niespodzianka na wieczorze panieńskim-co o tym myślicie? :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-20, 15:11   #1
serducho1234
Przyczajenie

Talking

niespodzianka na wieczorze panieńskim-co o tym myślicie? :)

Cześć dziewczyny
Na początku chcialam się przywitać, bo szczerze mówiąc to od dawna już czytam wizaż , ale jeszcze się nie udzielałam.. brak czasu ;//.
Przejdę do sedna sprawy- jestem świadkową tzn mam nią być na ślubie przyjaciółki. Wieczór panieński organizujemy razem z przyszłą Panną Młodą, ale chcę jej zrobić pewną niespodziankę- żeby było wesoło . Otóż wymyśliłam, że przebiorę się za mężczyznę i zrobie jej "striptiz". Nie przewidujemy prawdziwego męskiego stripizu, dlatego przyszedł mi taki pomysł do głowy. Oczywiście myślę nad "prawdziwą" charakteryzacją-na twarzy namalowany jakiś wąsik z bródką (to jeszcze wymaga przemyślenia), jakis garniturek z koszulą i krawatem, jakiś kapelusz męski- ten strój też jest przykładowy. Napewno też obejrzę jakieś prawdziwe męskie przedstwienie żeby się odpowiednio wczuć w rolę hihih .
No i teraz mam pytanie do Was dziewczyny co o tym myślicie?? Czy podobałoby się Wam coś takiego? Jak tak to czy macie jakieś pomysły na moją "charakteryzacje" ???
A może to kompletnie nie trafiony pomysł?

Proszę o szczere odpowiedzi
serducho1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:19   #2
diamentowa
Zakorzenienie

Dot.: niespodzianka na wieczorze panieńskim-co o tym myślicie? :)

Cytat:
Napisane przez serducho1234 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Na początku chcialam się przywitać, bo szczerze mówiąc to od dawna już czytam wizaż , ale jeszcze się nie udzielałam.. brak czasu ;//.
Przejdę do sedna sprawy- jestem świadkową tzn mam nią być na ślubie przyjaciółki. Wieczór panieński organizujemy razem z przyszłą Panną Młodą, ale chcę jej zrobić pewną niespodziankę- żeby było wesoło . Otóż wymyśliłam, że przebiorę się za mężczyznę i zrobie jej "striptiz". Nie przewidujemy prawdziwego męskiego stripizu, dlatego przyszedł mi taki pomysł do głowy. Oczywiście myślę nad "prawdziwą" charakteryzacją-na twarzy namalowany jakiś wąsik z bródką (to jeszcze wymaga przemyślenia), jakis garniturek z koszulą i krawatem, jakiś kapelusz męski- ten strój też jest przykładowy. Napewno też obejrzę jakieś prawdziwe męskie przedstwienie żeby się odpowiednio wczuć w rolę hihih .
No i teraz mam pytanie do Was dziewczyny co o tym myślicie?? Czy podobałoby się Wam coś takiego? Jak tak to czy macie jakieś pomysły na moją "charakteryzacje" ???
A może to kompletnie nie trafiony pomysł?

Proszę o szczere odpowiedzi
Myślę, że pomysł fajny, zabawny i oryginalny
Co do charakteryzacji to nie bardzo się znam.
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:45   #3
serducho1234
Przyczajenie

oryginalnych strojów marynarza bądź policjanta itd nie mam jak skombinować, więc tak myślę sobie, że taki "przystojniaczek" w garniturku może być dobry . Znalazłam też sklepik internetowy, gdzie można kupić dużo gadżetów takich jak wąsy, bródki... nawet włosy na klatę .

tak więc mówisz, że może być... bo przeczytałam większość postów na forum dotyczących wieczoru panieńskiego i nie padł taki pomysł,więc się zastanawiałam...
Dzięki

Czekam jeszcze na jakieś opinie
Stary 2009-03-20, 16:03   #4
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Bardzo oryginalny pomysł. Jestem za Sama za miesiąc będę swiadkową na ślubie i też muszę zorganizować jakiś wieczór panieński kuzynce, a nie mam kompletnie pomyslu. Powodzenia!
Stary 2009-03-20, 16:37   #5
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

jakbyś chciała iść w kierunek kulinarny, to dla jaj mozna spróbować
http://www.allegro.pl/item567426875_...sem_od_ss.html

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 16:48   #6
serducho1234
Przyczajenie

cieszę się, że pomysł się podoba
no bokserki całkiem niezłe ogólnie na allegro jest bardzo dużo śmiesznych rzeczy nadających się na takie okazje

a propos tego sklepiku internetowego gdzie można znaleźć akcesoria do charakteryzacji "PANÓW"
oto link:
http://www.partybox.pl/index.php?act...category_id=46

zastanawiam się jeszcze czy wystarczy tylko 1 "PAN" czy zmobilizować jeszcze jakąś koleżankę do tego?
Stary 2009-03-20, 19:18   #7
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Myśle, że to jest całkiem fajny pomysł, na pewno będzie śmiesznie i można do tego przekonać jeszcze kogoś będzie podwójna zabawa
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 21:17   #8
Samoa
Zakorzenienie

super pomysł, zwłaszcza jak jej powiecie, że będzie prawdziwy striptizer, ona się napali(pozytywnie lub negatywnie) a tu taki suprise
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-21, 20:29   #9
serducho1234
Przyczajenie

organizujemy imprezę razem-teoretycznie nie planujemy żadnego Pana hihi -ale jakaś niespodzianka musi być .

Zastanawiam się jeszcze, czy wyskoczyć jako "typowy" striptizer tzn wygolony, elegancki pan, czy pójść w kierunku "półeleganckim" i przygotować jakieś włosy na klatę itd ... takiego troszkę "nierozgarniętego" chłopka zaimprowizować hihi
Stary 2009-03-21, 22:46   #10
ilonkaczapela
Zakorzenienie

włosy na klatę, sztuczne włosy pod pachami, nieogolona broda Zrób takiego maczo mężczyznę!

A pomysł świetny, jeszcze o takim nie słyszałam
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 12:17   #11
madziunia2
Zadomowienie

Również uważam że pomysł jest bardzo fajny.
I jeśli podchodzić z humorem- to ja bym była za tym żeby iść na całość- czyli włosy na klacie jak najbardziej
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-22, 12:59   #12
Elitka4
Rozeznanie

Pomysł masz super Ja bym się przebrała za cowboy'a bo można opuścić kapelusz do połowy twarzy i przyszła PM zbyt prędko nie odgadnie, że to Ty. Bo tak sobie myślę, że gdybym Ja się tak przebrała i na twarzy miała tylko wąsy i brodę, to pewnie po uśmiechu od razu by mnie zdemaskowano, bo jakoś nie wyobrażam sobie że w takiej chwili zachowałabym powagę.
Elitka4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 16:55   #13
serducho1234
Przyczajenie

hihi, więc jesteście za włochtym mężczyzną
tak jak mówicie- będzie śmieszniej , ale pomysł Elitki4 z tym kapeluszem jest doby , żeby zakryć uśmiech hihi bo utrzymnie powagi napewno będzie nie lada wyzwaniem hehe. Więc zrobię mix-> macho micho a'la "kałboj" hehehe . Przypomniało mi się, jak w jakimś kabarecie facet miał takie włochy na klacie i do tego wyciągnął taki duży, czerwony grzebień hehehe, musze sobie taki skombinować !!!

A jednak pomysłowa jestem hihi, tylko żebym się nie spaliła za wcześnie
Stary 2009-03-22, 17:00   #14
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hehe boski pomysł
no na moim panieńskim raczej bez takich atrakcji bedzie, ale dla swojej kumpeli zrobie to na pewno

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 17:21   #15
serducho1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
no na moim panieńskim raczej bez takich atrakcji bedzie,
nie wiadomo hihi

fajnie, że pomysł się przyda
Stary 2009-03-22, 18:12   #16
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez serducho1234 Pokaż wiadomość
nie wiadomo hihi

fajnie, że pomysł się przyda
hehe w sumie to masz racje, moze akurat ktoras z moich laseczek tez tu podczytuje

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-23, 07:02   #17
chilanes
Zakorzenienie

nie wiem, czy chciałabym "coś" takiego na swoim wieczorze :|
Stary 2009-03-23, 07:09   #18
inabell
Raczkowanie

To zależy od panny młodej, czy pomysł się spodoba. Ja bym się ubawiła po pachy. Ale są i tacy, co mogliby się poczuć zniesmaczeni, i tak dalej. Dlatego warto przemyśleć.
Stary 2009-03-23, 13:15   #19
chocolla1
Raczkowanie

super pomysł!

--- poznaliśmy się 14.02.2003 r ---
--- na zawsze razem 16.10.2010 ---
chocolla1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-23, 13:52   #20
serducho1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez inabell Pokaż wiadomość
To zależy od panny młodej, czy pomysł się spodoba.
oczywiście ważna wskazówka. Znam Pannę Młodą od dziecka, ma podobne poczucie humoru do mnie i myślę w tym przypadku będzie to pozytywnie odebrane .
Prawdziwy striptizer odpada-obie jesteśmy tego samego zdania, że to zbędny element imprezy-jak panieński to tylko kobietki . A że jesteśmy wesołe kobitki to takie małe przedstawienie jest wskazane .

A pytanie na forum zadałam po to, żeby się na 100% upewnić w moim przekonaniu,że sam pomysł jest ok i po to aby uzyskać jeszcze jakieś ciekawe skazówki co do samej charakteryzacji. Jednocześnie może kogoś zainspiruję hihi, bo takiego pomysłu tutaj nie znalazłam .
Stary 2009-03-23, 14:50   #21
madziczek
Zadomowienie

Pomysł bardzo ciekawy

jeżeli znasz dobrze PM i wiesz, że jej sie to będzie podobało to działaj śmiało- im więcej elementów charakteryzacji tym powinno być śmieszniej

Ja na wieczór panieński mojej siostry miałam pomysł, zebyśmy się wszystkie przebrały w mniejszym lub większym stopniu za facetów (nie jest to specjalny problem) a siostra miała być jedyną kobitką w towarzystwie. Mojej siostrze pewnie pomysł by się spodobał (ją ubrałyśmy typowo kobieco), ale jej koleżanką nie przypadł do gustu ... wolały żebyśmy się np. wszystkie w czarne albo białe sukienki ubrały a w tym to ja nie widziałam nic zabawnego (dodatkowo nie kazdy musi mieć strój w tym kolorze) i z projektu wyszły nici.

Wydaje mi się, że poza Tobą i PM pomsył dobrze jakby się podobał innym dziewczyną - żeby podgrzewały atmosferę ... bo jak staną sztywno, zniesmaczone to podejrzewam, ze będziesz miała utrudnione zadanie i nie będzie juz tak fajnie.
Wszystko zależy od ludzi i od ich dystansu do siebie.
Powodzenia!
madziczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-23, 15:21   #22
serducho1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Ja na wieczór panieński mojej siostry miałam pomysł, zebyśmy się wszystkie przebrały w mniejszym lub większym stopniu za facetów (nie jest to specjalny problem) a siostra miała być jedyną kobitką w towarzystwie. Mojej siostrze pewnie pomysł by się spodobał (ją ubrałyśmy typowo kobieco), ale jej koleżanką nie przypadł do gustu ... wolały żebyśmy się np. wszystkie w czarne albo białe sukienki ubrały a w tym to ja nie widziałam nic zabawnego (dodatkowo nie kazdy musi mieć strój w tym kolorze) i z projektu wyszły nici.
Mi też by sie pomysł podobał (z przebraniem się za facetów). Ale każdy ma inną wizję...

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że poza Tobą i PM pomsył dobrze jakby się podobał innym dziewczyną - żeby podgrzewały atmosferę ... bo jak staną sztywno, zniesmaczone to podejrzewam, ze będziesz miała utrudnione zadanie i nie będzie juz tak fajnie.
I tu kolejna wskazówka- skontaktuję się z resztą dziewczyn, przedstwię pomysł i okaże się, czy ma on szansę wypalić czy nie, bo tak jak piszesz, bez wsparcia reszty kobitek nie da rady... dzięki za kolejną podpowiedź

Ciesze się, że tu napisałam, bo każda obiektywna uwaga przydaje się dzięki wielkie
Stary 2009-05-02, 17:39   #23
serducho1234
Przyczajenie

Hej dziewczyny .
Piszę bo jestem już po wieczorze panieńskim, na którym wykonałam striptiz, o którym wcześniej pisałam . Ostatecznie przebrałam się tylko w męski garnitur. Miałam także fajny kapelusz, taki jak kiedyś gentelmani nosili dorysowaną bródkę i tyle.
Przed moim wejściem dziewczyny zawiązały oczy przyszłej Pannie Mlodej, rozpyliły męski perfum w pokoju i włączyły piosenkę Michaela Jacksona - Billy Jean-do tego świetnie się tańczyło . Ja najpierw dotknełam jej piersi, a potem dałam jej ręce na moje "wypchane" klejnoty hihih. Na poczatku jakby zdziwiła się ( bo tak jak pisałam nie spodziewała się żadnego mężczyzny) ale potem od razu rozwiązałam oczy i tańczyłam na Michaela Jacksona- był to prawdziwy spontan. Oczywiście po chwili zauważyła, że to ja, ale ubaw był niezły hihih. Reszta dziewczyn świetnie dopingowała, a przyjaciółka była naprawdę zadowolona .
Jedna z dziewczyn nagrywała wszystko na kamerze, więc występ uwieczniony na długo.
Tak więc chciałam po prostu napisać, że mój pomysł się udał , a przyjaciółka była naprawdę zadowolona
Pozdrawiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-25, 23:59   #24
kasienkakg
Zadomowienie

Odnawiam wątek.
Tylko proszę nie rozpisujcie się o striptizie (bo o tym jest cala masa postow i watkow), ale o NIESPODZIANKACH-KONKURSACH. WIdziałam na internecie karty z zadaniami od panny mlodej dla kolezanek (ale byla pokazana tylko 1-zeby zrobilly sobie zdjecia z ochroniarzami). CHcialabym jakos zaskoczyc moje kolezanki i dla nich rowniez przygotowac jakies zadania. szukam inspiracji

Podoba mi się pomysł z pisaniem bajeczki np pt.Dzien z zycia zony. Kazdy kolejno dopisuje 1 zdanie (w 1 linijce) i ostatnie slowo pisze w nowej linijce. Zagina swoja linijke pod spod. Nastepna osoba dopisuje do ostatniego slowa nastepne zdanie i tak kolejno. Na koniec czytamy wymysly. Moze byc smieszne i fajna pamiatka.

A Wy jakie miałyscie/widziałyscie/bedziecie/chcecie miec konkursy?

Podoba mi się pomysł, że PM musi wykonac jakies zadanie zeby dostac prezent
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 07:00   #25
chilanes
Zakorzenienie

fajny pomysł
Stary 2009-05-26, 11:02   #26
Matylda82
Raczkowanie

Moim zdaniem fajny pomysłtylko ja bym miała problem czy sie nie ugotuję - tzn nie wybuchnę śmiechem w najbardziej ekscytującym momencie akcji

Edytowane przez Matylda82
Czas edycji: 2009-05-26 o 11:04
Matylda82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-26, 22:28   #27
nestka
Raczkowanie

każda z obecnych dziewczyn wkłada do worka po jednej lub więcej rzeczy z torebki swojej i panna młoda musi odgadnąć czyje jest co, jak nie zgadnie karny mini kieliszeczek, jak zgadnie pozostali karniak... widziałam różne rzeczy w tym worku.. nawet prezerwatywe i zgadnij tu czyja
nestka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-01, 12:55   #28
serducho1234
Przyczajenie

Kolejna zabawa z workiem- do niego wrzucamy różne rzeczy np wałek, majteczki, może być prezerwatywa, smoczek itd, następnie PM z zawiązanymi oczami losuje przedmiot, musi odgadnąć co to jest i opowiedzieć jakąś śmieszną, ale ze "smaczkiem" opowiastkę o tym z czym jej się to kojarzy .

Oczywiście rodzaj zabawy zależy od tego gdzie organizowany jest wieczór . Moja propozycja odnosi się raczej do domowej imprezki
Stary 2009-08-09, 21:35   #29
maudy
Wtajemniczenie

pomysl bardzo ciekawy sama zamierzam go byc moze wykorzystac, jak uzgodnie go z reszta dziewczyn . W sumie by to swietnie pasowalo bo jeszcze planuje zrobic tort w ksztalcie meskiego przyrodzenia . Tylko jaka muzyka by jeszcze pasowala do tego mojego 'striptisu" i skad bym mogla czerpac inspiracje w tancu , czy lepiej dzialac na spontanie ?? Moze autorka pomyslu , udzieli mi kilku pozytecznych wskazowek
maudy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-09, 21:43   #30
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Byłam na wieczorze panieńskim, gdzie były te karty z zadaniami. Szczerze? Średnio trafiony pomysł

PM musiala znaleźć rozwodnika i namówić go do powiedzenia 3 rzeczy, których NIE NALEŻY robić w małżeństwie, musiała znaleźć faceta i pocałować go, znaleźć faceta i namówić do tańca, wejść na stół i tańczyć, nadmuchać prezerwatywę... Tyle, że koleżanka nie zdecydowała się na różne rzeczy. Ale naprawdę - czy wieczór panieński polega na lataniu po knajpie i zaczepianiu obcych facetów?

Podoba mi się pomysł z przebraniem za faceta i z tym dniem PM.

Ostatnio znalazłam też pomysł na konkurs - najlepszy rysunek penisa Można też tradycyjnie - test znajomości pana młodego, test typu "czy będziesz dobrą żoną" i takie tam.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości