|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
czarnej spodniczki, koszuli, botkow.
Za rzeczy z poniższej listy chętnie się wymienię.
curious by britney spears puma aqua - czarna mini Bershka, xs - czarna koszula/bluzka na guziczki/haftki, dopasowana z dlugim rekawem, xs - czarny pasek z ćwiekami, - rurki - głównie czarne, ale inne tez. najchetniej z bershki. z niskim stanem. roz. 32, - nietoperz z dekoldem i grubymi ściagaczami [najlepiej turkus, czarny}, xs, - ciekawe bluzy bershka, new yorker, tally, - kurtka bershka brazowa/czarna eko skorki, - baleriny ! r. 39 - adidasy nike lub diverse ! r. 39 - t-shirty z fajnymi napisami i nadrukami [ bershka, new yorker, tally, troll ], - włosy clip in - blond. ! dużo oddam za torbe atmosphere, w różową kratę ! interesują mnie tylko firmowe ciuszki: - new yorker, - bershka, - pull & bear, - tally weijl, - zara, - troll, - h&m jesli posiadacie cos z tych rzeczy, piszcie! czekam na propozycje. Edytowane przez diversely Czas edycji: 2009-03-22 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: czarnej spodniczki, koszuli, botkow.
mam czarna koszule w biale groszki TROLL XS, nie mam jej zdjec, poza watkiem, fajne masz rzeczy i jesli bylabys zainteresowana-napisz-wrzuce zdjecia.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mam botki
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: wishlist.
cos u mnie może?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dot.: wishlist.
nic nie mam z twojej listy. bede Mierzyc spodnie dokładnie jutro. a te czarno-szare ruzrkiki ci sie nie podobają?. tez wole wieksze wymiany.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam bezrękawnik sportowy zielony bodajze h&m
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Curious by Spears i Puma aqua.
pilnie poszukuje perfum curious by b. spears, [ale nie tylko tych, takze believe itd] i pumy aqua. oddam dużo z watku ubraniowego.
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- up |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.