|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dieta dla mnie..
Witam.Chciałabym się zacząć odchudzać.Mam 158 cm wzrostu i ważę 62 kg.Chcę to zmienić.Naprawdę źle mi ze swoim ciałem.Problem w tym że często się obżeram.Jem nawet wtedy kiedy nie jestem głodna.Słodycze są moim najgorszym problemem.Kiedyś postanowiłam że nie będę ich jeść.Wytrzymałam tydzień.W trakcie tej diety byłam słaba,ledwo chodziłam i nie szło mi z nauką.Powiedziałam sobie że mam to gdzieś i znów zaczęłam jeść.
Czy mogłybyście podać mi jakieś przykładowe rozpiski posiłków? ![]() Czy mogłabym jakoś schudnąć nawet jedząc te słodycze? Co mogę zrobić z tym całym obżarstwem? Dodam jeszcze,iż jestem wegetarianką,codziennie robie 15 min na hula-hopie (od 2 miesięcy) i nie przyniosło mi to rezultatów. Z góry dziękuje i pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Dieta dla mnie..
Dużo przykładowych jadłospisów znajdziesz w wątku "Nasze codzienne jadłospisy", interesujące dla Ciebie są te opatrzone literką R, czyli redukcyjne.
Na forum Dietetyka w podwieszonych wątkach można znaleźć właściwie wszystkie informacje "jak się zabrać za odchudzanie", więc do dzieła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta dla mnie..
Ja jeszcze tylko dodam, że nie warto ograniczyć słodycze do zera, bo wiadomo, ze w którymś momencie nie wytrzymasz i zjesz całą masę na raz (przynajmniej u mnie tak jest), polecam stopniowe ograniczanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.