|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
A lato tuż tuż... coraz cieplej i co raz lżej :) gubimy kg.!!
Witam dziewczyny!
w zwiazku, że słychac już ostatni dzwonek przed wiosną, a później przyjdzie szybciutko lato... trzeba pozbyc się tego co nagromadziło się przez zimę. Osobiscie pierwszy cel wyznaczam sobie na 1go maja. Czyli poczatkowo dwa miesiące by byc piekniejszą wazyc będę sie co tydzień, w konktretny dzień.Na poczatek do zgubienia 4-5kg ![]() Jesli ktos szuka wsparcia i motywacji to zapraszam do wspólnego odchudznia się... w grupie rażniej.pozdrawiam cieplutko ![]() lista wzajemnego wsparcia: ~Olya~ - cel I: -2,5kg; cel II: -2kg; cel III: -1kg; cel IV: utzrymac wagę. Redhaire Witch - cel: - 2-3kg; redukcja tłuszczu do ok. 18% deser czekoladowy - cel: -5kg Czarna018 - cel: -5kg InnocentEyes - cel: - 2-3kg ZAKLETA KSIEZNICZKA- cel: -7kg winyl - cel: max -5kg życzę powodzenia sobie i Wam!
...cause your love is my love & my love is your love. ![]() Faza I: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 Edytowane przez ~Olya~ Czas edycji: 2009-03-03 o 14:24 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: A lato tuż tuż... coraz cieplej i co raz lżej :) gubimy kg.!!
ja jestem chętna
ale sama dietą też się da, tylko jest dużo trudniej. Zaczęłam od wczorajpozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
oooo hej
![]() ja od dzisiaj... to zycze powodzenia mam nadzieje ze sie rozwinie ten watek z czasem ![]() buźka
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dziewczęta,zaczynam z Wami .
moja motywacja to wesele brata,w połowie kwietnia. mało czasu,ale może uda się spłaszczyć brzuszek. |
|
|
|
|
#5 |
|
Nindżopesz
|
Hej, mogę dołączyć?
Co prawda piszę już na jednym topiku ale ostatnio zapadła tam cisza i moja motywacja też maleje.Chcę wyszczuplić uda, umięśnić ramiona, brzuch, łydki i zredukować poziom tłuszczu w organiźmie do około 18 %. Ogólnie jestem szczupła ale sflaczała i za 2-3 kg mniej się nie obrażę Odchudzam się od stycznia ale ostatnio strasznie dużo podjadałam i muszę się wziąć w garść i zmotywować.Mój plan to dużo białka, ograniczenie węglowodanów, kalorii nie liczę. Będę wypisywać co zjadłam albo co planuję ![]() Z ćwiczeń: wt, czw, sob - interwały na skakance przeplatane tabatą, 20 min śr, pt, niedz - ćwiczenia siłowe na uda, tyłek, 8min buns i arms z obciążeniem, hula hop, razem jakieś 40-50 min poniedziałek - wolne albo hula hop rekreacyjnie ![]() Też daję sobie czas do maja, mam nadzieję, że mój plan będzie skuteczny... |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Redhaired Witch, widzę Cię ;>
U nas nie ma ciszy!
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też z wami, ja też. Chcę zgubić ok 5 kg. Moja dieta to owoce, warzywa, dużo wody, zielonej herbaty, a także płatki owsiane. Tyle się cudownych rzeczy na ich temat naczytałam, że zaczynam je wreszcie jeść. Śniadanie, obiad i kolacja. W miarę możliwości też biegać. Dziś pogoda wymarzona na bieganie. Kto ze mną?
)
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cześc babeczki
jak tam dzień mija?mój dzisiejszy jadłospis daleko odiega od ideału, bo na nic czasu nie miałam, ale i tak sie nim podzielę: -sniadanie: herbatka ....i nic ![]() -sniadanie II: serec riccoret light na obiad przekąsze jakieś warzywka z patelnii i może rybkę, a na kolację ptasie mleczko z przepisu diety SB. ![]() i oczywiscie duuuzo wody. i jeszcze siłownia dzisiaj ![]() A tak poza tym dziewczyny mam pomysł... może bedzie to bardiej motywujące: podzielmy się swoją waga i wzrostem, określmy cel I (ewentualnie tez II) i zamiesciłabym je w pierwszym poście... ustalmy w jaki dzień tygodnia bedziemy się ważyły.... może wtedy wzrośnie nasza motywacja ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- to jeszcze ja pierwsza sie podziele: 168 cm i ok 55-56kg ![]() cal I (kwiecień): 54-54,5 cel II(maj): 52-52,5 cel III(czerwiec):50i witam nowe dziewczyny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
Również chciałabym więcej ćwiczyć, ale niestety czas mi na to nie zawsze pozwala ![]() w poniedziałki latam na siłownie, póki co stawiam bardziej an aeroby. planuje jeszcze 2-3 razy w tyg. basen przemiennie z bieganiem. a jak zrobi się jeszcze bardziej cieplej (podejzewam ze za tydzien-dwa) to smigam na rolki... i wtedy bede czesciej ćwiczyła ![]() chcialabym jesczez codziennie ćwiczyć brzuch w domu... ale czasem poprostu wygrywa lenistwo. (od dzisiaj bedzie to moje postanowienie: brzuch codziennie z rana...!!!) ajjjj ... musi być dobrze.
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
Ja zaczelam dzis swoja redukcje bo mam co do gubienia.Chce sie do Was przylaczyc bo wiadomo,ze w grupie razniej i lzej.Pozdrawiam
Miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka. 69 65 60 59 58 57 56 55 54 53 52 51 50 |
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
Też bym chciała zrzucic 5kg. tyle mi wystarczy
z ud po 2 cm i troszke brzuszek mniejszy :P i starczy tak to wszystko ok! ale niewiem co mam zrobic juz zeby schudnac. nie jem nic tlustego i nie jadam słodyczy noooo czasem ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Witam Panie
Ja również chcę dołączyć. Z chęcią zgubiłabym jakieś 2-3 kg ![]() I przydałoby mi się popracować nad brzuszkiem,udami i pupą. Od jakiegoś czasu ograniczam się do 3 posiłków dziennie, unikam słodyczy, wszelkich fastfoodów, gazowanych napoi. Zamierzam to dalej kontynuować. Zgubiłam już 3 kg, tylko ostatnio tak mnie ciągnie do słodyczy, że łoo Dlatego tu zawitałam, tak razem raźniej Jestem strasznie leniwa, jeśli chodzi o ćwiczenia Uff..Dobra, od jutra brzuszki z rana! Narazie tyle, co do moich postanowień.
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Ja ćwicze zawsze wieczorami. Nie chce mi sie rano ani popołudniu choc mam czas. wieczorem najlepiej
ale jak jestem bardzo zmeczona to juz sobie daruje.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Wieczorem zazwyczaj jestem padnięta i mi się nigdy nie chce. Tak myślę, że najlepiej rano mi będzie. Spróbuję
|
|
#14 |
|
Nindżopesz
|
Widzę, że większość z nas chce zrzucić 2-5 kg
Szybko pójdzie, hehe.Ok, to ja mam około 170 cm a waga w porządku bo około 52 kg i tylko tłuszczyku na udach i brzuchu za dużo, a mięśni prawie wcale Więc mój cel to zejść z 20,5% bf na 18% i nieco "przypakować" ![]() Aeroby trenowałam w domu (taniec, hula hop) ale mam wrażenie, że już na mnie nie działają więc muszę coś zmienić. Albo po prostu za dużo podjadałam... InnocentEyes - też ćwiczę wieczorami bo rano to bym musiała o 5 wstawać ![]() A dziś poszło: 2 wasy z serkiem topionym, ogórkiem, pomidorem duży kawał tarty brokułowej na obiad 1/2 camemberta z pieczarkami na kolację 1/2 chudego sera twarogowego z dżemem ...przynajmniej planowo
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyno, wage masz super
![]() i nie mów że juz po kolacji jestes. ja juz to co zjesc mialam to zjadłam (ale ciut mniej niz planowałam) i po siłowni siegne jeszcze po jakas sałatke albo pomidorka...
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkich
![]() Ja również się przyłączam.Chcę zrzucić 7 kilo. Juz tyle razy próbowałam schudnąć ale mi się nie udawało,za słaba motywacja ,szybko się zniechęcałam.Ale teraz postanowiłam,że schudnę i już nie ma innej opcji. Jak tylko zaświeci cieplejsze słoneczko to ja wyjdę w króciutkiej mini i obcisłej bluzeczce i pokaże mu swoje piękne ciałko,ot co;p
|
|
#17 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Planuję na zapas.Zjem, odczekam i też idę ćwiczyć. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
To już chyba jakieś uzależnienie jest, ale chciałabym się do Was dołączyć
. Z każdego wątku coś mądrego można wynieść, a że dzisiaj znowu zaczęłam od nowa i to tym razem (znowu? :|) na serio, to można zacząć przygodę z nowym wątkiem . O ile mnie przyjmiecie :P. Ja pracuję nad zgubieniem wieeelu cm w udach no i spłaszczeniem maksymalnym brzucha . Pierwszy cel za 2 miesiące, więcej niż 5kg schudnąć nie mogę (bo i tak niedowaga będzie). Aha no i za te 2 miesiące, chcę już osiągnąć to, co zamierzam w ogóle, czyli idealne ciałko, a potem do wakacji będę to utrzymywać, ewentualnie rzeźbić jakieś mięśnie :P.
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2009-03-02 o 18:12 |
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
dobra dziewczyny wieczorem postaram zroic sie listę odchudzajacych an tym watku
a teraz zmykam na siłke.pozdrawiam.
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
witam i na tym watku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alez we mnie motywacji duzo!!! jem kolacje,mimo ze za pozno troche.. pieczywo wassa i salatka z kurczakiem w ilosci minimalnej :P
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem, że jadam wszystko [z wyjątkiem tych słodyczy, fastfoodów, itp.], ale tylko trzy posiłki dziennie i kolacje jadam o 17-17:30. I jak narazie to skutkowało
Tak więc dzisiaj sobie zjadłam na śniadanko bułkę z serem i herbatkę; na obiad zupkę pomidorową;a na kolację jajko na twardo I wypiłam mnóstwo zielonej herbaty. Jeśli chodzi o ćwiczenia to robiłam brzuszki
|
|
#22 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Hmm..Co za 10 PŻ? Bo ja nie mam doświadczenia w dietach i tego typu rzeczach
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jest taki wątek podwieszony, na górze na pierwszej stronie dietetyki. O proszę, tu jest https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199694 . Naprawdę te 10 zasad zmieniło kompletnie mój pogląd na odchudzanie. Dzięki wizażowi, wszelkim tutejszym wątkom, odnoszę wrażenie, że aktualnie posiadam ogromną wiedzę na temat odchudzania (chociaż wciąż się uczę i jeszcze wieeeele nie wiem ), teraz tylko pozostaje wprowadzić te zasady w życie . Mam nadzieję, że się nie czujesz urażona, że zwróciłam Ci uwagę, ja chcę tylko pomóc, życzę wizażankom jak najlepiej
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2009-03-02 o 21:31 |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeczytam sobie to na pewno. I dziękuję
|
|
|
#26 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tak jak Winyl, wszystkie wątki po kolei zaliczam a waga/wymiary stoją Sztuczny tłum Wam robię ![]() A propos 10PŻ to na innym forum są fajne artykuły o układaniu diety tylko nie wiem czy wolno wklejać linki do takich stron? Dzisiejszy plan wykonany, niestety TŻ przyniósł piwo
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#29 |
|
Uzależnienie
|
Hej
to ja się podepnę ale ogólnie trochę chce zrzucić z brzucha i bioder, bo ostatnio spodnie robią się ciasnawe ![]() Mój plan to regularne częste posiłki, więcej białka oraz warzyw i owoców. Do tego więcej ruchu, hula hop, myślę też o a6w ale muszę do tego dojrzeć jeszcze trzymajcie za mnie kciuki, bo mam słomiany zapał ja za was trzymam
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
Kurde efektu jojo to ja tu nie chcę.
Spróbuję coś zrobić z tym odżywaniem. Tylko ciężko mi będzie tak często jeść, bo w końcu od miesiąca albo i jeszcze dłużej jadam te 3 posiłki, a w szkole nie jem nic. Liczę na wsparcie Wasze Dzisiaj zjadłam normalnie śniadanie, a teraz jabłko wcinam. I brzuszki z rana też już były
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

wazyc będę sie co tydzień, w konktretny dzień.

ale sama dietą też się da, tylko jest dużo trudniej. Zaczęłam od wczoraj

cal I (kwiecień): 54-54,5 cel II(maj): 52-52,5 cel III(czerwiec):50

69-68-67-66,15