph ma ma³y obwód pod biustem, wiêc 75 E, zw³aszcza z modelu Romantic Look powinien pasowaæ. ¶wietnie trzyma biust Natomiast nie polecam z Triumpha Visuelle ani minimisera. Szybko mi siê rozci±gnê³y
beakarp jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.