|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
chcialbym odwiedizc szwecje
nieszkam neidaleko swinoujscia... niedaleko jest prom do szwecji, chetnie zwiedzilbym ten kraj, poznal ludzi, od dawna fascynuja mnie kultury skandynawskie...
problem tylko, ze nie za bardzo mam z kim... jak zabiore kolegow to bedziemy non stop chlac, w parach to juz co innego... mam kolege marcina, ma 21 lat i chetnie zabralibysmy dwie poslkie dziewczyny do szwecji na wycieczke ![]() moj nr jest w profilu a marcin gg: 6983250
![]() |
#2 | |
Wiedźma
|
Dot.: chcialbym odwiedizc szwecje
Cytat:
![]() Musisz dokładnie określić poziom, jaki oferujesz (jakiej klasy kajuta na promie, ilu gwiazdkowy hotel, ile drinków do kolacji, jaki zakres zakupów w cenie etc) i zakres usług, jakich oczekujesz w zamian (czy tylko seks, czy konwersacja także, czy seks tylko normalnie, czy "z urozmaiceniami", czy używasz prezerwatyw, czy parami, czy w czwórkę, czy wymiana partnerów). Nie można składać tak niekonkretnej oferty. ![]() Przyznaję się: to był sarkazm. ![]() Zlituj się chłopie... Wizaż to nie jest miejsce na oferty tego typu. Toż to nawet nie anons towarzyski, tylko jawna oferta z zakresu turystyki seksualnej: zafundujemy panienkom wyjazd w zamian za... "towarzystwo". Proszę o kontakt pod numerem... A fe!
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no tak... ciezko byc romantykiem w dzisiejszych czasach... jesli tak uwazacie to skasujcie ten temat.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
On zaproponował wypad na północ.
Nie napisał o stawianiu wyjazdu i nic wiecej... Sabbath masz bardzo wąskie postrzeganie facetów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Dla mnie "chętnie zabralibyśmy dwie polskie dziewczyny do Szwecji" brzmi jednoznacznie i oznacza, między innymi, postawienie wyjazdu. Ok, Furio, mam wąskie postrzeganie. Bardzo wąskie: dostrzegam tylko to, co jest napisane. ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
oo to my jestesmy za! a jaki jest mniej wiecej koszt takiej podrozy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.