|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Diane35 bez 7 dniowej przerwy?
Czy można nie zrobic 7 dniowej przerwy między kolejnym listkiem Diane 35?
Wiem, ze np przy Microgynonie można było, ale co do Diany nie mogę nigdzie znaleźć rzeczowych informacji,pomóżcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Re: Diane35 bez 7 dniowej przerwy?
ja brałam-można.Wówczas nie masz krwawienia.Ja tak zrobiłam przed ślubem,aby nie męczyć się podczas wesela.Mój ginekolog powiedział,że mogę tak sterować cyklem dwa,trzy razy w roku.Więcej raczej nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale, czy brać całe następne opakowanie? Czy moze przerwać wcześniej? Dziwię się, że nie piszą o tym na ulotce tak jak w ulotkach innych pigułek
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
nie przerywać,brać do końca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mi lekarz wręcz zalecił takie stosowanie tych tabletek tj.brać 2 opakowania pod kolej nie robiąc przerwy..(oczywiście raz na dłuższy czas!)powiedział że to może nawet korzystnie wpłynąc. Już raz tak zrobiłam i było wszystko w porządku
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Diękuję Wam za rady. Okazało się, że mam dodatkowy problem,chodzi o plamienia w środku cyklu podczas przyjmowania diane35.To już mój 4 listek, wcześniej mi się to przy diane nigdy nie zdarzało, teraz poważnie się zaczynam bać,do lekarza moze uda mi się dostać dopiero pod koniec tygodnia za kilka dni, co to może oznaczać? Ból taki jak przy okresie ale dodatkowo czuję ból z prawej strony podbrzusza, boję się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hmm ja słyszałam, że możliwe są na początku plamienia..a co do bólu to ja odczuwam TO SAMO!!! czasami czuję właśnie taki ból jak bym miała okres.. dziwne uczucie.. Również byłam z tym u lekarza - powiedział, że wszystko w porządku
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Droga Rossi, to nie początki, tabletki biorę juz 5 lat z przerwami, i przy diane35 nigdy nie mialam wcześniej plamień w środku cyklu, tak tylko mialam na początku ale przy Cileście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Oj
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.