|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Gadatliwy TŻ
Witam was kochane wiżanki
![]() Mam nadzieję że podsuniecie mi jakieś rozwiązanie co do mojego problemu. Więc mój TŻ strasznie dużo mówi.. ok to mi nie przeszkadza ja tak samo z natury dużo mówię.. ale gdy jesteśmy np. razem gdzieś, czy piszemy na gg on ciągle mówi o sobie! Ciągle! Co dzis zrobił, co sie stało, co ostatnio.. i tak dalej i tak dalej.. Czasem nie da mi dojść do słowa bo on mówi.. Nie widzę w nim żadnych objawów natury egoistycznej ;p ale troszke mnie to denerwuje że nawet nie zdążę powiedzieć tego co chcę. Jak mu to powiedzieć, że mógłby troszke przystopować z tym ?? Że ja też bym chciala coś powiedzieć.. oczywiscię w sposób taki aby go nie urazić, aby sie nie obraził? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadatliwy TŻ
Cytat:
Jeśli tak, to chyba nie masz oporów żeby z nim o tym pgadać szczerze. Ja mojemu ex powiedziałam kiedyś wprost, lekko w sposób humorystyczny "zamilcz, teraz kobieta mówi" ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
2 miesiące jesteśmy ze sobą.
![]() Hahahha! dobre hasełko ![]() Ale to się wydaje dziwne.. tak jakby on nie do końca rozumiał mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie uważam, żeby mówienie o sobie było przejawem nierozumienia Ciebie. Sama do mojego TŻ mówię sporo o sobie, bo nie zauważyłam, żeby mu to przeszkadzało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Może on uważa, że chciałabyś wiedzieć co robił itp, więc opowiada
![]() ![]() Czasem on też chce się wygadać i wtedy ja robię za słuchacza ![]() Powiedz mu normalnie, że chciałabyś też mu czasem opowiedzieć jak minął Twój dzień a kiedy on Ci na to pozwoli, to jak już opowiesz - spytaj co u niego się działo. Wykażesz tym samym zainteresowanie jego sprawami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
po prostu z nim pogadaj. i ciesz sie ze cos mowi bo moj sie wogole prawie nie odzywa i nie wiem jak go przełamywac bo on jest tak strasznie niesmialy(miala na to wplyw tez przeszlosc) on chce nad soba pracowac ale ja nie wiem jak mu pomoc...
![]() |
#9 | |
mj
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
jeśli dopiero 2 miesiące, to poczekaj aż się wygada, a kiedy to się stanie to Ty zacznij nawijać;D
A na poważnie, po prostu porozmawiaj o tym nim, powiedz, że chciałabyś czasem wtrącić coś od siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, odnoszę wrażenie, że wy dosłownie WSZYSTKO chcecie zmieniać u tych swoich facetów. Jak wy ich sobie dobieracie, skoro ciągle wam coś nie pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
moj TZ tez strasznie duzo mowi, opowiada, ja tez czasami staram sie. Jak on sie wygada to Ty zacznij
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I co to ma wspólnego z tematem? Ja mam taką gadatliwą koleżankę, zdarzało się, że gadała całą drogę do szkoły i ze szkoły. W końcu zaczęłam się jej wcinać w przerwach na oddech, bo też lubię sobie pogadać, i się wyrównało. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
lepiej niech gada, niz jak mialby byc ''cichociemny''
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, któr marudzą, że a to ich TŻ pali, a to za dużo gada, a to jest niższy, ma przyjaciółkę albo codziennie pije piwo. Same ich sobie wzięły i oni byli tacy od początku (a nie nagle się stali), więc to marudzenie dosłownie mnie osłabia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
niektóre rzeczy wychodzą dopiero po jakimś czasie bycia ze sobą jak np probemy a alkoholem... ludzie nie maja wszytskiego wypisanego na czole jak się z nimi zaczyna być...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Początkowa faza związku, zakochanie, zauroczenie - cóż, wtedy często samo przebywanie w pobliżu ukochanego wystarcza do szczęścia, dopiero kiedy te różowe okulary spadają zaczyna się na dobre dostrzegać wady, dopiero wtedy zaczyna coś przeszkadzać. Dla mnie to naturalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hehe taka druga baba z niego :P humorystycznie do tego podejdź i hamuj go :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Może ma zaborczą matkę i musi się jej ze wszystkiego spowiadać... i ot tak, przyzwyczajenie
![]() Najlepiej z nim porozmawiaj na ten temat. ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.