|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
obóz do Hajduszoboszlo
Cześć! Czy ktoś może jedzie na obóz do Hajduszoboszlo(ob. językowy
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: obóz do Hajduszoboszlo
Ja co prawda nie byłam na obozie, tylko na normalnych wczasach, ale powiem Ci, że to miejsce jest wspaniałe.
Akurat ja trafiłam na świetną pogodę, więc tym bardziej byłam zadowolona. Fajny jest ten duży Aquapark, a szczególnie wielka fala... No i te przepyszne jedzenie... ![]() ![]() A moja radość była tym większa, bo mieszkałam w 5x* hotelu z dużym kompleksem basenowym. Ogółem polecam, byłam tam kilka lat temu, ale to miejsce wspominam bardzo dobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Byłam tam kilka razy, jest naprawdę świetnie i nie daleko ;p Na basenach jest wszystko można tam siedzieć cały dzien , sklepy , restauracje i tak dalej, po zmroku też ciekawie bo wszyscy wychodzą na miasto. Ostatnim razem już mało mi się podobało bo wszystko znajome i tak dalej ale przyznam ze sam kompleks spore zmiany przeszedł, wybudowano "morze" ze statkiem i tak dalej... Ogólnie miłe miejsce.
Nie licz że dogadasz sie po ang, chyba że z młodymi ludźmi ale tak w sklepach itp gdzie są starsi to ciężko. Po niemiecku można, w restauracjach rozumieją nawet po polsku ;p A właśnie, większość przybyszy tam to własnie nasi rodacy albo Niemcy tudziez Czesi. Jak masz jakies pytania to na wszystkie odpowiem znam miasto jak wlasny pokoj ;p
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja byłam kilka lat temu i też było świetnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Oj zapomniałam już o tym wątku... )
Powiem tylko ,że yło WSPANIALE! Byłam na językowym. Powiem tylko ,że bez tych osób z którymi sie zaprzyjaźniłam było by nudno.... ![]() A co najleprze ...zyskałam 4 przyjaciółki tam...i nadal sie przyjaźnimy tylko szkoda ze 2 mieszkają 45 km dalej o de mnie a następne 2 jescze dale.... ;/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.