|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co myslicie o tej pracy?
hej, jestem tu pierwszy raz i zakladam swoj pierwszy temat od razu bo nie znalazlam wczesniej podobnego.
Dostalam propozycje pracy w vobisie proponują calkkiem fajne warunki, ale chciala bym zasięgnąć jakiś opinii od osób, której już tam pracują, albo pracowaly czy mają tam moze jakiś znajomych. Z góry dzieki za odpowiedzi pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: co myslicie o tej pracy?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
i co to za warunki
![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
na stanowisku sprzedawcy w salonie vobisie, warunki w sensie płacowe, ale nie chce mowic otwarcie ile.
Czy ktoś z was tam pracował? wie moze jaka tam jest atmosfera? czy pieniążki są wypłacane na czas , bo z tego co mnie słuchy doszły to panuje mila atmosfera a mi zależy na tym bo w pracy spedza sie polowe naszego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
I znow vobis i znow osoba bez postow w innym temacie. To naprawde ciekawe, ze akurat na wizaz trafilas z tym tematem, jakby nie istnialy fora o tematyce stricte biznesowej.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak skoro autorka wątku nie chce powiedziec, jakie warunki jej zaproponowano, to cięzko ocenić, czy sa one dobre czy nie. Chyba, że zgłosi sie ktoś, kto tam pracował lub pracuje.
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
nie wiem do konca o co chodzi;/ pytam bo dokladnie tak jak kolezanka napisala jest to wątek pt "businesswoman"
czytalam do tej pory tylko komentarze a teraz zalozylam pierwsyz poist i sie zalogowalam a tu nie zamilo mnie witaja;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Tak jak napisałam wyżej, jesli nie chcesz pisac jakie warunki Ci zaproponowano, to jest mała szansa, że ktoś Ci pomoże i oceni, czy to dobre warunki czy nie. Chyba, że trafisz na osobę, która tam pracowala luib pracuje.
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
atmosfera raczej nie zalezy od firmy, raczej od ludzi na jakich tam trafisz..
osobiscie podobaja mi sie klimaty sprzedwacy w salonie - kultura, cisza, klient z wyzszej poli wiec z chamstwem spokoj... kiedys pracowalem w takim i milo wspominam ![]() próbuj ![]() pozdrawiam VegePromo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.