|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Brak okienka "Wpisy"na profilu
Wchodze na swój profil,i nie ma już tego okienka "Wpisy",a było i miałam tam pare wpisów.Edytowałam kiedyś opcje,chciałam zobaczyć jak to jest być niewidzialnym,i wtedy to chyba się stało,nie wiem jak to zmienić?
Byłam z nowu widzialna,i nic to nie dało. Może ktoś wie jak odzyskać w pisy na profilu,dziękuje za pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Brak okienka "Wpisy"na profilu
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Administrator widzi wszystko... ja nie widzę Wpisów u autorki wątku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dlatego się nazywa Złośliwiec,ale i tak go lubie ![]() Fresa-dziękuje za pomoc ![]() ![]() tajemnicą,pewnie dlatego tak pociągający ![]() Mam jeszcze pytania związane z Wpisami : 1. do czego służy Delete Messages,znajduje się na samym dole wpisów. 2.czy na swoim profilu moge usuwać wpisy innych użytkowników? 3.czy moge usuwać ,lub edytować swoje wpisy ,u innych użytkowników? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1.Do usuwania wpisów w Twoim profilu, jednak zostaje po wiadomości ślad, użycie tej funkcji nie powoduje, że po wpisie nie zostaje ślad, niestety 2.Tak → punkt pierwszy 3.Możesz, jeśli zmienisz treść to nie zostanie po tym ślad. Po usunięciu zostanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.