|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() magiczne ciecie :] bo niestety nudą powiało w moim imagu :P
witajcie moje drogie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: magiczne ciecie :] bo niestety nudą powiało w moim imagu :P
i nikt mi nie chce nic poradzic??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
nie jestem pewna, bo do końca nie umiem sobie ciebie wyobrazić w nowym imageu. profesjonalistką nie jestem, ale ja na twoim miejscu pofarbowalabym wlosy na czarno. albo na czarno z blond pasemkami(jak nie chcesz pasemek na stale to mozesz doczepic sztuczne). a co do ciecia to moze grzywka (na cale czolo albo taka ukosna)? takie jest moje skromne zdanie
![]() sama mysle nad zmiana wygladu, planuje ostra zmiane tylko jeszcze nie wiem jaka ![]() ![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Organizatorka
|
może boba ?? chyba że nie chcesz aż tak dużej zmiany, ale myslę ze byłoby Ci ladnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A ja mam takie propozycje. Mam nadziję że pomogłam
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
noo wlasnie sama chcialam sciemnic wlosy i zrobic grzyweczke ale nie wiem jak bede wygladac
aa bob jest calkiem fajny i chcialabym wlasnie dosyc bardzo sie zmienic bo monotonia mojego wizerunku jest juz dla mnie uciazliwa..... a jakbym zrobila takiego dluzszego boba, przyciemnilam sobie wlasoki i taka prosta grzyweczka jak na zdjeciu 3 zamieszconym przez Madzie94?? pasowalo by mi?? Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-01-14 o 21:50 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
To może tak?
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
to moze tak tylko ewentualnie troszke dluzszego tego boba zrobic, no i przyciemnic oczywiscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
noo calkiem fajne
![]() ![]() ![]() ![]() tylko nie wiem czy mi bob buzi nie pogrubi za bardzo ?? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez smerfetka180 Czas edycji: 2009-01-14 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
noo wsumie to bardziej bym chciala cos takiego odwazniejszego;] no ale nie wiem czy bede na tyle odwazna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez smerfetka180 Czas edycji: 2009-01-14 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli myślisz o zmianie koloru to polecałabym Ci tzw 'światło we włosach'' czyli albo kilka zblizonych odcieni farby (2,3) albo rozjasnienie cieniutkich pasemek - nalozenie 2och odcieni na te pasemka + na reszte wlosow kolor 'podstawowy'. W salonie w Twoim miescie (takim kompetentym ![]() ![]() Odcienie zblizone do Twoich naturalnych (lub obecnych) bo taki najbardziej bedzie Ci pasowal, a jesli chcesz bardziej drastycznej zmiany ![]() Powiem Ci ze bardzo ladnie Ci w tych loczkach ![]() ![]() Uff, ale sie rozpisalam, mam nadzieje ze pomoglam sądze ze przy Twoich wloskach niewielkim nakladem sil mozna wyczarowac cos niezwyklego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
och wielkie dzieki za odpowiedz... powiem ze wlasnie o takie cos mi chodzilo... o ladny braz z jakimis refleksami rudosci.... cudnie
![]() mam tylko nadzieje ze jak to Pania wytlumacze to beda wiedzialy o co mi chodzi.... bo czasem z fryzjerkami jest roznie niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
![]() Ano różnie różnie, dlatego wspomniałam o takim kompetentnym'' salonie ![]() Nie wiem gdzie mieszkasz, czy są u Ciebie takie salony, jeśli nie warto przejechać sie do wiekszego miasta w pobliżu. I polecam nie korzystać z farb ze sklepu, tylko tych salonowych'', cudnie dbają o włosy, mają głębsze barwy i dłużej kolor sie na włosach utrzymuje. Fryzjerki w takich salonach też lepiej podcinają włosy, nie wiem na czym to polega, nie niszcza sie tak szybko nie rozdwajaja - to z moich obserwacji ![]() I oczywiście czekamy na efekt po wizycie u fryzjera ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
hmm no mieszkam w Krakowie ale tak jak mowilam to z tymi fryzjerami nawet tu roznie bywa ;/ a co sadzicie o bobie takim troszke dluzszym?? a kolor to chcialabym wlasnie czekoladke albo ciemny braz z jakimisc slicznymi refleksami rudosci
![]() ![]() o ile bede wzglednie wygladac ![]() ![]() ![]() aa o takiej fryzurce wlasnie mysle ![]() Edytowane przez smerfetka180 Czas edycji: 2009-01-21 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Jeśli Kraków, to nie powinnaś mieć problemu z dobrą jakością' salonu
![]() Co do cięcia, nie czuje sie zbyt silnie akurat w tej sferze, choć sądze ze te cięcia są idealne dla owalnych twarzy, jaki masz kształt twarzy? po fotkach jakoś nie mogę jednoznacznie stwierdzić ![]() ![]() tak OT, dobre fryzjerki potrafią właśnie do kształtu twarzy dobrać odpowiednie cięcie oczywiście z konsultacją z klientką ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
noo wlasnie sama sie obawiam ze bede taka leciutka pyza....(albo nie leciutka :P:P
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Sa programy w necie wirtualni frzyjerzy gdzie wstawiasz twarz, ale najlepiej sopytac fryzjera. Na moje swietnie byloby Ci w dlugich z grzywka a kolor masz ladny w ciemnym wygladalabys mozliwe ze bardzo smutno i nieprzyjemnie. =D Masz ladna szczeke=p wiec proste wlosy moga byc i wsumie mysle ze mozesz sobie prawie na kazda fryzure pozwolic w ramach ciecia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
ale jakie programy polecacie?? bo ja nie moge w zaden sposob dopasowac sie do tych fryzur ktore tam polecaja??? nie umiem sie chyba za bardzo nimi poslugiwac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
I, co? Zmieniłaś już fryzurkę-jak tak to się pochwal Wizażankom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
hehe proces przemysliwan ciagle trwa.... a tak naprawde to postanowilam ze jak shudne to zmienie wizaz..... czyli za jakies 5 kg powinno pojawic sie zdjeie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
no wiesz sadelka troche jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
smerfetka180 a możesz mi powiedzieć jak robisz te fale z 4 zdjęcia? czy to Twoje naturalne włosy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
te fale to zasluga mojej fryzjerki.... byle robione na lokowce takiej zwyklej najzwyklejszej... przynajmniej na taka wygladala... ale podobny efekt uzyskalam jak swierzo ususzone wlosy zapletlam w warkocz a po jakichs 2h rozpuscilam i ugniotlam z odrobina pianbki a potem polakierowalam.. jak znajde zdjecie to zaraz dodam i sama zobaczysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
o to i one
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.