|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
ksiazka do autobusu ?
Czesc laski mam do was biznesa no wiec
codziennie jade do pracy ok 40 minut i tak tez wracam nudze sie w tym czasie wiec pomyslalam ze mozna by cos czytac .ale...... ja nie lubie czytac ! wiec prosze poleccie mi jakos dobra ksiaze ktora naprawde mnie zaciekawi
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Re: ksiazka do autobusu ?
Ja moge polecic cos madrego, z humorem i jednoczesnie lekkiego
Ksiazki Izabeli Sowy - "Smak swiezych malin" - perypetnie szalonej studentki Malinki, jej rodzinki i przyjaciol Naprawde warto przeczytac Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bardzo wciągnęła książka "Forrest Gump" czytałam ją właśnie podróżując autobusami,jest bardzo zabawna,momentami zdarzyło zaśmiać mi sie w głos a pasażerowie przez ramie zaglądali mi co czytam
Kolejana pozycja to "Dzieci z dworca ZOO" dosłowie nie mogłam sie od niej oderwać,czytałam ja bedąc w liceum (uf kiedy to było?!) na przerwie,na lekcji pod ławką,gdzie tylko sie dało
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
<font color=red> A ja polecam wszystkie ksiazki Grocholi (jesli jeszcze ich nie czytalas). Madre, dobrze sie czytaja i przy okazji mozna usmiac sie do lez (wzbudzajac zaciekawione spojrzenia wspolpasarzerow!).
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ja z uczelni do domku też jade ok 40minut i najczęściej zasypiam zaraz jak tylko dorwę miejsce siedzące.
I tylko tak się zastanawiam, kiedy w końcu mnie okradną |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.