|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Blooming Lovely
Użyłam fioletu i to jak dla mnie mocnego- byc może podkreślił zmęczenie i sennośc (mam nadzieje że nie za mocno
![]() Buzia jak zawsze Face Fabric Armani plus korektor High Precision Retouch Armani Puder Prisme Givenchy Soft White Oczy Crayon Yeux Chanel Noir Scintillantes Pigment Mac Fioletowy Tusz YSL Faux Cils Usta Pigment MAC różowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Blooming Lovely
masz bardzo nietypowa urode!!!!i sliczne oczy!!!
cien w zew.kaciku jakos tak ostro jest zakonczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tą kreskę którą namalowałaś na dolnej powiece widziałabym na górnej nad rzęsami. Na dole zaś zetrzeć ją trochę (rozmazać) bądź w ogóle użyć tylko cienia zamiast kredki. I nie ciągnij kreski aż do wewnętrznego kącika bo to pomniejsza oczy. Kolor cienia całkiem ładny. Tylko tego tuszu nie widać (jak zwykle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dokładnie, ta kreska na dole jakoś nie pasuje... ciągnie oko w dół.
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
madie tusze u mnie zdychają. Ten Faux Cils jest nowy, swieży powinien byc. Kupuję przeważnie na lotnisku, a one schną po miesiącu uzywanai raz dziennie. Wiem że tusz żyje trzy miesiace, a moje żyją coraz krócej. Nic kupiłam sztuczne rzęsy MAC i będę niezależna
![]() sylwia - dziękuję, ja zawsze myslę że mam typową urodę, typ - dziewczyna z sąsiedztwa. ale co jak co tytuł to mam piekny ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Teraz i ja to widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ś☺licznie oczka tylko ja bym dała mocniej wytuszowane rzęsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
to koniecznie dodaj zdęcie z kępkami maca a drogie były?? na allegro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
W UK- przywiozła je moja mama bo zrzędziłam, że chcę te rzęsy. Zapytam wieczorem ile kosztowały. A z nimi to zrobię już inny makijaż -wzorowany na Lily Cole, którą mam od godziny w avatarze. Ma przepiękne zdjęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ja myślę, że kiedy przestaniesz tak mocno kredką podkreślać dolne powieki a za to namalujesz kreseczki przy górnych rzęsach to od razu rzęsy będą wyglądać na lepiej podkreślone. TEraz tusz przegrywa z mocną kreską na dolnej i pewnie też dlatego widzimy prawie gołe rzęsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo lubię fiolety na powiekach.
![]() Masz bardzo ładne, kształtne usta-super. ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie piszę tego po to by krytykować, ale zachęcić do przyłożenia się i postarania się przy tuszowaniu, bo wtedy oko nabiera innego wymiaru. Staje się ładnie "otwarte" i podkreślone. ![]() Hm, no i fotki-zawsze są takie lekko rozmyte, ciemnawo-żółtawe. Czy to wina światła, czy aparatu?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Piękna... ![]() A tak się właśnie zastanawiałam któż to zagościł na Twoim avie zamiast Twej ślicznej buzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
Masz bardzo ciekawą urodę.
Makijaż całkiem fajny ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podpisuję się pod komentarzami madie - wszystko napisała (o tej kresce na dole) więc nie mam nic do dodania oprócz tego żeś śliczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
pomadko- masz rację nie traktuję tego malowania rzęs jak należy, ale no przełamię się i wycisnę z Faux Cils co się da i ze swojej ręki też
caya- dziekuję Ci bardzo alice- dziękuję kochana, a Lily cole bardzo lubię i podziwiam ![]() madie- pierwszy make up z porządnymi rzęsami zadadykuję Tobie (albo Pomadce ![]() doceniam każdą uwagę bo jestem ogórkiem w tej dziedzinie więc za wszystko bardzo wdzięczna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gość
|
perfekcyjnie dobrane kolory do Twojej teczowki! Sliczne!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ładne cieniowanie, podoba mi sie
przyczepie sie jedynie do zewnetrznego kacika, jakis taki mocno i ostro w trójkat wyciagniety - moze lepiej by wygladalo jakby lekko załagodzic te ostrość ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Nie bedę powtarzać, dziewczyny sporo już napisały. Poza tymi drobiazgami wyglądasz przesłodko
![]()
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Dziewczyny dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Troszkę brakuje mi roztarcia górnej powieki, i osobiście nie podoba mi się dolna powieka. Brakuje tam gry barw. Bądz "rozmazania" efektu kredki.
Bez obrazy, ale wydaje mi się, że Cię troszkę postarza ta kreseczka na dole... ![]() Ale to tylko moje zdanie, a profesjonalistką nie jestem ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.