|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Moja Wish lista :)
Witam kochane
![]() Przedstawiam Wam moją wish liste, wymieniam się tylko za te rzeczy. Mogę naprawdę szukać po szafie, jeśli znajdziecie coś, co by mnie bardzo interesowało. Proszę, byście pisały, co mogę u Was znaleść ![]() Ciuszki: - fajne torebki [XXL lub kopertówki] - dlugiej hipisowskiej spódnicy - sukienki wieczorowe!! nie różowe i czerwone - za niebieską oddam dużo!! - spodnie, rozmiar 38/40, najlepiej rurki – kolory ciemne (ew. żółty lub zielony) - spodnie długie, rybaczki - bluzki [kolorowe/ z napisami/ nadrukami] - rajstopki - kolorowe - fajnych pasków do spodni - zawieszki, przypinki - ciekawe bluzy - spódniczki ale nie miniówki, najlepiej za kolanko lub do kostek - różnych kolczyki, najlepiej zwisające - długie koraliki lub łańcuszki - buty na obcasie – rozmiar 37, bez obcasów – 39/40 - tuniki, longi - koszule, ale nie białe - płaszczyk na wiosnę/jesień - staniki D 80 - długie szale, arafatki (ale nie czarno-białe) Ogólnie style – oldschool, hipi lub boho ![]() Kosmetyki - lakiery, odżywki do paznokci, ale nie różowe - kremy do rąk, do depilacji - odżywki do włosów na wzmocnienie, rozdwajające się końcówki, na cebulki - mgiełki do ciała najlepiej owocowe - perfumy z górnej półki - do demakijażu - puder, fluid matujący - błyszczyki (mogą być jasno różowe) i szminki (nie różowe) - kosmetyki do oczyszczania twarzy, matowienia jej Inne: - zalotka - ksiązki Coelho, Kinga, Murphy`iego, o tematyce `wampirzej` xD - płyt winylowych - rzeczy stylu indyjskim lub afrykańskim ewentualnie Japonia (dla przyjaciółki) * - prostownica lub lokówka - telefon komórkowy - głośniki - słuchawki do mp3 ale i same mp3ki, iPody, mp4 Jestem w stanie oddać tutaj aparat cyfrowy ![]() Noszę najczęściej M, ale duże S lub małe L też się zdarzają ![]() Spodnie – 38/40 Buty -39/40 zależy od wkładki lub na obcasie – 37. Moje kolory to: zielony, żółty, niebieski, czarny, fioletowy nie lubię różowego ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez musicness Czas edycji: 2009-03-18 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja Wish lista :)
- mam spódniczkę,
- koszule różową, - bluzkę old.. - spodnie kolory ciemny zielony - rybaczki - bluzki [kolorowe/ z napisami/ nadrukami] - brekol kościotrup ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
zajrzyj do nie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka mp4 nieststy ale niaktualna- brat sie nia zaopiekował
z poszukiwanych Twoich mam: odzywke maske wax henna mgiełki do ciała: avon mango boots z uk passifruit perfumy w warku szminki w watku fluid poza watkiem revlon colorstay i inne w watku moge zrobic odlewke 50ml pilingu gabinetowego bardzo mocneggo do twarzy ziaja pro oraz maseczki do cery mieszanej i tłustej z efektem mikrodermabrazji zija pro buty 40 w watku spodnie czarne w watku 38/40 telefon w watku a interesuje mnie aparat
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.