|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Leniwe studniówkowiczki 2009Stałe plotkary na naszym wątku: ilusja Kontynuacja wątków:Audrey Hepburn tenebris TEKIShA* atakisobienick asik1503, Mandarynkia Kachaaa angelkaa kardashi shewa karusia lilus marcia1003 19monisia89 DontSaySorry Kachna1990 sonnerin fiolek7317 kasienka.b agunineczka katttkaa Część I https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276767 Część II http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=292928 Część III http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=300453 Część IV https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post10615115
"Niezależnie od ceny, jaką miało przyjść mi za to zapłacić, nie mogłam sobie pozwolić na to, żeby to wspomnienie zblakło.." http://monsters2.wp.pl/?ac=vid&vid=386019347 Edytowane przez Audrey Hepburn Czas edycji: 2009-02-27 o 17:07 |
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Leniwe studniówkowiczki 2009
melduje sie!
gotowa do nowych plotek
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Jestem
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
ooo jestem
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
cudnie
![]() to o czym gadamy;p? kogo obgadujemy;p
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
ojj leniwe i to bardzo:0
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- jak ktoras chce lektury audio prosze: http://precyl.pl/dokumenty-download/...pelnienia.html mysle ze w ramach powtorki do matury dobre to to jest
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jestem potwornie leniwa;p
wcale tego nie kryje;p
|
#9 |
|
BAN stały
|
ja jestem baaaaaaaaaaardzo aktywna a nie leniwa tylko to ukrywam troszke
|
|
|
|
#10 |
|
Konto usunięte
|
ide juz papapa
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
hah.. ja tez jestem baaardzo leniwa jeśli chodzi o nauke.. :P Bo tak to żyje z soboty na sobote.. I od 18.00 do 18.00.. tylko dziś nigdzie nie ide bo się zle czuje a musze być na sobote zdrowiuuuutka
![]()
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja lece po siostre;p
nie rozpisuje sie za bardzo ![]() paaa
|
#15 |
|
BAN stały
|
jeszcze nas troche zostalo
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem!
poczytałam z matmy.. ;] przypomniałam sobie co nieco (hyh, pół godzinki ) i idę na "Pierwszą miłość'.. ale to zaraaz![]() Jejuuu, jutro TŻ przyjeżdża ![]() aż stanęłam na chwilę![]() uciekam na filmaaaaaaaa
Dla takich chwil warto żyć! ![]() 04.01.2014r. Edytowane przez 19monisia89 Czas edycji: 2009-02-26 o 18:08 |
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
melduję się
![]() zwarta i gotowa
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
rety chwile Cię nie ma a tu juz nowy wątek !
![]() Muszę sie Wam pochwalić kochane ,że dziś na prakcie dostałam 50 zł napiwku ![]() Tak więc poszłam na zakupy :P kupiłam sobie 4 bluzki w Trollu-wyprzedaż niesamowita dwie z nich kosztowały 9.90 a takie ładne nietoperki ![]() noo i kupiłam te eko skórkę o której Kardashi mówiła u mnie ona kosztowała 159zł, to już mam 3 skórki w innych kolorach no ale baba w końcu potrafi ![]() aaa ktoś pisał o pieskach...u mnie w schronisku (tzn tam gdzie chodze) są dwa yorki opuszczone przez ludzi ,ktorym sie znudzily a tlumaczyli to zbyt głosnym szczekaniem wrrr....
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Ilusja, to Ty masz jeszcze praktyki
?jak ja żałuję, że nie poszłam do mnie do gastrnomów.. Niby mówia, że zła szkoła, bo takie towarzystwo itp., ale ja tak lubię cos pichcić..
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam cały rok,raz w tygodniu
ale troche głupota jest dla mnie w klasie maturalnej....Ale niech będzie i tak nie wykorzystalabym tego czasu na nauke To prawda ,że w wielu gastronomikach jest złe towarzystwo,bo połowa mojej szkoły to własnie takie patadła...Na dodatek dzielimy budynek z zawodówką :/ Ale nie zaluje,ze poszłam do tej szkoły bo jest to owiele lepsze rozwiazanie niz ogolniak a juz zdecydowanie lepsze niz LO profilowane,tzn napewno w mojej okolicy.A mój technik organizacji uslug gastronomicznych jest fajnym ,przyszlosciowym profilem i wcale nie było tak łatwo sie na niego dostac no i w tym wlasnie kierunku planuje dalsza nauke Może kiedys będziecie chciały skorzystac z usług mojego hotelu ze SPA![]() ![]() oj oj ale pojadłam frytasów
Edytowane przez ilusja Czas edycji: 2009-02-26 o 18:54 |
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam tylko w 3 kl. przez miesiąc..
ta gastronomiczna szkołą u mnie w okolicy, to totalnie porypane i pomylone towarzyustwo.. ludzie na lekcjach piją, palą, ćpają.. ale oczywiście nie wszyscy, sa tez 'normalni' ![]() ja niby tez poszłam na bardzo przyszłościowy kierunek - informatykę.. tylko co z tego, jak egz. zaw. nie zdam na bank, bo dopiero od 4 kl. uczymy się tego co powinniśmy - wczęsniej mieliśmy Linuxa, a dopiero teraz wszystko z Windowsa.. u te głupie pisanie projektów itp., to dla wszystkich czarna magia.. z resztą.. 75%.. :| ![]() no ale.. nie żaluję, bo przynajmniej te 4 lata technikum, licza się Nam jako staż pracy czyli mamy 4 lata bliżej do emerytury
|
#22 |
|
BAN stały
|
u mojego Tz w klasie jest 2 profile. technik GAstrionomii i kelnerzy i oni maja 2 dniu(czwartek i piatek) praktyki w klasie maturalnej to jest dopiero po***.ne!!
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nie ma na liscie w pierwszym poscie
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy nienawidziłam historii!
i dlatego też przeniosłam się z LO ;] (wybrałam profil prawniczy ze wzgledu na WOS )
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie te 4 lata blizej do emerytury to jest fajna sprawa
ale jesli chodzi o egzamin zawodowy te 75% na zdanie to nielada wyczyn...mam nadzieje,że sie uda bo jak nie to katastrofen :PĆpać na lekcji? nie no takich cyrów to u nas sie nie obserwuje :P ale niektórzy nauczyciele opowiadają nam,że niechętnie chodzą na zastępstwa do klas zawodowych... :P
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
agunieczka to Tyjuz wszystko umiesz do rozbiorów?
![]() ja dopiero mam w małym paluszku starozytność i dopiero zaczęłam średniowiecze
|
|
#28 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hehe ja tez w technikum-technik hotelarstwa![]() a praktyki mam jeszcze tylko jedne. A mowie wam jakie cyrki sie u nas dzialy na praktykach. szok ![]() Tam gdzie ja bylam trylko miesiac pozniej kazali chlopakowi zakladac dach kolezanka czyscila betoniarke,wyrywala chwast woko budynku. Ja nawet na oczy hotelu nie widzialam tylko im pieklam placki bo nie umieli jak zabrakl 1kucharki. Jak szlam tam na praktykli to z łzami w oczach bo szefowej nic nie pasowalo nigdy i jej wyraz twarzy:/I bite 8 godzin boze to byla katorga,ale juz zamkneli doplyw praktykantow
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
hyhh, ja mój miesiąc praktyk spędziłam w domu.. Dosłownie.. miałam w Urzędzie Miasta, sekretarz busmistrza dał mi stertę papierów dot. komputeryzacji, internetu w mieście i miałam z tego porobić notatki.. nic ciekawego, ale coż.. trzeba było zrobić.
Na szczęście w domu^^Lilus, Ty mówisz, że na praktykach kazali dziewczynie wyrywac chwasty.. w mojej szkole zrobili cos takiego, że za 1 godz. nieobecną i nieusprawiedliwioną mamy do odrobienia 2 zegarowe.. i wtedy kierownik i sprzątaczki daja nam zadania.. posprzatac coś na terenie szkoły itp.. a nie daj boże, aby złapali Cię w butach po szkole.. pasta do podłogi na drugi dzień.. a jak nie, to po mies. 2 i tak co miesiąc.. 1 klasy tak sobie przewaliły u dyrka, że kazał im przynieść farbę i na ferie malowali klasy.. katorga, już szkoła miała przesrane przez o, bo pisali w gazetach, ale jak to powiedzieli ' w statusie nigdzie nie ma, że nie mozna wnosić takich kar.' i weź tu człowieku spokojnie się ucz...
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani jakiejs szczegolnej wiedzy ani nawet wspanialych wspomnien. Pójście do tego cholernego liceum w mej miescinie bylo najwiekszym bledem mojej mlodosci xD
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

) i idę na "Pierwszą miłość'.. ale to zaraaz

wrrr....
no i w tym wlasnie kierunku planuje dalsza nauke