|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
W imieniu koleżanki ;)
Witam serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W imieniu koleżanki ;)
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
To proste, musi wybrać czego chce. Jeśli zależy jej na chłopaku- niech zerwie kontakt z kolegą. Jeśli chce flirtować z kolegą- niech najpierw zakończy związek. Nie można łapać dwóch srok za ogon.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A chłopak może taki dżentelmen i dlatego sypie komplementami. Znam takiego, na początku myślałam, że niezły amant i bajerant, zawsze z dziewczynami, miły, szarmancki, przytulał, pocieszał, zapraszał na piwo, ale potem się okazało,że koleś już taki jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Pewnie koleżanka uległa trochę "nowości", bo ze swoim facetem jest już jakiś czas, zna go, może też on jej nie mówi tylu komplementów - a tu się pojawił nowy pan, który jest miły, szarmancki, zainteresowany.
Jeśli ją faktycznie do niego ciągnie, a kocha swojego faceta - to ja bym doradzała unikać kontaktu z tamtym kolegą. Jeśli chce być tylko jego koleżanką to niech utrzymuje ten kontakt, ale musi być naprawdę pewna że sytuacja jest "czysta". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No właśnie, koleżanka chyba trochę straciła dla niego głowę, mówiła że potrafił pisać sms-a z rana jak spała itd. , albo nawet w ciągu dnia pisać sms-a z wiadomością '' śliczna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Byłam w podobnej sytuacji, co Twoja koleżanka.
Doszło do tego, że wolałam spędzać czas z tamtym niż z moim ukochanym. Niektórzy nawet uważali nas za parę... Oficjalnie bylismy oczywiście tylko przyjaciółmi. Nawet nie rozmawialiśmy o związku. W końcu On doszedł do wniosku, że to jednak nic z tego nie będzie, że będę i tak ze swoim chłopakiem. Nasz kontakt się urwał. On przestał się odzywać, ja nie wiedziałam co się dzieje. Oczywiście udawałam, że jest ok. Ale bolało okropnie, bo ja ufałam mu bezgranicznie, nagle straciłam w nim swojego przyjaciela. Teraz niby jest jak kiedyś, ale nie traktuję go jak przyjaciela. On tez znalazł sobie inny obiekt uczuć. Choć musze przyznać, że czasem tęsknię za tym adorowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałam podobnie dwa razy. Kumpel-jakieś podchody-moje nie-kumpel ,ale zawsze na koniec wychodziło ze te całe kumplostwo to była taka przykrywka a facet robił sobie nadzieję. Kumplostwo to tak od dzieciństwa jak Ulka z Maćkiem i na dodatek to muszą być dla siebie oboje nieatrakcyjni fizycznie.. Cytat:
Pewnie zauwazyła problem dopiero teraz jak je dostaje. ![]() A na Twoim miejscu to bym sie po prostu nie wtrącała Edytowane przez 201710120930 Czas edycji: 2013-01-08 o 18:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie wtrącam się i nawet nie mam zamiaru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Trudno doradzić, gdy dokładnie nie zna się emocji Twojej koleżanki. Musi wszystko przemyśleć, na trzeźwo i kiedy sytuacja nie będzie taka zagęszczona. To decyzja Twojej koleżanki, ja osobiście radziłaby swojej koleżance, aby przemyślała dokładnie na kim jej zależy i czy nowy kolega nie jest tylko chwilową fascynacja. Jeśli się kogoś kocha, to nie tak łatwo powiedzieć ''do widzenia'' i odejść do nowego obiektu westchnień.
![]() |
#14 |
mj
|
Jak dla mnie problem jest w tym, że w związku Twojej koleżanki poprostu pojawił się moment, w którym facet już się nie zachowuje jak na początku się zachowywał, gdy chciał się postarać o to by byli parą. Teraz natomiast pojawił się ktoś kto jej słodzi i ona jest zachwycona. NIESTETY ale dziewczyny dość często mają jak dla mnie takie"ułomne" spojrzenie na słowa. Oczywiście rozumiem, że każda od czasu do czasu chce od swojego tż usłyszeć coś miłego, ale jak je usłyszy gdy np się wystoi, gdy np jak coś jej się uda, czy z okazji jakiegoś ich święta to inaczej to odbierze, bo będzie się cieszyła i wiedziała że mu na niej zalezy, a takie smsy z buziakiem, to nawet jakby dostawała co drugi dzień, to by dla niej nudne się nie zrobiło?? Pewnie z czasem ich by nie zauważała....... I tak jak wyżej napisałam "ułomne" spojrzenie na słowa, gdyż ona skacze z radości gdy ktoś jej napisze "śliczna"...tylko jak dla mnie to czyny czyny i jeszcze raz czyny, gdyż pisać /gadać potrafi każdy. Ona musi sobie odpowiedzieć, czy chce 1,5 roczny związek w którym jak rozumiem źle się nie dzieje, tylko nie ma tego słodzenia, poświecić dla osoby, niepewnej, która poprostu smsy pisze o swoim zachwycie.
Tak dla porównania powiem, że miałam kiedyś kumpla, który właśnie potrafił gadać i tym gadaniem zakręcić w głowie. Było to zanim poznałam mojego tż-ta. I teraz kwestia czemu wybrałam mojego tż-ta a nie jego, skoro miałam atak komplementów za każdym razem, a to dlatego że to jest typ osoby który tylko gada i na tym się kończył jego zakres umiejętności. Mój tż nie jest osobą wylewną i też nie pisze mi smsów z buziaczkami czy komplementami, ale ja wewnątrz poprostu czuje, że mu zalezy i widze to za każdym razem jak praktycznie codziennie się widzimy, ale nie poprzez bukiet kwiatów, czy noszeniu na rękach ale poprzez wsparcie mnie, troske, jak i wiarę w moje umiejętności, a jeśli trzeba to i dopingowanie mnie gdy wie, ze mogę odnieść w czymś sukces tylko muszę się wysilić.
. Edytowane przez marta1210 Czas edycji: 2009-03-21 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I niech nie pozwala sobie przysylach czułych smsków, bo to nie fair wobec jej chłopaka.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.