|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() kurs w szczecinie ??
Witam Was serdecznie!!!
Chciałabym się zapisac na kurs przedłużania i zdobienia paznokci w Szczecinie, mozecie polecić jakieś kursy (gdzie, ile godzin, ile kosztuje) Wątek zbiorczy zamknięty i poza kłotniami nic tam nie znalazłam i ogólnie w wyszukiwarce nic nie moge znależć więc jeśli możecie mi pomóc będe wdzięczna zwłaszcza że przeprowadziłam się nie dawno do Szczecina i nie jestem rozeznana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: kurs w szczecinie ??
Fruta o ktorej informacje znajdziesz rowniez na forum od niedawna zaczela szkolic. Dziewczyna jest niesamowita... nie wiem co prawda ile kosztuje i ile godzin trwa jej szkolenie, ale jestem prawie pewna, ze bedziesz zadowolona
![]() warto odezwac sie do Agnieszki i wypytac... informacje o niej znajdziesz na jej blogu, adres byl juz podawany na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: kurs w szczecinie ??
Witam Was serdecznie!!!
Chciałabym się zapisac na kurs przedłużania i zdobienia paznokci w Szczecinie, mozecie polecić jakieś kursy (gdzie, ile godzin, ile kosztuje) Wątek zbiorczy zamknięty i poza kłotniami nic tam nie znalazłam i ogólnie w wyszukiwarce nic nie moge znależć więc jeśli możecie mi pomóc będe wdzięczna zwłaszcza że przeprowadziłam się nie dawno do Szczecina i nie jestem rozeznana Oto cennik ![]() Szkolenia odbywają się indywidualnie z zapewnieniem pełnego wyposażenia stanowiska wraz z produktami i akcesoriami CHARISMA NAILS INNOVATIONS potrzebnymi do pracy. Szkolenie zakończone jest egzaminem i wydaniem międzynarodowego certyfikatu. Certyfikaty szkoleń mają oryginalny charakter, istnieje możliwość połączenia certyfikatów w jedną całość! PROGRAM SZKOLEŃ Szkolenie metodą akrylową "BASIC ACRYLIC SYSTEM" -czas trwania: 2dni po 8h na 3 dzień egzamin Koszt:700zł
Szkolenie metodą żelową "BASIC GEL SYSTEM" -czas trwania: 2dni po 8h na 3 dzień egzamin Koszt:700zł
paznokci naturalnych , techniką pink&white (french)
Szkolenie Nail Art I stopnia "BASIC DESIGN" -czas trwania: 1dzień 8h Koszt:450zł
Szkolenie Nail Art II stopnia "ADVANCED DESIGN" -czas trwania: 1dzień 8h Koszt:550zł
DOSZKOLENIE Z WYBRANEJ METODY -czas trwania: 1dzień 8h Koszt:450zł Szkolenie z frezarką "BASIC ELECTRIC"FILE SYSTEM" -czas trwania: 1dzień 8h Koszt:400zł PAKIETY "BASIC ACRYLIC SYSTEM" + "BASIC GEL SYSTEM" - 4 dni po 8h, koszt 1300zł "BASIC ACRYLIC SYSTEM" lub "BASIC GEL SYSTEM" + BASIC DESING - 3 dni po 8h, koszt 1050zł "BASIC ACRYLIC SYSTEM" + "BASIC GEL SYSTEM"+ BASIC DESING - 5 dni po 8h, koszt: 1700zł "BASIC ACRYLIC SYSTEM" + "BASIC GEL SYSTEM"+ BASIC DESING + "ADVANCED DESIGN" - 6 dni po 8h, koszt: 2200zł PS: Sama chcę się wybrać do Agnieszki, ale czekam na opinie kursantek
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.