|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
niebieski brokat ;>
hej
![]() Przeglądałam Wasze galerie i niektóre z Was naprawdę mają talent ![]() Przeważnie przed pójściem do kosmetyczki mam problem z wyborem wzoru paznokci ![]() Następną wizytę mam za tydzień ale już zdecydowałam się na ciemny odcień niebieskiego brokatu ale nie wiem co do tego... szukałam inspiracji ![]() Nie wiem za bardzo co może pasować do tego koloru... Może macie jakieś propozycje, zdjęcia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: niebieski brokat ;>
Jak sie domyslam nie chodzi o naturalne paznokcie, tak? Szukając inspiracji, niekoniecznie musisz szukać wzorku z niebieskim brokatem. Przecież kolory można zmieniać i łączyć do woli, według upodobań
![]() Do niebieskiego pasuje srebrny, kosmetyczka pewnie też ma różne odcienie tego brokatu, jak i ozdób ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a tak w ogóle to jak się zaczytałam tutaj to przypadkowo założyłam wątek w nie właściwej kategorii bo tu przecież jest galeria... no i nie wiem jak go przenieść :P wieć nie krzyczcie na mnie :P
nie są to naturalne paznokcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
polecam zajrzeć do wątku brokatowego o tu
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=167829 hmm w swoim zborze mam tylko takie: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1233332905 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
zieleń żółty.. a zresztą jeśli to dobra kosmetyczka to na pewno coś zaproponuje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.