|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
HELP Prośba o poradę!dobra krawcowa w Łodzi + dodatki do sukienki -> gość na weselu:)
hej kobitki
![]() mam pytanie do dziewczyn z Łodzi - możecie polecić jakąś dobrą krawcową? mam wesele za miesiąc i chciałabym uszyć sobie taką sukieneczkę jaką widać w załączniku ![]() ![]() Poza tym, proszę Was kochane o poradę.. jakie buciki do takiej sukieneczki, dodatki typu kolczyki i naszyjnik, bransoletka? a może poradziłybyście mi inny kolorek sukieneczki - może błękit, może "stalowa"? chcę olśnić mojego partnera na maxa ![]() jestem blondynką, taką "średnią" - czyli coś pośrodku jasnej a ciemnej blondynki, szczupła, ok 166 cm wzrostu. Mam nadzieję, że mi pomożecie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: HELP Prośba o poradę!dobra krawcowa w Łodzi + dodatki do sukienki -> gość na we
a moze złote badz srebrne sandałki? jakis naszyjnik z czymś duzym np serduszkiem;p długie kolczyki.
sukienka sliczna ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: HELP Prośba o poradę!dobra krawcowa w Łodzi + dodatki do sukienki -> gość na we
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.