|
Notka |
|
Papierowy zawrót głowy Forum dla ludzi, którzy lubią tworzyć z papieru. Tutaj dowiesz się jak zrobić ciekawą kartkę lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzieło. Zapraszamy. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Odciśnięta rączka na kartce, a moze coś innego? Pomysły.
Otóż mam problem. Trudno będzie mi wytłumaczyc o co chodzi, ale sie postaram.
Moja siostrzenica która ma 2 latka ma 'kolegę' który jutro również konczy 2 latka. Chciałyśmy z siostrą wymyślec jakis fajny, śmieszny, ciekawy pomysł, który niby Ona mogłaby zrobić dla Niego. Pomyślałyśmy o odciśniętej rączce a obok ich wspólne zdjęcie, ale nie da rady, bo pomalowałysmy małej rączkę, a Ona zaczęła niemiłosiernie płakać. Może macie jakieś pomysły, które ' dziecko mogłoby zrobić dla dziecka' na pamiątkę przy pomocy trochę starszych osób? ![]() Z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CraftMod
|
Dot.: Odciśnięta rączka na kartce, a moze coś innego? Pomysły.
można odrysować rączkę, albo odcisnąć w masie solnej (gdyby było więcej czasu)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odciśnięta rączka na kartce, a moze coś innego? Pomysły.
Pomysły z odrysowanie lub odciśnięciem dobry, można tez malowanie rączki potraktować jako zabawę i dorosły maje swoją rękę, a dziecko samo swoją rękę farbą, a potem odbijamy na różnych kawałkach papieru i wybieramy najlepsze odbicie. Sam pomysł z odbitą rączką i zdjęciem fajny.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.