|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Z modeliny :)...
Dzisiaj zrobiłam kolczyki z modeliny. Nie są takie ładne jak wasze ale... są !!!
![]() Oceńcie je plisss!!!! Powiedzcie nad czym mam popracować! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z modeliny :)...
Bardzo trudno je ocenić bo zdjęcie jest strasznee...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam już w którym wątku, abyś nie była w gorącej wodzie kąpana.
Zdjęcie jest za małe - powiedz szczerze - widzisz na nim cokolwiek? Do tego jest niewyraźne. O zdjęciach też jest osobny wątek Pamiętaj, że na forum są głównie osoby dorosłe - czyż nie lepiej byłoby napisać "proszę"? Taka ogólna rada - moim zdaniem powinnaś trochę popracować nad techniką zanim cokolwiek nam pokażesz - z tego co mogę się domyślić to Twoja najpierwsiejsza praca. W przeciwnym razie musisz się nastawić na konstruktywną krytykę - nie poddawaj się i pamiętaj, że trening czyni mistrza. |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Wg tego, co zdołałam zobaczyć i przeczytać - nad wszystkim.
Nie, to nie jest napisane złośliwie. Każdy kiedyś zaczynał - i forumowanie, i lepienie, i nawlekanie koralików na drucik. Ale pracy przed Tobą wiele, bardzo. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
A ja nic nie widzę
i nie mówię tego złosliwie tylko mam słaby wzrok, a chetnie bym zobaczyła szczegóły by móc ocenic Poprosze o wiekszą fotkę !!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Zrobię większą i z chęcią ją dodam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Oto powiększone zdjęcie. Nie mam doskonałego aparatu. A zdjęcie było robione w nocy
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Z modeliny cz.2
Wybacz ale na tym zdjęciu też niewiele widać. Nie mówimy tego złośliwie ale czy Ty sama jestem, w stanie tam coś zobaczyć?? Jest tu na forum też wątek jak kiedy i gdzie robić zdjęcia aby eksponowana biżu była jak najlepiej widoczna. Pozdrawiam
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Apropos, nie zakładamy nowego wątku do każdego zdjęcia tylko wszystkie swoje prace wklejamy do wątku założonego pierwszy raz.
Edytowane przez hanka2501 Czas edycji: 2009-04-06 o 13:50 Powód: podwójny wpis |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Cięzko ocenić, bo zdjęcie jest malutkie
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
tylko ja widze w twoim pierwszym zalozonym watku i drugim, te same kolczyki? zreszta bardzo niewyrazne
jezeli chcesz sie czyms pochwalic to zrob zdjecie na ktorym bedziemy widziec cos wiecej poza potencjalnym kolorem kolczykow |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm..... po pierwsze niepotrzebnie zakładałaś drugi wątek o tej samej treści tylko by pokazać większą fotkę
, a po drugie to nawet jesli aparat nie jest doskonały (ja też nie mam takiego) to jesli zrobisz fotkę w dzień, bez lampy np. na parapecie okna to bedzie ładniejsza i wyraźniejsza . Postaraj się Pozdrowionka Edytowane przez nemala Czas edycji: 2009-04-06 o 17:03 |
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, że się nie zakłada nowego wątku, ale próbowałam dodać do tamtego zdjęcie ale nie wiem jak?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Tak samo, jak dodawałaś pierwsze. Klikasz odpowiedz i w okienku postępujesz identycznie.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie tak tylko klikasz w "zaawansowane opcje" a nie w "szybką odpowiedź" i tam dodajesz załącznik.
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Aha dzięki
...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

i nie mówię tego złosliwie tylko mam słaby wzrok, a chetnie bym zobaczyła szczegóły by móc ocenic
Poprosze o wiekszą fotkę !!!

, a po drugie to nawet jesli aparat nie jest doskonały (ja też nie mam takiego) to jesli zrobisz fotkę w dzień, bez lampy np. na parapecie okna to bedzie ładniejsza i wyraźniejsza