|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
poprawa sylwetki
witam, sprawa dotyczy mojej budowy. otóż jestem wysoka 171cm, jestem szczupła 59kg, i tu sie cała sprawa rozchodzi. wszystkie kolezanki oczywiscie twierdzą ale Ty masz dobrze możesz jesc co chcesz i nadal jestes szczupła tylko, że ja chciałabym nabrać troszke ciała. chciałabym wyrzezbic i podreslic kobiece atuty, poczuc się bardziej sexi. czy uda mi się to za pomocą cwiczeń? nie chce byc obżartym wieszakiem, chcialabym miec ładną zdrową i zadbana sylwetke. bardzo lubie biegac, pływac ale boje się, że przez to będę jeszcze szczuplejsza. proszę o jakaś rade! pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: poprawa sylwetki
Widzę, że masz praktycznie takie wagę i wzrost jak ja. Też mam tak, ze żeby przytyć to uuuu trzeba się napracować, a żeby schudnąć, to wystarczy żebym jadła rzadziej (np. gdy jestem cały dzień na uczelni i nie da się zjeść czegoś porządnego).
I u mnie JEDYNY sposób na przytycie (ale takie mądre, bo u mnie zamiast w cycki i biodra to w brzuch idzie ![]() Myślę, że dałoby się również przytyć stołując sięw mcdonaldzie, ale nie polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Właśnie, to jest trudne.
Jeżeli jesz normalnie, a do tego biegasz i pływasz to wszystko jest tak, jak powinno być. Dostarczasz organizmowi wystarczająco, a to, co jest zbędne, spalasz. I o to chodzi, bo jeżeli zacznie ci się to odkładać, to pójdzie ci w boczki i jak koleżanka mówi w brzuch. A kobiecych kształtów raczej nie nabierzesz. Taką po prostu masz budowę i dobrą przemianę materii. Jeśli chcesz przytyć to w biust i pupę raczej to nie pójdzie. Ja mam 172 cm wzrostu i ważę przy tym 58/59. Ale mam inną budowę i mi poszło to w pupę i uda. Naturalne jest piękne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
chcieć to móc, dieta z bilansem lekko na +, odpowiednio dobrane cwiczenia
![]() Wszystko się da zrobić
![]() |
#5 |
♥
|
temat xx razy wałkowany. przeczytaj wątki na fitnessie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Białko: 2,5 g/kgmc
Węglowodany: 5g/kgmc Tłuszcze: 1g/kgmc I rośniesz jak na drożdżach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja mam dokładnie jak Ty 171 cm i ważę ok 58kg i nie czuje się szczupło
![]() Dla mojej budowy idealna waga to 55 kg, cóż trzeba pracować. Zazdroszczę że przy tej wadze czujesz się super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.