|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wisiorek dla pary...?
Na rocznicę od kąd jesteśmy razem z moim chłopakiem, chciałabym właśnie kupić jakiś wisiorek. Tyle, że nie wiem dokładnie jaki by pasował do mojego
"mężczyzny".... i ogólnie jakie pasują dla chłopaków. Moge odać tyle, że ma tzw. styl ubierania "luźny" spodnie z krokiem obniżony, jakaś biała lub czarna bluzka z napisem ewentualnie ![]() Przeszukując internet znalzłam parę fajnych takich wisiorków dla dwojga, tyle że właśnie jak wyżej napisałam nie wiem, który by był najlepszy ... ![]() Jest też ten problem, że niektóre za pośrednictwem internetu są bardzo drogie, u jubilera nie ma i jedynie można by taki wyrobić, a to też pewnie by kosztowało ... 1. puzzle_namen2_vorn.gif 2.silber_partnerschaftsanhaenger_blau2.gif 3.3.jpg 4.4.jpg 5.5.jpg 6.6.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wisiorek dla pary...?
Myśle, ze puzzelki bedą lepsze
![]() ![]() ![]() ![]() Ewentualnie połowke serduszka można nosic... w portfelu ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
moje kolezanki - papuzki nierozlaczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie że najlepsze są te puzzle
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A mi niedawno ktoś przesłał linka do takiej stronki z samą męską biżu, na której obczaiłam też właśnie komplety damsko-męskie:
http://www.bico-australia.pl/index.p...view=cat&id=60 niektóre całkiem ciekawe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.