|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
telefon - akceptowanie połączeń
W telefonie mam opcje że mogę akceptować połączenia od wszystkich, tylko od osób z listy i żadne. I jak ustawię sobie że akceptuje tylko połączenia z listy,i jak mam kogoś na liście, ale ta osoba ma zastrzeżony nr, to będzie mogła się do mnie dodzwonić? Bo 2 ważne dla mnie osoby mają zastrzeżony.
A wczoraj ktoś zrobił sobie dowcip z moim nr tel, i na czacie podał w nicku mój nr z ona$ teraz dzwon, cos takiego, ale tylko przez kilka minut ten nick był aktywny, i zadzwoniło z 4 czy 5 facetów, niektóre numery nawet jawne. Szkoda że po czasie na to wpadłam, bo mogłam sobie z nich żartować, i mówić że to kosztuje 2 tys za godzinke, albo czy tak bardzo lubią robić to z osobą do której przed chwilą ktoś się... że są tak żałośni że muszą płacić za sex itp ![]() A co do tej akceptacji, to na przyszłość chcę wiedzieć, jakby incydent się powtórzył. I czy gdy wyjmę baterie, to jak ktos będzie dzwonił to będzie miał że nie ma takiego numeru, czy muszę kartę wyjąć? Nie wiem czy to jest dobre miejsce na taki wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: telefon - akceptowanie połączeń
więc tak.
1-jesli akceptuje tylko listę z tel.to numery zastrzeżone nie dodzwonia się do ciebie.bo nr jest nie czytelny dla tel. 2-jeśli wyjmiesz baterię,to będzie sygnał abonent jest niedostępny,albo ma wyłączony tel. nie ma takiej opcji,żeby zablokować jaiś numer tel,który wydzawania doi ciebie natarczywie.sieci nie mają takiej możliwości.miałam podobny problem,mam tel na abonament i pani z mojej sieci nie mogła mi zablokować jednego numeru,który był natarczywy.można tylko delikwenta postraszyć policją,lub nagrać jego rozmowę opcją nagraj w trakcie rozmowy i postraszyć.to tyle |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedz.
Ale nie chodzi mi o zablokowanie danego numeru, bo jak ktoś wszedł na czat z nickiem który zawierał mój nr tel, to dzwonili różni ludzie, ale jak mówiłam że poprostu ktoś bawi się moim nr tel i to pomyłka to przepraszali i nie było problemu. A co do akceptowania tylko z listy, to wczoraj właśnie patrzałam w opcjach, i odkryłam to, ale nie wiedziałam właśnie czy zastrzeżone tez to obejmuje, a 2 ważne dla mnie osoby, które dość często dzwonią, mają zastrzeżony nr - jakby incydent się powtórzył to bym mogła to włączyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
albo dojdz kto twoj tel podal na czacie i go postarsz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Chamskie żarty na poziomie podstawówki ... przeprowadź śledztwo i zrób temu komuś coś jeszcze gorszego!
...a co do pytania to raczej zastrzeżone numery nie będą mogły sie dodzwonić, bo zaznaczysz, że chcesz tylko telefony od ludzi z listy. Poza tym wydaje mi się, że Ci czatowcy szybko zapomną o tym twoim numerze i sie od tego uwolnisz, bo to żarty na krótką mete ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Czatownicy tylko jak nick był aktywny dzwonili.
Za to od wczoraj mam głuche telefony od zastrzeżonego. Dzwonił wczoraj 3 razy około południa pod rząd, potem ok 19, i dziś ze 3 razy , mam nadzieje że jak nie bede odbierać to szybko mu sie znudzi... z osobami które mają zastrzeżony ustaliłam specjalny kod ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Oooo skoro macie KOD to wszystko powinno być ok
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.