|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
eBay - mozna w Polsce cos kupic?
Nie wiem gdzie zadac to pytanie, wiec pisze tutaj.
Nie moge nigdzie znalezc lakieru MicroCell w Polsce, a bardzo mi na nim zalezy, do Niemiec nie pojade-za daleko. Czy ktoras z Was kupowala cos przez eBay? Czy wysylaja za granice? bardzo prosze o odpowiedzi pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Podróżniczka
|
Re: eBay - mozna w Polsce cos kupic?
Polecam wątek
http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1074165764 Zdaje się, że na forum gazety wyborczej też był taki temat poruszany. Poza tym jest jeszcze zastrzeżenie- nie każdy produkt wysyłany jest poza teren danego kraju czy to Anglii, Niemiec czy innych ( przy każdym produkcie napisane jest produkt wysyłają za granice czy też nie ) Jeśli mieszkasz w kraju, który obsługuje eBay to nie ma problemu ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jakies 2 miesiace temu spotkalam sie z czyms takim. Pan na aukcji (w ebayu) sprzedawal rzecz, ktora chcialam kupic dla kuzyna i mialo to byc przeslane wlasnie do Polski. Jak ow sprzedawca zaznaczyl w aukcji wysyla do wszystkich krajow UE, dla pewnosci spytalam czy do Polski tez, a on, ze nie, bo Polska nie jest w UE
![]() Wniosek z tego taki, ze mimo wszystko iz napisane jest w aukcji, ze wysyla tu czy tam, warto jednak spytac czy na pewno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
No i jeszcze nalezy spytac ile bedzie za przesylke, a jesli dodasz jeszcze koszta przelewu na czyjes konto w niemczech, to czy wlasciwie oplaca Ci sie kupowac ten lakier.
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nei dostalam maili z odpowiedziami i nie wiedzialam ze ktos odpowiedzial
![]() Czy sie oplaca kupowac ten lakier? w sumie wychodzi na to, ze sie nie oplaca, ale w Polsce nie moge go znalezc, tzn nie wiem czy jest w ogole, niby gdzies jest, ale nie przejade calej Polski za lakierkiem do paznokci... Heh, szkoda, ale moze ktos ze znajomych pojedzie do Niemiec... za pol roku ![]() pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mlodaa, nie wiem czy by się opłacało
![]() a może któraś z wizażanek jedzie do Niemiec i pomogłaby? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
przelew niekoniecznie musi byc drogi. polecam www.moneybookers.com
sprawdzony serwis, placisz za przelew bardzo niewiele. tylko trzeba sprzedawce spytac czy moneybookers zaakceptuje, ale z tym nie powinno byc problemu, jesli pokryjesz wszystkie oplaty. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Na razie pomecze znajomych a jelsi nikkt nie bedzie jechal chyba rzeczywiscie zaloze watek i moze bedzie ktoras z wizazanek jechala
![]() dziekuje za podpowiedzi i odpowiedzi pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
A o ktory MicroCell chodzi, bo jest ich wiecej jak jeden (http://www.kosmetikkaufhaus.de/micro...de=&hcode=&wg=).Z tego co pamietam, to Ty jestes z Rzeszowa (?), szkoda, ze wszesniej o tym nie napisalas na wizazu. Ja bylam w Rzeszowie, a pozniej (wrzesien) rodzina byla u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Ojej, strasznie szkoda w takim razie...
![]() Tak, jestem z Rzeszowa, co za pamiec Monika ![]() aha, a cod o tego ktory lakierek, to wlasnie nei wiem ktory to mial byc, choc chyba najchetniej ten "zwykly", nei znam dobrze niemieckiego choc uczylam sie pare lat, ale sadze ze tak czy tak powinny podobnie dzialac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ops, chyba ciezko powiedziec ktory to zwykly lakierek
![]() to pewnie ktorys z tych za 12.25e ![]() ![]() to sie nazywa intuicja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Ale zamieszalam
![]() A do czego on ma byc, co ma robic? Ten za 8 (http://www.kosmetikkaufhaus.de/pfleg...rt_nr=MIC33176) to "odswiezacz" starego lakieru, nadaje polysk, kladzie sie go takze pod lakier, zeby zapobiec przebarwieniom paznokcia. Reszta to "naprawiacze" na zbyt miekkie, uszkodzone paznokcie. Roznia sie tylko tym, ze jeden jest bezbarwny, drugi daje matowy wyglad, a trzeci to chyba jakis mleczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za uswiadomienie
![]() to ja jesli juz to naprawic chcialaby pazurki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.