|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() brak sprawiedliwosci
Do Pana admin.
Probowalam sie skontaktowac z wami przez meila, jadnak nie otrzymalam zadnej wiadomosci.Dlatego zalozylam nowe konto(tamto mi zablokowaliscie twierdzac ze jest klonem) Czy ktos mi wytlumaczy dlaczego nie moge miec nowego konta? Moze zaczne od poczatku(nie tlumacze sie tylko pisze co sie stalo) Przychodza do mnie kolezanki zeby posiedziec sobie na necie. Jedna z nich(juz nie ma prawa korzystac z mojego komputera) zalozyla sobie konto na wizazu, i zrobila sobie jakies glupie zarty... ![]() Potem zalogowala sie na moje konto zeby to odkrecac(mam zapisane ciasteczka , ale nie pomyslalam ze moze ktos miec takie durne pomysly). Zalozylam sobie nowe konto, jednak nie moge z niego korzystac, bo zostalo zaliczone do "sklonowanych". Ok rozumiem ze jedna i ta sama os. nie moze miec 2 kont. Ale jesli nie chce korzystac z tamtego, nie bede sie na nim logowac ani pisac z niego to dlaczego nie moge zalozyc nowego? I jeszcze jedno... moja siostra takze zalozyla sobie konto (swoje) ktore zaliczyliscie takze do klonow ... I wlsnie tego nie rozumiem... jezeli korzysta pare osob z tego samego komputera i chca miec profile na tym samym forum, to nie moga? Czyli waszym zdanie 1 komputer = 1 osoba? Rozumiem ze jak bede chciala korzytsac z tego forum to musze kupic nowego kompa albo chodzic do kafejki internetowej...itp..itd Czy jest jakas mozliwosc zeby z mojego kompa zalozyc nowy profil ktorego nie zaliczycie do sklonowanych?? Bardzo bym chciala nadal czytac i zaczac w koncu komentowac wasze forum. Edytowane przez nie jestem klonem Czas edycji: 2009-04-08 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: brak sprawiedliwosci
Fakt, sprawiedliwości nie ma, dopóki koleżanka nie odpowie za takie numery.
Sugeruję podać koleżankę do sądu, natomiast my na pewno nie dopuścimy klona zabanowanego konta do forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.